Derfor bør du reise på en romantisk cruiseferie

2019-05-16
Det finnes mange gode grunner til å bestille et romantisk cruise neste gang du skal på ferie. Ikke nok med at du kan velge mellom en rekke forskjellige former for cruise med varierte aktiviteter og destinasjoner, det er kanskje også langt rimeligere enn hva du tror.

Drømmer du om en å seile inn i solnedgangen på et romantisk cruise sammen med din kjære? Det hersker liten tvil om at en ferie av denne typen er noe utenom det vanlige. På cruise kan du nemlig enkelt kombinere spennende utflukter til forskjellige land med late dager langs bassengkanten, etterfulgt av romantiske middager. Hvis du er på jakt etter en eventyrlig ferie der du kan skape uforglemmelige minner, er vi sikre på at cruiseferien er perfekt for deg.

1. Opplev nye romantiske destinasjoner hver dag

De vakre destinasjonene står i kø når du reiser på en cruiseferie. Utforsk kritthvite strender og krystallklart vann i Karibien, eller utforsk vakre kystbyer i Middelhavet. Uansett hva du foretrekker, vil dere få anledningen til å utforske det dere liker aller best og samtidig skape minner for livet.

2. Nyt luksus og komfort i en elegant atmosfære

For mange går en cruiseferie hånd i hånd med luksus, komfort og eleganse. Her kan du enkelt bestille en lugar med fantastisk panoramautsikt, nyte førsteklasses spa-behandlinger og samtidig oppleve service i verdensklasse. Det er enkelt å velge fra øverste hylle på en ferie som denne.

3. Reis på en stressfri ferie

Ofte kan romantiske ferier bli langt mer stressende enn man hadde håpet på. Det finnes få ferier som kan by på en mer avslappende og stressfri atmosfære enn en cruiseferie. I og med at alt er planlagt på forhånd, kan dere nyte rolige dager til sjøs uten bekymringer.

Par på romantisk cruiseferie

4. Reis på voksenferie uten barn

Det kan være vanskelig å finne tid til hverandre, og samtidig å dyrke kjærligheten i en ellers hektisk hverdag. Dersom du velger å reise uten barn, vil du finne en rekke romantiske cruise som passer perfekt til deg.

5. Dra på en romantisk date hver kveld

Flotte opplevelser og spennende dager står i kø når du reiser på cruise. Hva er vel bedre enn å dra på en romantisk date hver eneste kveld i ferien? Med en rekke restauranter av høy kvalitet, og variert underholdning vil dere garantert finne noe spennende å utforske hver kveld.

6. Nyt vakre solnedganger

Kan du tenke deg noe mer romantisk enn å nyte en vakker solnedgang med den du er glad i, hver eneste dag i ferien? Havutsikt og solnedgang er for mange noe av det flotteste som finnes, så hva er vel da bedre å gjøre enn å nyte denne på en romantisk cruiseferie?

Solnedgang på karibisk øy

7. Gjør så mye, eller så lite, som du vil

Det finnes uendelig mange grunner til at en romantisk cruiseferie er et godt alternativ for deg og din kjære. Likevel er muligheten til å gjøre akkurat hva dere vil, når det passer dere noe av det beste når det kommer til cruise.

Bestill en romantisk cruiseferie nå

På et romantisk cruise vil dere utvilsomt skape minner for livet. Utforsk en rekke spennende destinasjoner og opplev den ultimate ferien sammen med din partner. Med TUI vil du utvilsomt finne en reise som faller i smak for dere begge.

Legg din neste romantiske ferie til et cruise med TUI.

Lignende innlegg

Hotell ved stranden på Rhodos – fem favoritter

Rhodos er den største av Tolvøyene, noe som gjør den til en av de mest allsidige, ikke minst når det kommer til alle gylne strender du kan besøke. Vi har tidligere tipset om de beste utfluktene øya har å by på, men hvis du er ute etter strender og krystallklart vann trenger du ikke å dra langt fra hotellene våre. Soldyrkeren, badeløven, fotofantasten og speedo-elskeren, se hit – her er de beste strandnære hotellene på Rhodos!
2019-05-22

Hva er inkludert i cruiseferien?

Skal du reise med cruise for første gang eller lurer du på hva som er inkludert når man bestiller cruiseferie? Her finner du oversikt over hva som er inkludert når du reiser med TUI.
2019-05-16

Utflukter på vakre Rhodos

Alle greske øyer har sin egen sjarm, og av de flere tusen øyene er det kun noen få hundre som er bebodde. Mange er så små at man nesten ikke kan kalle det øyer. Rhodos er imidlertid ikke en av dem, det er den største av Tolvøyene. Den ble befolket tidlig i steinalderen og her sto en gang Kolossen på Rhodos – ett av verdens syv underverk. I dag tiltrekker øya seg kultur- og historienerder samt solhungrige badegjester.
2019-05-09

Hva er et boutiquehotell?

Boutiquehotell blir vanligvis beskrevet som litt mindre, moderne hotell med personlig preg og unik stil og atmosfære. Denne typen hotell har fokus på å tilby gjestene sine en helt spesiell opplevelse ettersom interiør, design, service og mat har det lille ekstra. Hotellet i seg selv kan ofte være grunnen til hele reisen, eller i hvert fall en stor grunn. Her guider vi deg til noen av våre beste boutiquehotell.
2019-04-03