Derfor bør du legge familieferien til et cruise

Stadig flere barnefamilier reiser på cruiseferie og det er med god grunn. Du får mye for pengene når du legger familieferien til cruise. Her finner du 3 gode grunner til at neste familieferie bør legges til et cruise.

Er du nysgjerrig på om cruiseferie er noe for familien? En utfordring når man skal på familieferie er at det er mange ting som skal tas hensyn til og forholde seg til fordi man har barn i forskjellige aldre, man reiser med besteforeldre eller man er på tur med "mine og dine barn". Reiser du på cruiseferie er det mye lettere fordi det finnes så mange muligheter og tilbud på et og samme sted. Vi er nesten fristet til å si at en cruiseferie er oppskriften på en vellykket ferie for hele familien.

1. Dere får mye for pengene på cruiseferie

En vanlig antakelse om cruise og cruiseferie er at det er veldig dyrt. En gylden regel er at det meste er inkludert – alt fra fly tur/retur avreisehavn, til is og bufféer, sportsaktiviteter og musikaler. Her kan du lese mer om hva som er inkludert når du bestiller cruise med TUI.

Variasjonen i pris avhenger som regel av om du skal på et skikkelig luksus-cruise og hvilken cruisedestinasjon dere velger, men det har de siste årene kommet stadig flere prigunstige familiecruise. TUIs leverer cruiseferier i samarbeid med flere rederier som er tilpasset barnefamilier som for eksempel MSC Cruises, Royal Caribbean, Costa Cruises og Norwegian Cruise Line.

Et cruiseskip i Middelhavet

2. Det finnes aktiviteter for hele familien om bord

Er du redd for at det skal bli kjedelig på cruiseferie? På alle cruise med TUI finnes det aktiviteter for alle aldre, så disse store skipene er perfekte hvis dere reiser flere generasjoner sammen. Når du reiser på cruiseferie kan du være sikker på at det finnes et stort tilbud av aktiviteter og fasiliteter for alle og enhver.

Her finner du barne- og ungdomsklubber som gjør det lett for barna å møte nye kompiser på samme alder. I tillegg finnes det mange andre aktiviteter å velge mellom. Alt fra kino og quiz til minigolf og underholdene show. Det finnes også flere gode alternativer for avkobling som spa, yoga og myke solsenger. Dersom dere ønsker dere litt kvalitetstid på en romantisk middag, finnes det også mulighet for å bestille barnepass.

Jente som leker i vannparken på cruiseskip

3. Dere får mange opplevelser på én og samme cruiseferie

En av de største fordelene med å ta med familien på cruise er at dere får oppleve flere spennende steder på en og samme tur. Her kan dere kan gå i land og kikke i butikker i storbyer eller gå barbeint på paradisøyer. Dette kan dere gjøre uten at dere må stresse mellom mange ulike flyplasser eller pakke opp og pakke ned kofferter for å komme dere rundt. Dessuten kan det være deilig å komme litt vekk fra de andre gjestene på skipet og nyte tiden sammen med gjengen din.

For å få mest mulig ut av ferien er det en fordel å planlegge det praktiske i forkant, slik at du kan nyte ferien med familien og slappe helt av når dere går om bord. Flere rederier tilbyr å kjøpe en samlet utfluktspakke med rabatt på forhånd.

Bestill cruiseferie til familien nå

Her får dere oppleve flere destinasjoner på samme tur uten at dere behøver å pakke kofferten mellom stoppene, alt er innen rekkevidde og det finnes mange valgmuligheter både når det kommer til mat, drikke, aktiviteter og utflukter.
Legg din neste familieferie til et cruise med TUI.