2019-05-16

Derfor bør du legge familieferien til et cruise

Stadig flere barnefamilier reiser på cruiseferie og det er med god grunn. Du får mye for pengene når du legger familieferien til cruise. Her finner du 3 gode grunner til at neste familieferie bør legges til et cruise.

Er du nysgjerrig på om cruiseferie er noe for familien? En utfordring når man skal på familieferie er at det er mange ting som skal tas hensyn til og forholde seg til fordi man har barn i forskjellige aldre, man reiser med besteforeldre eller man er på tur med "mine og dine barn". Reiser du på cruiseferie er det mye lettere fordi det finnes så mange muligheter og tilbud på et og samme sted. Vi er nesten fristet til å si at en cruiseferie er oppskriften på en vellykket ferie for hele familien.

1. Dere får mye for pengene på cruiseferie

En vanlig antakelse om cruise og cruiseferie er at det er veldig dyrt. En gylden regel er at det meste er inkludert – alt fra fly tur/retur avreisehavn, til is og bufféer, sportsaktiviteter og musikaler. Her kan du lese mer om hva som er inkludert når du bestiller cruise med TUI.

Variasjonen i pris avhenger som regel av om du skal på et skikkelig luksus-cruise og hvilken cruisedestinasjon dere velger, men det har de siste årene kommet stadig flere prigunstige familiecruise. TUIs leverer cruiseferier i samarbeid med flere rederier som er tilpasset barnefamilier som for eksempel MSC Cruises, Royal Caribbean, Costa Cruises og Norwegian Cruise Line.

Et cruiseskip i Middelhavet

2. Det finnes aktiviteter for hele familien om bord

Er du redd for at det skal bli kjedelig på cruiseferie? På alle cruise med TUI finnes det aktiviteter for alle aldre, så disse store skipene er perfekte hvis dere reiser flere generasjoner sammen. Når du reiser på cruiseferie kan du være sikker på at det finnes et stort tilbud av aktiviteter og fasiliteter for alle og enhver.

Her finner du barne- og ungdomsklubber som gjør det lett for barna å møte nye kompiser på samme alder. I tillegg finnes det mange andre aktiviteter å velge mellom. Alt fra kino og quiz til minigolf og underholdene show. Det finnes også flere gode alternativer for avkobling som spa, yoga og myke solsenger. Dersom dere ønsker dere litt kvalitetstid på en romantisk middag, finnes det også mulighet for å bestille barnepass.

Jente som leker i vannparken på cruiseskip

3. Dere får mange opplevelser på én og samme cruiseferie

En av de største fordelene med å ta med familien på cruise er at dere får oppleve flere spennende steder på en og samme tur. Her kan dere kan gå i land og kikke i butikker i storbyer eller gå barbeint på paradisøyer. Dette kan dere gjøre uten at dere må stresse mellom mange ulike flyplasser eller pakke opp og pakke ned kofferter for å komme dere rundt. Dessuten kan det være deilig å komme litt vekk fra de andre gjestene på skipet og nyte tiden sammen med gjengen din.

For å få mest mulig ut av ferien er det en fordel å planlegge det praktiske i forkant, slik at du kan nyte ferien med familien og slappe helt av når dere går om bord. Flere rederier tilbyr å kjøpe en samlet utfluktspakke med rabatt på forhånd.

Bestill cruiseferie til familien nå

Her får dere oppleve flere destinasjoner på samme tur uten at dere behøver å pakke kofferten mellom stoppene, alt er innen rekkevidde og det finnes mange valgmuligheter både når det kommer til mat, drikke, aktiviteter og utflukter.
Legg din neste familieferie til et cruise med TUI.

Lignende innlegg

TUI Blue For Families – våre beste familiehotell

TUI Blue er vårt nye flaggskip for deg som vil at feriens bosted skal være en opplevelse i seg selv. For deg som vet at bassenget er et stormende verdenshav og som trives best når hele familien er samlet. Det finnes tre ulike typer TUI Blue-hotell. Her forteller vi mer om TUI Blue For Families, tidligere TUI Family Life.
2019-11-06

Bærekraftig turisme på Kapp Verde

De siste tiårene har besøkende til Kapp Verde blitt flere, og det er ikke så vanskelig å forstå hvorfor. Like lange strender som somre og behagelig klima hele året. Et økt antall gjester har medført mer avfall, noe som vi ønsker å gjøre noe med gjennom TUI Clean & Green-prosjektet på Kapp Verde, ett TUI Care Foundation-initiativ med fokus på avfall, energi og vann.
2019-10-28

Kanariøyene for to – stor tipsguide

På Kanariøyene finner du alle ingredienser for en vellykket ferie på to manns hånd. Det gjelder uansett om du reiser med partneren, søsteren eller tennistreneren. Og uansett om du er ute etter småluksuriøs avkobling, nye inntrykk, kulinariske høydepunkt eller fartsfylte aktiviteter. Her er tipsguiden som hjelper deg å finne det som passer for dere.
2019-10-26

Bangkoks beste streetfood

Bangkoks gatemat er rangert som en av de beste i verden, og det er lett å forstå hvorfor. På hvert hjørne står det en matvogn, det oser og ryker og en duft av fiskesaus, sitrongress og chili slår imot deg. Fortsett å lese dersom du ikke vil gå glipp av Bangkoks beste streetfood under ditt neste besøk i denne spennende storbyen.
2019-10-24