Hva er inkludert i cruiseferien?

Skal du reise med cruise for første gang eller lurer du på hva som er inkludert når man bestiller cruiseferie? Her finner du oversikt over hva som er inkludert når du reiser med TUI.

Lurer du på hva som er inkludert i våre cruiseferier? En cruiseferie gir deg mye for pengene ettersom mye er inkludert i prisen. Vi tilbyr alt du trenger for en uforglemmelig ferie med god mat, underholdning, avslapping og fantastiske reisemål. Her finner du informasjon om hva som er inkludert i prisen når du bestiller cruise med TUI cruise med TUI.

Flere reisemål på samme cruise

En av fordelene med å reise på cruise er at det du får oppleve flere steder på en og samme reise – uten å måtte stresse mellom mange flyplasser og hoteller. Dette er med andre ord en perfekt måte å oppleve flere land, øyer og byer. Reiser du på cruise med TUI kan du velge mellom ulike ruter i Middelhavet eller cruise i Karibia. Vi har ulike ruter som passer for både deg som reiser alene, i grupper, på romantisk partur uten barn eller på familieferie.

Vi samarbeider med 5 ulike rederier:

  1. MSC Cruises
  2. Royal Caribbean
  3. Costa Cruises
  4. Norwegian Cruise Line.
  5. Celebrity Cruises

Opplevelser etter ditt tempo og ønske

I tillegg til at du får reise til ulike reisemål får du også med deg ulike opplevelser. Så hvis tror cruise er kjedelig, trenger du ikke være redd for det. Når du reiser på cruise med TUI får du et stort utvalg av aktiviteter samt underholdning for både store og små. Her ligger alt til rette for at du skal få et fantastisk opphold om bord med over 3500 aktiviteter og et variert underholdningstilbud enten du ønsker fart og spenning eller total avslapning.

Spa er ikke inkludert i prisen.

Mat og drikke om bord

Måltider om bord er alltid inkludert når du bestiller cruise med TUI, men hos noen restauranter kan mat og drikkepakker kommer i tillegg. Utover det er måltider og drikke (noe alkohol) inkludert i prisen, og du kan velge mellom et stort utvalg av retter og varierte menyer. Tilbudet av antall bordsetninger varierer noe fra rederi til rederi – dette finner du mer informasjon om på sidene for de ulike cruisene.

Bar og tips er ikke inkludert i prisen.

Avgifter

Havneavgifter og skatter er inkludert i prisen slik at dette slipper du å tenke på. Dersom du ønsker å gi noe ekstra til besetningen om bord kan du selvfølgelig gjøre det, men det er ikke nødvendig.

Uansett om du foretrekker en aktiv ferie eller avslapping, middelhavsbyer eller karibiske øyer, har vi et cruise som passer for deg. Alt ligger til rette for en ferieopplevelse dere sent vil glemme!