Kapp Verde med barn

Kapp Verde er kjent for sine endeløse strender og herlige hotell, men hvordan er det å reise til Kapp Verde med barn? Her kommer noen gode tips før familiereisen til Kapp Verde.

Bade, bade og bade

På Kapp Verde er det gode muligheter for at barna kan bade så mye de orker. De fleste hotellene har store bassenger og flere er oppvarmet. Bor du på RIU Palace Cabo Verde har du automatisk tilgang til både hotellets bassengområde og bassengene på nabohotellet ClubHotel Riu Funana.

Hvis det ikke er nok med bassengene, så har barna et helt hav å utforske. Bølgene kan være høye, men utenfor mange hotell er det plassert bølgebrytere og det det blir mere som en badebukt. Dette gjelder blant annet utenfor Melia Tortuga Beach och Sol Dunas Resort.

På Riu Funana finnes det bassenger som passer for alle.
På Riu Funana finnes det bassenger som passer for alle.

Møte med sitronhaier

Ta med familien på utflukt til Shark Bay. Her kan du se små sitronhaier svømme mellom beina deres, noe som er en morsom opplevelse.

Sitronhaie på Kapp Verde.
Å møte sitronhaier blir et fantastisk minne.

Hotell med barneaktiviteter

Blue Star Oasis Salinas Sea hilser Bamse på flere ganger i uken, det finnes lekerom, personalet arrangerer leker og aktiviteter, det finnes spill som kan låne og stranden utenfor er barnevennlig.

På våre RIU-hotell som RIU Funana finner du barneklubben RIULand, lekerom, lekeplass og kveldsunderholdning.

På Blue Star Oasis Salinas Sea kommer Bamse innom og hilser på til barnas store glede
På Blue Star Oasis Salinas Sea kommer Bamse innom og hilser på til barnas store glede

Besøk den botaniske hagen på Sal

Sal har en botanisk hage, Viveiro Garden & Farm, som er vel verdt et besøk. Her finnes en hage, en liten kafé der de lager juice av frukten de dyrker i hagen og små dyr som hagen har reddet. Hagen henger sammen med en hestestall og du kan bli med på en ridetur på stranden.

Det serveres nydelig juice i den botaniske hagen.
Det serveres nydelig juice i den botaniske hagen.

Lignende innlegg

Slik fungerer et corona-tilpasset hotell

Turene til utlandet sommeren 2020 ble utsatt i flere måneder, og startet ikke før i midten av juli, før det ble stengt igjen. I pausen har turoperatører, flyselskaper og hoteller introdusert nye rutiner og forberedt seg på å gjøre ferien din så trygg som mulig. Her kan du lese konkrete eksempler fra et av TUIs hoteller.

TUI Blue For All – Reis bort og kom nærmere hverandre

TUI Blue er vårt nye flaggskip for deg som vil at feriens bosted skal være en opplevelse i seg selv. For deg som spør kokken om oppskriften, gjerne låner en sykkel for å utforske på egen hånd eller overbeviser hele familien om å prøve yoga i soloppgangen. Det finnes tre ulike typer TUI Blue-hotell. Her forteller vi mer om TUI Blue For All.

Bærekraftig turisme på Kapp Verde

De siste tiårene har besøkende til Kapp Verde blitt flere, og det er ikke så vanskelig å forstå hvorfor. Like lange strender som somre og behagelig klima hele året. Et økt antall gjester har medført mer avfall, noe som vi ønsker å gjøre noe med gjennom TUI Clean & Green-prosjektet på Kapp Verde, ett TUI Care Foundation-initiativ med fokus på avfall, energi og vann.

5 tips til aktiviteter på Kapp Verde

Kapp Verde er som skapt for avslapping med sol og bad. Men Sal på Kapp Verde tilbyr også mye for deg som vil ha en mer aktiv ferie. Her kommer våre fem beste tips til morsomme utflukter du kan gjøre hvis du blir lei av strandlivet eller vil se mer av øya.