Kapp Verde med barn

Kapp Verde er kjent for sine endeløse strender og herlige hotell, men hvordan er det å reise til Kapp Verde med barn? Her kommer noen gode tips før familiereisen til Kapp Verde.

Bade, bade og bade

På Kapp Verde er det gode muligheter for at barna kan bade så mye de orker. De fleste hotellene har store bassenger og flere er oppvarmet. Bor du på RIU Palace Cabo Verde har du automatisk tilgang til både hotellets bassengområde og bassengene på nabohotellet ClubHotel Riu Funana.

Hvis det ikke er nok med bassengene, så har barna et helt hav å utforske. Bølgene kan være høye, men utenfor mange hotell er det plassert bølgebrytere og det det blir mere som en badebukt. Dette gjelder blant annet utenfor Melia Tortuga Beach och Sol Dunas Resort.

På Riu Funana finnes det bassenger som passer for alle.
På Riu Funana finnes det bassenger som passer for alle.

Møte med sitronhaier

Ta med familien på utflukt til Shark Bay. Her kan du se små sitronhaier svømme mellom beina deres, noe som er en morsom opplevelse.

Sitronhaie på Kapp Verde.
Å møte sitronhaier blir et fantastisk minne.

Hotell med barneaktiviteter

Blue Star Oasis Salinas Sea hilser Bamse på flere ganger i uken, det finnes lekerom, personalet arrangerer leker og aktiviteter, det finnes spill som kan låne og stranden utenfor er barnevennlig.

På våre RIU-hotell som RIU Funana finner du barneklubben RIULand, lekerom, lekeplass og kveldsunderholdning.

På Blue Star Oasis Salinas Sea kommer Bamse innom og hilser på til barnas store glede
På Blue Star Oasis Salinas Sea kommer Bamse innom og hilser på til barnas store glede

Besøk den botaniske hagen på Sal

Sal har en botanisk hage, Viveiro Garden & Farm, som er vel verdt et besøk. Her finnes en hage, en liten kafé der de lager juice av frukten de dyrker i hagen og små dyr som hagen har reddet. Hagen henger sammen med en hestestall og du kan bli med på en ridetur på stranden.

Det serveres nydelig juice i den botaniske hagen.
Det serveres nydelig juice i den botaniske hagen.