Hotell i Hellas der all inclusive er inkludert

Å ikke trenge å uroe seg for at reisekassen strekker til, gjør at du kan slappe ekstra av i ferien. Slik er det når du bestiller et all inclusive-hotell, der både mat og drikke er inkludert. Her har vi samlet sammen noen av våre beste hotell i den greske øyverdenen der all inclusive er inkludert. Velg mellom Kos, Rhodos, Zakynthos, Samos, Kreta eller Korfu.

Maten en nok stor grunn til at mange elsker Hellas. Souvlaki, tzatziki, grønnsaker, fetaost og god olivenolje. På våre all inclusive-hotell serveres både greske og internasjonale retter samt mye annet. Kanskje har du et ismonster i familien (eller er et selv for den saks skyld), derfor er det viktig at ubegrenset med is er inkludert. Eller så er du ikke glad i søtsaker i det hele tatt, men vil heller forsikre deg om at det i tillegg til buffémåltiden også er inkludert middag i à la carte-restaurantene. Da skal vi hjelpe deg på vei i valget av hotell, for at du skal til Hellas, ja det vet du jo allerede!

Hotell der all inclusive er inkludert

På alle hotellene nedenfor er frokost-, lunsj- og middagsbuffé inkludert. Her kan du lese om hotellene og det ”lille ekstra” som tilbys i deres all inclusive.

TUI Family Life Atlantica Marmari Beach – Kos

Vårt TUI Family Life Atlantica Marmari Beach ligger ved en av Kos fineste sandstrender. Hotellet har flere basseng, trening, aktiviteter og barneklubber. I den store hagen finnes det tre store basseng og like mange barnebasseng.

Is og fersk frukt på dagtid
Hele dagen er både kalde og varme småretter, is og fersk frukt m.m. inkludert. Family Style Dining-restauranten Taverna som servrer lokale småretter på felles fat som hele familien deler ved bordet er inkludert i all inclusive en gang per uke. I bufférestauranten kan du spise innendørs eller utendørs. Hotellet har dessuten en egen krydderhage.

Frokost ved bassenget.

TUI Magic Life Marmari Palace - Kos

TUI Magic Life Marmari Palace er det sport og trening hele dagen, alt fra pilates, dansekurs og tennis til sykkelturer i naturen. Vil du bare slappe av kan du naturligvis gjøre det! På stranden ved hotellet er det en bar og solsenger, og vil du bade i basseng har du ni stykker å velge mellom.

To spesialrestauranter og snacks på dagtid
Mellom kl. 12.30–14.30 serveres lunsjsnacks (enkle retter) i Taverna. Snacks, kaffe, kaker og is serveres til bestemte tider. Hotellet har to spesialrestauranter der du kan spise middag, Taverna og The Flavour. Ett besøk per uke og restaurant er inkludert i all inclusive.

Bassenget ved TUI Magic Life Marmari Palace - Kos

Blue Star Atlantica Eleon Grand Resort & Spa – Zakynthos

Blue Star Atlantica Eleon Grand Resort & Spa i Tsilivi finner du alt fra spa og tennis til et lite badeland. Hovedbassenget er oppbygget av infinitybassenger i terrasser med utsikt over havet. Solterrasse og separat barnebasseng finnes også.

Snacks i bassengbaren og kuleis i kjeks
Snacks og enkle retter serveres mellom måltidene i bassengbaren. Is i kjeks serveres kl. 10-17. Om ettermiddagen serveres det kake og kaffe!

Bassengområde

TUI Sensatori Atlantica Dreams Resort & Spa – Rhodos

TUI Sensatori Atlantica Dreams Resort & Spa er perfekt for både par og familier som vil ha et luksuriøst hotell. I tillegg til at du har stranden et steinkast unna finnes det bassenger for alle smaker. Du kan dessuten bestille rom med direkte utgang til basseng og besøke hotellets luksuriøse spa.

Fem spesialrestauranter
Vil du ha ett stort utvalg av ulike restauranter, er dette et bra valg. All inclusive inkluderer nemlig fem spesialrestauranter! Velg f.eks. å spise middag i den italienske eller greske. Disse restaurantene er åpne seks dager i uken.

OVersikt over bassengområdet

TUI Family Life Atlantica Aegean Blue Resort – Rhodos

I Kolymbia ligger hotell TUI Family Life Atlantica Aegean Blue Resort. Her bor du rett ved stranden og har fri inngang til badelandet ved hotellet. Treningstimer, barneklubber, stor lekeplass og minifotballbane er bare noen av det som finnes på området.

Middag i restaurant Taverna
Som mellommåltid serveres kalde og varme småretter, is og fersk frukt m.m. En gang i uken er en middag i Taverna, der lokale småretter serveres på felles fat som hele familien deler ved bordet inkludert. All inclusive er inkludert fra ankomst til avreise fra hotellet.

Bassengområde Aegean Blue

TUI Family Life Atlantica Aegean Park – Rhodos

Nabo med Aegean Blue ligger hotell TUI Family Life Atlantica Aegean Park. Her bor du på et av våre mest populære familiehotell med svømmeskole, sport og treningstimer! En storfavoritt hos både barn og voksne er hotellets badeland som du har fri tilgang til.

Nærdyrket mat
Maten på hotellet er så langt det er mulig lokaldyrket. Family Style Dining-restauranten er inkludert en gang i uken på Taverna, der lokale småretter serveres på felles fat som hele familien deler ved bordet. All inclusive er inkludert fra ankomst til avreise fra hotellet

Swim out-rom

Blue Star Atlantica Akti Zeus – Kreta

Blue Star Atlantica Akti Zeus ligger rett ved stranden i Amoudara. Her er det plass til både trening, avslapping og lek i badelandet. Du bor med rolig beliggenhet, samtidig som storbyen Heraklion bare ligger ca. 5 km unna.

For ismonsteret!
En middag i uken per bestilling er inkludert på à la carte-restauranten Greek & Grill. Både hovedrestauranten og à la carte-restaurantene ligger ved stranden. Og hvordan var det nå med isen? Jo, på Blue Star Atlantica Akti Zeus får du ubegrenset med is om dagen!

Strand med parasoller og solenger.

Blue Star Euphoria Resort - Kreta

Blue Star Euphoria Resort er et moderne hotell nær stranden som passer for deg som vil kombinere sol, bad og trening. På hotell-området er det et spa i to etasjer og et badeland. Hotellet har også ett av de største bassengene i Hellas.

Sunn mat av lokale råvarer
Maten på Blue Star Euphoria Resort har den lokale matkulturen som grunnlag, det betyr at det er sunn mat med olivenolje og lokale råvarer som base. All inclusive inkluderer generøse bufféer, fire à la carte-restauranter, is og gode vegetariske retter.

Euphoria Blue Star

TUI Family Life Kerkyra Golf – Korfu

TUI Family Life Kerkyra Golf ligger rett ved havet og har flere basseng. Her bor du nær Korfu by med shopping og severdigheter. Det finnes mye å gjøre for både barn og voksne.

Is, frukt og pizza som mellommåltid
Som mellommåltid serveres is, fersk frukt og pizzastykker. Ett besøk i løpet av oppholdet er inkludert på Family Style Dining-restauranten Taverna, der lokale småretter serveres på felles fat som hele familien deler ved bordet. All inclusive er inkludert fra ankomst til avreise fra hotellet.

Kerkyra Golf med TUI

SuneoClub Hydrele Beach – Samos

Det prisgunstige, familievennlige og smakfullt innredede SuneoClub Hydrele Beach ligger ved Potokaki Beach, en av Samos lengste og fineste strender. Atmosfæren på hotellet er livlig og fartsfylt og du bor i gåavstand til shopping.

Gresk aften!
I bassengrestauranten serveres det snacks, pizza, kaffe og kaker mellom kl. 11–12 og kl. 16–18. Samt is for barn under 12 år. En gang i uken er det fresk aften i restauranten, opa!