Bryllupsreise ved Middelhavet – 5 tips

Luksuriøs avslapping eller en opplevelsesreise? Gourmetfokus, fotturer i fjellene eller et cruise med havnestopp i storbyer og ved fine strender? Det kan være vanskelig å bestemme hvor man skal dra på bryllupsreise – reisen som skal bli et minne for livet. Men ta det med ro, vi har de beste tipsene for en bryllupsreise ved Middelhavet.

Sardinia – gourmet-tavernaer og solnedganger

En drøm for Italia-elskere med hvite sandstrender, sykkelturer gjennom pinjeduftende skoger og utsikt over solnedgangen fra sjarmerende små tavernaer. Den koselige atmosfæren i Algheros trange smug er akkurat de omgivelsene du er ute etter på en bryllupsreise.
Opplevelser: Kjør den vakre kystveien fra Alghero til byen Bosa med sine pastellfargede hus. Eller ta båten over til Korsika og utforsk den fine byen Ajaccio.
Hotelltips:El Faro i Porto Conte bor dere i rolige omgivelser rett ved havet med utsikt over Capa Caccia-klippen. Her kan dere leie båt eller ta en ridetur.

Par i Algheros gater
Gatene i Alghero er fulle av små butikker, vinbarer og iskaféer.

Kypros – bypuls og sitruslunder

En av Middelhavets mest solsikre øyer, der varmen holder seg til langt utover høsten. Limassol er Kypros’ mest trendy reisemål med mange merkevarebutikker, loungebarer og en y havn med luksusyachter. Fine strender og grønne fjell er andre ting du får oppleve, dersom du velger å tilbringe bryllupsreisen på Kypros.
Opplevelser: Vandre blant appelsinlunder i Troodosfjellene og stopp ved vingårder og keramikkverksteder. Eller slapp av med en drink og god musikk i ettermiddagssolen på en strandklubb i Limassol.
Hotelltips: The Royal Apollonia i Limassol har spa-avdeling, japansk restaurant og en solterrasse med uslåelig havutsikt.
Mer inspirasjon: Limassol – byliv og strender i ett, Vin og fotturer i Troodosfjellene

Vinflaske med to glass, bryllupsreise med TUI
Små detaljer gjør bryllupsreisen ekstra minnerik.

Kroatia – spa og zipline

Makarska-rivieraen er kjent for sitt krystallklare vann. Småbyene, skjærgårdens øyer og de bratte grønn fjellene – sammen blir det magisk. Rullesteinstrender kanter reisemålene langs kysten og her kan man faktisk med litt flaks få øye på delfiner.
Opplevelser: Ta fergen over til øya Hvar, kjent for sin lavendel. Bestill en zipline-utflukt eller lei en terrengsykkel og dra til fossefallet i Krka nasjonalpark.
Hotelltips: TUI Blue Adriatic Beach i rolige omgivelser nær den lille landsbyen Igrane er moderne, delikat og luksuriøst med perfekt beliggenhet ved havet. Spa-avdelingen tilbyr parmassasje og litt ekstra bryllupsreisefølelse blir det hvis dere bestiller har juniorsuite med swim out og havutsikt.
Mer inspirasjon: Fottur i Kroatia

Adriaterhavet, reis hit med TUI.
TUI Sensimar Adriatic Beach er et av våre moderne parhotell langs Makarska-rivieraen.

Korfu – båtturer og romantiske smug

Vil dere har en blanding av Hellas og Italia skal dere reise til Korfu. Her er de italienske innflytelsene merkbare både i matkultur og byggestil. I Korfu by er trivselsfaktoren høy med mange romantiske restauranter og barer.
Opplevelser: Ta båten til Den blå lagunen eller til de små naboøyene Paxos og Antipaxos. Eller bli på hotellet og nyt bassengliv og spabehandlinger.
Hotelltips: 5-stjerners TUI Blue Atlantica Grand Med Resort med et bassengområde som oser av ro og avslapning. Rom med privat basseng og havutsikt = luksus.
Mer inspirasjon: De beste utfluktene på Korfu

Spa-avdelingen på Sensimar Atlantica Grand Mediterraneo.
Rolig og behagelig både ved bassenget og i spa-avdelingen på Sensimar Atlantica Grand Mediterraneo.

Cruise i Middelhavet – flere reisemål i samme reise

Å dra på cruise er blant de mest populære bryllupsreisene ifølge en ny kundeundersøkelse. Og vi forstår hvorfor. Om bord kan dere slappe av i spa-avdelingen, nyte gourmetmiddager og ta en cocktail under stjernehimmelen på dekke. Når skipet legger til venter storbyer, severdigheter og strender.
Cruisetips: Cruise med Costa Smeralda til Savona, Barcelona og Mallorca
Opplevelser: Nyt bassenger, restauranter og luksuriøs avkobling underveis. Turen starter i Roma og i løpet av reisen får dere se Firenzes kunstskatter, vakre Cinque Terre og La Rambla i Barcelona.
Mer inspirasjon: Cruise til Roma – våre 5 beste tips

Cruise med TUI
Ta det med ro og nyt den avslappede atmosfæren om bord. Hver morgen går dere i land på et nytt sted.