Handlevogn
12 Aktiviteter
Sort by:
Øyrundtur på Samos, inkludert Heraion, Potami og Kokkari
Utflukter og dagsturer

Øyrundtur på Samos, inkludert Heraion, Potami og Kokkari

Samos har et vell av kulturelle og historiske skatter. Denne turen tar deg med til noen av de mest sjarmerende stedene, inkludert Heraion. Vi besøker også et kloster og et keramikkverksted og utforsker landsbyene Platanos og Kokkari. Samos er så magnetisk at den har trukket til seg Irene, en av guidene våre. Hun sier: "Som tredje generasjon greker født og oppvokst i Australia, kom jeg til Samos og drømte om arkeologi. På bare én dag får du oppleve så mye av denne vakre øya som mulig – dens religion, historie, produkter og lokalbefolkning".Hera var en viktig guddom i antikkens Hellas, og ifølge legenden ble hun født på stedet der tempelet står, et steinkast fra Egeerhavet. Vi starter dagen i denne helligdommen, i dag oppført på UNESCOs verdensarvliste, og spaserer langs "Den hellige vei" for å se templer og andre relikvier. Deretter besøker vi det ortodokse klosteret før vi tar turen innom et keramikkverksted i Timos. Verkstedet gir øyboerne en sårt tiltrengt jobb, og du får en Pythagoras-kopp som suvenir fra besøket ditt.Neste stopp er en økologisk olivenfabrikk, der du får prøve noen av de naturlige helseproduktene. Deretter går turen videre til Potami, der du får tid på egen hånd til lunsj, en svømmetur eller et besøk til fossefallene Lara Croft og et genovesisk slott. Om ettermiddagen kan du utforske kystlandsbyen Kokkari i eget tempo. Her kan du nyte utsikten over havet og Karvounisfjellene.

Gratis kansellering
Språk:

en, nl, pl 

Øyrundtur – fra vestre Samos
Utflukter og dagsturer

Øyrundtur – fra vestre Samos

Samos er et godt eksempel på det er de små tingene som teller, og denne greske øya har alt: vakker natur, håndverk, historie og lokalprodusert mat. På denne heldagsutflukten fra Votsalakia får du oppleve alt på en dag. Høydepunktene inkluderer Heratempelet og landsbyene Kokkari og Pythagorion, samt besøk på en olivenfabrikk og en vingård. Dagen starter med et besøk til en tradisjonell olivenoljefabrikk for å se hvordan den blir produsert, etterfulgt av en tur til et keramikkverksted, drevet av artisten Timo. Deretter møter vi den lokale guiden ved det ortodokse klosteret og fortsetter deretter til Heratempelet, en gang ett av de største antikke templene i Hellas.Når det er tid for en liten pause, stopper vi i den pittoreske landsbyen Pythagorion. Du får litt tid på egen hånd her til å spise lunsj, før vi fortsetter til Kokkari for å se oss rundt her. Vi avslutter dagen med et besøk til en nærliggende vingård for smaksprøver på den lokalproduserte vinen.

Gratis kansellering
Språk:

en, nl 

Opplev Patmos
Utflukter og dagsturer

Opplev Patmos

Tidens sand har knapt feid over Patmos siden St. John hadde sine åpenbaringer her for 2000 år siden – noe som gjør en dagstur til øya så fascinerende. Vi tar ferge til denne historiske øya sør for Samos og besøker klosteret St. John, apokalypsens grotte og landsbyene Chora og Skala.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Cruise langs østkysten av Samos
Utflukter og dagsturer

Cruise langs østkysten av Samos

Du vet at du er på ferie når du befinner deg i solen og en myk havbris skyller inn over deg. På dette cruiset utforsker vi det lokale farvannet utenfor Samos østkyst, med stopp ved to av de mest tiltalende strendene, Posidonio og Megali Lakka, samt nyter en BBQ på stranden.Vi seiler fra Pythagorion om morgenen, gjennom Mycale-stredet, som skiller Samos fra Tyrkia. Underveis passerer vi fjerne strender og ubebodde øyer, og med litt flaks kan vi spotte noen delfiner. Det serveres søt vin, juice og frisk frukt om bord. Kapteinen kaster anker ved Posidonio-stranden, og du kan enten svømme i land eller hoppe om bord i en jolle. Etter en times tid, seiler vi videre til den skjulte perlen Megali Lakka, som kun er tilgjengelig via båt.Her kan du slappe av eller svømme mens mannskapet gjør klart til BBQ på stranden som skylles ned med ouzu, det anisbaserte lokale brennevinet, og juice. Etter ca. tre timer er det på tide å seile tilbake til Pythagorion.

Gratis kansellering
Språk:

de, en, fi, nl, no, +1  sv

Tur til Samiopoula
Utflukter og dagsturer

Tur til Samiopoula

Denne formiddagsturen med båt gir deg en fantastisk følelse av avslapning, langt borte fra alt og alle. Du kan avkjøle deg i havet rundt Samos' sørkyst og utforske den lille øya Samiopoula – som bare har fem innbyggere.På vei ut med båten fra Pythagorion har du sol i ansiktet og vind i håret ditt. Fra Mycales-stredet, som ligger mellom Samos og Tyrkia, passerer vi uberørte strender og steingrotter. Om bord får du servert forfriskninger, og er vi heldige får vi se en delfin eller to.Deretter kan du jobbe med brunfargen før vi kaster anker ved øya Samiopoula. Øya har flere geiter enn mennesker, så at den ligger avsides til er ikke en overdrivelse. Utforsk øyas uberørte natur og kirken eller ta en dukkert i Egeerhavet. Vannet her er rolig og klart, så det er stor sjanse for at du får se fisk. Mens båten kjører tilbake i sakte fart kan du nyte solens stråler på dekk.

Gratis kansellering
Språk:

de, es, da, en, fi, +4  fr, nl, no, sv

Samos' landsbyer – kveldsutflukt
Utflukter og dagsturer

Samos' landsbyer – kveldsutflukt

En kveld ute i en av Samos hvitkalkede små landsbyer er en flott opplevelse du vil huske. På denne utflukten tilbringer du kvelden akkurat slik du vil, om du foretrekker å sitte på en sjømatrestaurant i havnen, ta en drink i solnedgang eller se etter suvenirer i de små butikkene. Avhengig av hvor du bor, kan du velge mellom Pythagorion og Kokkari.Hvis du velger en kveld i kystbyen Pythagorion, er tipset å sette kursen mot den gamle havnen, der du finner mange populære tavernaer hvor dagens fangst fra havet er grillet over trekull. Deretter kan du lytte etter tonene som viser vei til en bouzouki-bar, eller bare rusle en tur på den bueformede strandpromenaden.Alternativet er å dra til den gamle fiskerlandsbyen Kokkari, der du kan se solnedgangen over havet mot vest og ha en hyggelig avslappende kveld. Det finnes mange gode sjømatrestauranter i tillegg til flere hippe små barer og håndverksbutikker.Transport til og fra hotellet er inkludert.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Fottur ved Vourliotes og Platanakia
Aktiviteter

Fottur ved Vourliotes og Platanakia

Den nordlige delen av Samos er en fotturists paradis, med langstrakte daler, vingårder og skyggefulle skogsområder. Den guidede turen går fra den pittoreske landsbyen Vourliotes i åssiden over elven Kakorema til det vakre Platanakia-området – en dagslang fottur på sitt aller beste.Fra Vourliotes følger vi en sti som snor seg gjennom velduftende vingårder og over den brusende elven Kakorema til den andre siden av dalen. Etterpå vil guiden lede deg inn på stien til fjellsidelandsbyen Manolates gjennom en avkjølende, skyggefull skog.Underveis besøker vi en tradisjonell taverna, der du kan kjøpe noe å drikke og ta en liten pustepause før turen fortsetter ned åsen til Platanakia, som er den største plantanskogen på Samos. Her kan du endelig ta deg en velfortjent hvil og nyte skyggen under skogens beskyttende løvtak. Eller du kan utforske de mange naturstiene i denne frodige skogen. Hvis du har mer energi igjen da.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Dagstur til Efesos fra Samos
Severdigheter og guidede turer

Dagstur til Efesos fra Samos

Ta en dagstur til Tyrkia fra kysten av Samos. Gå om bord i en ferge og kryss Egeerhavet for å besøke en ekte tyrkisk skatt – Efesos arkeologiske område. La en dyktig guide bringe historien til liv mens du rusler mellom søylekantede avenyer fulle av templer, relikvier og religiøse statuer. Etterpå får du tid på egen hånd til å utforske basarene og butikkene i Kusadasi.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Båttur til øya Patmos
Utflukter og dagsturer

Båttur til øya Patmos

Det skal litt til for en liten øy å skille seg ut blant tusenvis av andre øyer i Hellas – men det er en anerkjennelse som Patmos fortjener. På denne heldagsutflukten får du oppleve denne sjarmerende øya sør for Samos. Vel fremme har du dagen for deg selv – finn en fin strand eller utforsk øya til fots.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Båttur langs vestkysten av Samos
Utflukter og dagsturer

Båttur langs vestkysten av Samos

Det rolige og asurblå vannet utenfor sydvestlige Samos tilbyr noen av de beste båtforholdene i hele Egeerhavet. Vi glir gjennom det glitrende havet på vei til den lille øya Samiopoula og nyter en herlig dag til havs.Vi går om bord på båten i havnen i Votsalakia. Om bord kan du slappe av på det solfylte dekket, mens vi kjører forbi kysten på vei til den lille øya Samiopoula. Det tar omtrent en time, men tiden føles som den går sakte når du nyter de vakre omgivelsene samt forfriskninger og fersk frukt som serveres av mannskapet. Med litt flaks får vi til og med se delfiner. De elsker dette varme vannet like mye som vi gjør.Du kan bade eller snorkle rett fra båten, eller ta en jolle inn til stranden for å utforske. Det blir også servert en velsmakende lunsj om bord.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Samos – vandring langs kyst og strender
Aktiviteter

Samos – vandring langs kyst og strender

De furukledde stiene på toppen av de dramatiske klippene byr på spektakulær utsikt over det glitrende Egeerhavet, og de perfekte turforholdene til noen av øyas mest bortgjemte strender. Tilbring en herlig dag på turstiene, med mulighet for å bade ved de avsidesliggende strendene langs veien.Med robuste åser og avslappede stemning, er vestre Samos et reisemål for de som er kjent. Denne guidede vandreruten langs fjellstiene gir oss mulighet til å nå flere av øyas beste strender – de som ikke er tilgjengelige med bil. Vi begynner turen ved landsbyen Drakei og går den naturskjønne stien til den avsidesliggende Megalo Seitani-stranden.Etter en velfortjent pause og en svømmetur, er det på tide å nyte den medbrakte lunsjen og ta fatt på dagens andre etappe der vi fortsetter til stranden i Potami. De fjellrike stiene er aldri ekstreme, men når utflukten er ferdig, vil beina dine være takknemlig for at det er en buss som kjører oss tilbake til hotellet!

Gratis kansellering
Språk:

en 

Transport til stranden
Transfer

Transport til stranden

Fin hvit sand og grunt vann gjør Psilli Ammos-stranden til et flott sted for familier. Denne halvdagsturen med en privat taxi tar deg direkte dit for å nyte svømming, soling og snorkling. Etterpå blir du kjørt tilbake til hotellet ditt i perfekt tid til lunsj.

Gratis kansellering
Språk:

de, da, en, fi, fr, +3  nl, no, sv

Introduksjon til Samos

Den greske øya Samos, som ligger nærmere Tyrkia enn Hellas, er en spektakulær feriedestinasjon for de som leter etter en øy med rolige og uberørte strender. Selv om feriestedene også finnes i hovedstaden Vathy, tilbyr Samos naturlig skjønnhet og imponerende ruiner fra oldtidens Hellas. For de som søker historie og eventyr, dra til Evpalinos-tunnel fra 524 f.Kr., en strukturell bragd som strekker seg dypt ned i jorden. For de på jakt etter fritidsaktiviteter, sett nesa mot strendene og de frodige grønne åskammene der utendørsaktiviteter og avslapning regjerer. Ikke glem å smake på en av Somos fantastiske viner, inkludert den tradisjonelle søte vinen, som tilbys til en uslåelig pris.