Reiser
til
Alghero

Pris fra

...

Våre hotell

20 stk.

Kart

Vis stort kart

Prisnivå

Priseksempel fra Alghero
  • Pizzaca. 80,-
  • 1 liter vannca. 5,-
  • Øl (50 cl)ca. 45,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskjell0 timer
  • HovedstadRom
  • SpråkItaliensk
  • Befolkning60 600 000

Reiser til Alghero

Alghero er en perle blant italienske byer. Innenfor bymuren kan du rusle rundt blant fortauskaféer og isbarer. Midt i byen ligger det en marina med småbåter og like utenfor finner du fine sandstrender. Hos oss kan du velge hotell ved stranden eller nær den trivelige gamle bydelen.

Den nyere bydelen Lido ligger nord for gamlebyen og her ligger de fleste av våre hoteller, nær den fine Lido-stranden. Den palmekantede strandpromenaden innbyr til løpeturer og hyggelige spaserturer. I den ene retningen ligger gamlebyen og i den andre ligger den langstrakte Maria Pia-stranden.

Langgrunne strender
Lido-stranden er barnevennlig og langgrunn og her finner du restauranter, kafeer og små barer. Maria Pia-stranden er like langgrunn, men har i tillegg finkornet hvit sand. Det er en naturstrand uten solsenger og serveringer som ligger vakkert til omgitt av pinjetrær.

Italienske delikatesser
Som overalt i Italia har også Alghero et rikt utvalg av restauranter og trattoriaer som serverer den ene delikatessen etter den andre. Mye fisk og skalldyr.

Utfluktstips

Båttur med badestopp Snorklingsutflukt
Dagstur til Korsika, Skjønnhetens øy Kveldstur med sardinske matspesialiteter laget av nærdyrket mat

Bestill utflukter og billetter under fliken Min reise eller i TUI-appen.

Neptungrotten
Fra havnen i Alghero kan du ta båten til den spennende Neptun-grotten der en tunnel fra havet leder inn i en imponerende grotte med store dryppesteinsformasjoner.

Forhåndsbestill en leiebil
Øyas grønne fjell, havbukter og middelalderlandsbyer er perfekte for å se seg rundt på en dagstur med bil. Kjør Sardinias vakreste vei Via La Speranza mellom Alghero og Bosa, eller ta en runde langs Costa Smeralda for å se på luksusyachter og jetset. Flere tiips til ruter finner du i vår reisemålsbrosjyre. Spar tid ved å forhåndsbestille leiebil gjennom oss.

Ferietilbud i/på Alghero

Hotell - Alghero

20 hotell

Vis alle hotell (20)