Voksenhotell i Thailand – 12 tips

Strender, byer og fantastiske smaksopplevelser har lokket voksne og par til Thailand i flere tiår. Landet er kjent som et prisgunstig reisemål med eksotisk miljø, spesielt populært for romantiske ferier, bryllupsreiser og bryllup. Bare se på hotellet Let’s Sea Hua på bildet over! Er du ute etter kvalitetstid med dine nærmeste, slippe kranglete barn, folkemasser eller bare skape felles minner for livet skal du se hit – her er en guide til de beste voksenhotellene i Thailand!

Her finner du våre voksenhotell

  1. Phuket
  2. Khao Lak
  3. Koh Lanta
  4. Krabi
  5. Bangkok

Du husker sikkert tilbake til en koselig (og kanskje en smule energikrevende) ferie med barna. Been there, done that, har Bamsegenseren, lagt puslespillet og så videre. Eller så har det aldri vært aktuelt for deg. Uansett så er det et stort utvalg av voksenhotell i Thailand for en romantisk, rolig og sofistikert ferie. Enten det frister med Phuket, Khao Lak, Krabi eller pulsen i Bangkok kommer du til å bli bergtatt av skjønnheten Thailands paradislignende oaser og øyer har å by på.

De beste voksenhotellene på Phuket

Bare 20 minutter fra Phukets flyplass finner du voksenhotellet Cape Sienna rett ved Kamala Beach. Det har en luksuriøs boutique-følelse med mange fasiliteter som spa og solterrasse med både restaurant og boblebad. Her er maten utrolig populær, faktisk så populær at restaurantene også tiltrekker seg besøkende utenfra. Gå opp i hotellets skybar etter den velsmakende smaksprøvemenyen! Det finnes mange hotellalternativer på denne vakre øya, og et annet alternativ er Front Village ved Karon Beach med sin stille og rolige atmosfære. Morgenturen på stranden er magisk!

Paradislignende Cape Sienna rett ved Kamala Beach på Phuket.
Paradislignende Cape Sienna rett ved Kamala Beach på Phuket.

De beste voksenhotellene i Khao Lak

Bare en times biltur nord for Phuket ligger Khao Lak rett ved Andamansjøen i Det indiske hav. Ved hvite sandstrender, turkist vann og fremfor alt utrolig mange barnefri hotell for voksne. Prøv det stilige og strandnære The Haven som har rom med bassengtilgang og utendørs boblebad, eller TUI Sensimar Khao Lak Beach Front Resort rett ved populære Nang Thong-stranden. Her er de beste voksenhotellene i Khao Lak:

  1. The Haven
  2. TUI Sensimar Khaolak Beach Front Resort
  3. Beyond resort Khao Lak
  4. JW Marriott Khao Lak Resort & Spa
The Haven i Khao Lak med sine swim out-rom og direkte tilgang til bassenget.
The Haven i Khao Lak med sine swim out-rom og direkte tilgang til avkjølende bad i bassenget.

Bra hotell for par på Koh Lanta

Mange tror at Phi Phi-øyenes noe roligere Koh Lanta bare er en øy, men den består i virkeligheten av 50 ulike øyer, både store og små. Den tre mil lange hovedøya har gylne sandstrender og de beste finner du på øyas nordvestre side ved parhotellet Twin Lotus, ved Kong Dao-stranden. Her kan du vie deg til alt fra å snorkle til korallrev ved Koh Haa, Koh Rok og Emerald Cave på Koh Mook, til å gå på matlagingskurs og øyrundturer eller bare slappe av i solsengen.

Elegante hotell i Krabi

Øst for Phuket ligger Ao Nang, hjertet og badebyen i provinsen Krabi. Hit kan du reise året rundt og om vinteren kan du fly direkte med TUI. Området er kjent for sine grotter, øyer og krystallklare vann.

Fra det supermoderne voksenhotellet BlueSotel Smart Krabi Aonang Beach tar du deg enkelt ut på eventyrlige båtturer eller koselige strandpromenader. Nyt hotellets elegante interiør, wellness-avdelingen eller à la carte-restauranten. Se ut over de grønne åssidene fra den superkule takbaren! Her er aldersgrensen 16 år.

Hvis du har lyst til å ta et morgenbad direkte fra din private markterrasse, kan du bestille dobbeltrom med direkte utgang til bassenget på Krabi Chada. Komfortabelt, rolig, nær stranden… høres ikke det bra ut?

Herlig terrasse og swim out-basseng på Krabi Chada.
Herlig terrasse og swim out-basseng på Krabi Chada.

Bangkoks beste voksenhotell

Fart, spenning og dufter… listen kan gjøres lang. Bare tanken på denne østasiatiske smeltedigelen øker pulsen bare ved å skrive om det. Her skjer det ting hele tiden og det er mye å velge mellom! Det er egentlig vanskelig å plukke frem et par favoritthotell i Bangkok for voksne, ettersom alle vi har passer, men…:

Kast deg inn i Bangkoks gatemylder, eller se byen ovenfra fra Centara Grand Central Worlds fantastiske skybar og vakre rom. For ikke å snakke om Sofitel Bangkok Sukhumvit. På denne takbaren smaker en avkjølende drink himmelsk i den lune kveldsbrisen.

Den fantastiske takbaren på Centara Grand Central Worlds.
Den fantastiske takbaren på Centara Grand Central Worlds.

Utflukt til Hua Hin fra Bangkok

Kombiner besøket ditt i Bangkok med en liten tur til Hua Hin, enten på en dagstur eller med et lengre opphold. Du kan reise fra Bangkok til Hua Hin med buss, minibuss, tog eller taxi. Et tips er å satse på det første, som koster rett under hundrelappen og tar ca. 3 timer.

Ta inn på en av de 40 suitene hotell Let’s Sea Hua Hin tilbyr. (Se toppbildet) De er utformet som en herlig blanding av design, luksus og enkelthet. De ligger langs bassengkanalen som er 120 meter (!) lang og passer for alle typer livsnytere. Aldersgrensen er 12 år og hotellet har alt fra spa til restauranter og service i topp klasse.