Bo i egen bungalow i Thailand

2018-07-25
Tenk deg å våkne til bølgeskvulp, liste deg ut i soloppgangen, sette tærne rett i sanden og ta et morgenbad i havet. Mange som reiser til Thailand drømmer om å bo i sin egen bungalow rett på stranden nettopp for å kunne gjøre dette.

Fordelene med å velge en bungalow er mange. Du bor mer privat, vanligvis uten naboer tett innpå, og det finnes nesten alltid en terrasse der du kan sitte og lese en bok i den vakre solnedgangen. Er du heldig finnes det også en hengekøye der du kan slappe av og virkelig nyte den ultimate feriefølelsen.
Thailand har bungalower i alle forskjellige kategorier, alt fra enkle bambushytter med vifte og utendørsdusj til luksuriøse bosted med flere rom, luftkondisjonering og privat basseng. Flere hotell tilbyr dessuten både rom i hotellbygning og egen bungalow slik at du kan velge det som passer for deg.

Hotell i Thailand der du kan bo i egen bungalow

Mai Khao lak, Khao Lak

Familievennlige TUI Family Life Mai Khao Lak ligger ved sandstranden Pak Weep. Her kan du bo i egen bungalow ved stranden og i tillegg ha et privat basseng eller utendørs badekar. Store panoramavinduer vender mot den herlige stranden der restaurantene ligger på rekke og rad. Hotellet tilbyr det meste for en perfekt familieferie, men har også et voksenområde for de som ønsker å ha det litt roligere. Les mer om Mai Khao Lak.

800maikhaolak
Bungalow med privat basseng på Mai Khao Lak.

Nakara Long Beach resort, Koh Lanta

Nakara Long Beach Resort ligger midt på den naturskjønne stranden Long Beach på øya Koh Lanta. Nakaras bungalower ligger omgitt av tropisk vegetasjon langs strandkanten. Her kan du nyte solnedgangen i de gode kurvstolene på din egen terrasse, kanskje med en forfriskende vannmelonshake i hånden? Les mer om Nakara Long Beach Resort.

800nakara
Bungalow på Nakara Long Beach

Robinson Club Khao Lak, Khao Lak

Robinson Club Khao Lak ligger ved den 13 kilometer lange stranden ved nasjonalparken Takua Pa. Hotellets bungalower ligger nærmest den palmekantede stranden og har egen uteplass, solstoler og privat basseng. Du kan gå direkte fra bassenget til havet – det tar bare ett minutt. Robinson har stort treningsutvalg, barneklubb og restauranter tilbyr wellfood med sunne alternativer sammen med lekker thaimat og internasjonale retter. Les mer om Robinson Club Khao Lak.

800robinsonlak
Robinson, Khao Lak

Nora Buri Resort & Spa, Koh Samui

Et eksklusivt hotell beliggende i en skråning ned mot havet og Chaweng-stranden. Du kan bo i bungalow eller dobbeltrom. Velger du bungalow har du et panoramavindu mot markterrassen med privat basseng, treterrasse og to solsenger. Du har også utendørsdusj samt at uteplassen er skjermet for innsyn fra naboen og den føles dermed helt privat. Les mer om Nora Buri Resort & Spa

800noraburi
Drømmebungalower på Nora Buri.

Er det vanskelig å velge blant paradisøyene i Thailand? Les da vår guide til Thailands 10 beste øyer.

Lignende innlegg

På Blue Star Euophoria kombineres luksus med bærekraft

Euphoria Resort er et nytt 5-stjerners hotell i den pittoreske fiskerlandsbyen Kolymvari. Det ligger på et 60 000 kvm stort strandområde, omgitt av ren natur og krystallklart vann. Euphoria Resort ligger ikke bare nær den historiske byen Chania (23 km unna), men det er også et perfekt utgangspunkt for alle stedene som du bare må besøke på vestre Kreta: de berømte eksotiske strendene Phalassarna og Elafonissi og den fantastiske lagunen eller Balos.
2019-06-13

Hotell på Mallorca der all inclusive er inkludert

Å lete etter restaurant på tom mage er aldri morsomt. Å gå fra det ene stedet til det andre og føle at det ikke finnes noe for alle i familien er enda verre. Energien går tom og humøret faller. Velg isteden et hotell der all inclusive er inkludert i prisen og gå til dekket bord til frokost, lunsj og middag.
2019-06-10

Miniguide til Marmariskysten i Tyrkia

Ved den turkise kysten rundt Marmaris i sydvestre Tyrkia finner du herlige feriesteder som Marmaris, Içmeler, Fethiye og Sarigerme. Hva skiller dem fra hverandre og hvilket passer nettopp for deg? Vi hjelper deg å velge.
2019-05-23

Hva er inkludert i cruiseferien?

Skal du reise med cruise for første gang eller lurer du på hva som er inkludert når man bestiller cruiseferie? Her finner du oversikt over hva som er inkludert når du reiser med TUI.
2019-05-16