Barnevennlige hotell i Thailand - 5 tips

At Thailand er enormt barnevennlig det har vi visst lenge. Strendene er langgrunne, ingen trenger å fryse, det er lett å reise rundt på egen hånd og barna tas imot med åpne armer. Men det kan være vanskelig å finne det perfekte familiehotellet blant de utallige bostedene som tilbys. Her lister vi fem storfavoritter blant barnefamilier.

1. TUI Family Life Mai Khao Lak

I Khao Lak, rett ved sandstranden Pak Weep, ligger TUI Family Life Mai Khao Lak. Her finner du virkelig alt for en perfekt ferie. Du kan velge om du vil bo i hotellrom eller bungalow, du kan ha privat basseng eller direkte utgang til basseng, eller du kan bo i hotellets voksendel. Bildet over er tatt på TUI Family Life Mai Khao Lak.

Det tilbys barneklubb med Bamse, flere basseng, vannsklier, svømmeskole, spa, treningsrom, tennisbaner og førsteklasses underholdning hver kveld. Ler mer om hva som skjer i Bamse-klubben og les mer om @611.

En deilig frokost er inkludert i prisen og du kan også legge til all inclusive eller halvpensjon. På stranden ved hotellet ligger det en håndfull koselige restauranter og små butikker. Vil du inn til Khao Lak sentrum er det enkleste å ta en taxi eller hotellbussen.

Les mer om barnevennlige utflukter i Khao Lak

Basseng på TUI Family Life Mai Khao Lak i Thailand.
TUI Family Life Mai Khao Lak er et av våre beste familiehotell i Thailand.

2. Blue Star Chada Beach Resort & Spa

På vakre Koh Lanta ligger Blue Star Chada Beach Resort & Spa med store bassengområder, spa og utendørs lekeplass. Hotellet ligger ved den brede Klong Dao-stranden nord på Koh Lanta som er perfekt for en løpetur, powerwalk eller en lang spasertur med barnevogn.

Det arrangeres aktiviteter nesten hver dag, og barna stortrives. I tillegg finnes det en liten vannsklie. Bamse stikker også innom flere ganger i uken, og stranden nedenfor hotellet er veldig langgrunn.

Det finnes rom som passer for alle, velg mellom rom med privat basseng eller direkte utgang til basseng.

Det ligger restauranter langs hele stranden og du du bor nær Saldan som tilbyr både shopping, restauranter, barer og kaféer.

Direkte bassengutgang på Chada Beach.
Blue Star Chada Beach Resort & Spa på Koh Lanta har mange rom med direkte utgang til basseng.

3. Blue Star Phuket Marriott Resort & Spa

Familiefavoritten Blue Star Phuket Marriott Resort & Spa, Merlin Beach ligger på Phuket. Her finnes det tre bassengområder og du bor ved en korallstrand. Det går buss til Patong daglig, og all inclusive kan bestilles som tillegg.

For barna finnes det en vannsklie og bordtennisbord, det arrangeres aktiviteter på dagtid, og i tillegg kommer Bamse innom og hilser på flere dager i uken.

Reiser du med en stor familier har hotellet rom med plass til opptil seks personer, og du kan bestille direkte utgang til bassen.

Utenfor hotellet finner du en av Phukets best bevarte korallrev og snorklingen her er helt fantastisk. Opplev verden under vannflaten og mør sjøstjerner, klovnefisker og havskilpadder.

Blue Star Phuket Marriott Resort & Spa, Merlin Beach ligger på en uforstyrret odde på Phuket.
Blue Star Phuket Marriott Resort & Spa, Merlin Beach ligger på en uforstyrret odde på Phuket.

4. Blue Star The Sands by Kata Thani

I gåavstand fra Khao Laks sentrum ligger Blue Star The Sands by Kata Thani – et elegant designhotell rett ved Nang Thong-stranden. Her finnes noe for alle eller hva sier du til matlagingskurs, flere restauranter, store bassengområder, en kunstig innsjø, utendørs boblebad, tennisbaner og treningssenter?

For barna finnes det tre ulike bassengområder, vannsklier, fossefall og lekeplass. Bamse kommer på besøk, det arrangeres aktiviteter daglig, det finnes et lekerom og en internasjonal barneklubb.

Alle rom har en elegant design og innredede uteplasser.

På Blue Star The Sands by Kata Thani i Khao Lak bor du rett ved stranden.
På Blue Star The Sands by Kata Thani i Khao Lak bor du rett ved stranden.

5. Sofitel Krabi Phokeethra Golf & Spa Resort

Vil du bade i ett av Thailands største basseng? Da skal du dra til Sofitel Krabi Phokeethra Golf & Spa Resort i vinter. Dette luksuriøse familiehotellet venter på deg i rolige Klong Muang nær Ao Nang.

Her finner du treningsrom, tennisbaner, spa, lekeplass, lekerom, golfbane og et basseng på 7000 m².

Langs stranden ligger det flere restauranter og hotellet tilbyr buss til Ao Nang hver dag. Du kan også ta longtailbåt til den vakre øya Koh Hong der snorklingen er fantastisk.

Sofitel Krabi Phokeethra Golf & Spa Resort – ferieluksus for hele familien.
Sofitel Krabi Phokeethra Golf & Spa Resort – ferieluksus for hele familien.