Reiser
til
Karon Beach

Pris fra

...

Våre hotell

14 stk.

Kart

Vis stort kart

Prisnivå

Priseksempel fra Kata Beach
  • Enkel middagca. 80-100,-
  • Øl (50 cl)ca. 15,-
  • 1 liter vannca. 6,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaThailandsk baht (THB)
  • Tidsforskjell+6 timer
  • HovedstadBangkok
  • SpråkThai
  • Befolkning386 600

Reiser til Karon Beach

Karon Beach på vestkysten av Phuket er øyas største og mest allsidige reisemål, med lang, fin strand, restauranter, shopping og fornøyelser. Blant hotellene våre finner du alt fra Familiefunn til De Luxe.

Stranden er både bred og langstrakt og føles derfor aldri folksom. Den består av hvit korallsand der du kan strekke deg ut med ferieboken og bare slappe av. Noen steg unna ligger strandserveringer med velduftende thaimat og kald drikke.

Mange restauranter i sentrm
I sentrum av Karon finnes det mange restauranter, barer, skreddere og butikker. Om kveldene finner du stadig nye spisesteder du kan prøve og vil du fortsette med shopping kan du gå rundt i timevis blant kveldsåpne markedsboder og butikker.

Enda mer shopping i Phuket
Fra Karon Beach kan du ta en tuk tuk-tuk til Patong, seks butikker og markedsboder er stedets kjennetegn. I shoppingsenteret Jungceylon som har over 200 butikker, finner du alt fra merkeklær til håndverk og elektronikk.

Snorkling og andre utflukter
Du kan oppleve enda mer med utfluktene våre. Du kan blant annet prøve ulike vannsporter, dra på båturflukter, slappe av i spa, eller ta med familien på jungeltrekking. Les mer under rubrikken Utflukter.

To netter i Bangkok
Om vinteren flyr du med rutefly til Stockholm og videre direkte med charterfly til Phuket. Om sommeren flyr du med Thai Airways komfortable rutefly til Bangkok og fortsetter til Phuket med Thais innenriksfly (ca. 1 time). Som en ekstra bonus kan du uten ekstra kostnad bytte ut de to siste overnattingene i Ao Nang mot to netter i Bangkok og få oppleve byens mylder og severdigheter.

Ferietilbud i/på Karon Beach

Hotell - Karon Beach

14 hotell

Vis alle hotell (14)