Reiser
til
Karon Beach

Pris fra

...

Våre hotell

14 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel
  • Enkel middagca. 80–100,-
  • 1 liter vannca. 6,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaThailandsk baht (THB)
  • Tidsforskjell+6 timer
  • HovedstadBangkok
  • SpråkThai
  • Befolkningca. 386 600 (Phuket)

Reiser til Karon Beach

Karon Beach

Karon Beach på vestkysten av Phuket er øyas største og mest allsidige reisemål, med lang, fin strand, restauranter, shopping og fornøyelser. Blant hotellene våre finner du alt fra Familiefunn til De Luxe.

Stranden er både bred og langstrakt og føles derfor aldri folksom. Den består av hvit korallsand der du kan strekke deg ut med ferieboken og bare slappe av. Noen steg unna ligger strandserveringer med velduftende thaimat og kald drikke.

Mange restauranter i sentrm

I sentrum av Karon finnes det mange restauranter, barer, skreddere og butikker. Om kveldene finner du stadig nye spisesteder du kan prøve og vil du fortsette med shopping kan du gå rundt i timevis blant kveldsåpne markedsboder og butikker.

Enda mer shopping i Phuket

Fra Karon Beach kan du ta en tuk tuk-tuk til Patong, seks butikker og markedsboder er stedets kjennetegn. I shoppingsenteret Jungceylon som har over 200 butikker, finner du alt fra merkeklær til håndverk og elektronikk.

Snorkling og andre utflukter

Du kan oppleve enda mer med utfluktene våre. Du kan blant annet prøve ulike vannsporter, dra på båturflukter, slappe av i spa, eller ta med familien på jungeltrekking. Les mer under rubrikken Utflukter.

To netter i Bangkok

Om vinteren flyr du med rutefly til Stockholm og videre direkte med charterfly til Phuket. Om sommeren flyr du med Thai Airways komfortable rutefly til Bangkok og fortsetter til Phuket med Thais innenriksfly (ca. 1 time). Som en ekstra bonus kan du for bare noen hundrelapper ekstra bytte ut de to siste overnattingene i Ao Nang mot to netter i Bangkok på hotell Century Park og få oppleve byens mylder og severdigheter.

Ferietilbud i/på Karon Beach