Hotell ved stranden på Rhodos – fem favoritter

2019-05-22
Rhodos er den største av Tolvøyene, noe som gjør den til en av de mest allsidige, ikke minst når det kommer til alle gylne strender du kan besøke. Vi har tidligere tipset om de beste utfluktene øya har å by på, men hvis du er ute etter strender og krystallklart vann trenger du ikke å dra langt fra hotellene våre. Soldyrkeren, badeløven, fotofantasten og speedo-elskeren, se hit – her er de beste strandnære hotellene på Rhodos!

Rhodos er ett av de mest attraktive reisemålene i Europa. Storslåtte ruiner, sypresser, turkist vann og fantastiske strender er noen av grunnene. Frister det med flotte hotell og strandliv? Nedenfor finner du et lite utvalg.

Lindos Bay

TUI Sensimar Lindos Bay

Dette hotellet har perfekt beliggenhet på stranden. Her kan du både slappe av og være aktiv i hotellets wellnessenter og treningsrom. Her finnes alt fra tradisjonelle spa-behandlinger, massasje, skjønnhetsbehandlinger og treningstimer. Frokost- og middagsbuffé er inkludert med mat fra middelhavskjøkkenet. Passer perfekt for par og voksne!

TUI Sensimar Lindos Bay med sin strandnære beliggenhet og luksuriøse atmosfære.
TUI Sensimar Lindos Bay med sin strandnære beliggenhet og luksuriøse atmosfære.

Ixia Beach

Blue Star Atlantica Princess

Et meget populært all inclusive-hotell rett ved havet og masse aktiviteter. Med høy service, nær stranden, flere basseng og romtyper er det et allsidig alternativ som passer både familier og par. Det er populært med vannsporter og avkjølende svømmeturer i havet ved den lange stranden nær hotellet.

Blue Star Atlantica Princess med Ixia Beach like ved.
Blue Star Atlantica Princess med Ixia Beach like ved.

Kalithea Beach

Kalithea Horizon Royal

Dette strandnære hotellet er et veldig populært alternativ, blant annet for sin prisgunstige all inclusive. Her har du havutsikt over Egeerhavet og Kalithea Beach ligger bare et steinkast unna. Med sin gylne sand og sitt klare vann er det et populært område. Naturligvis finnes det flere bassenger med havutsikt, badeland, tennisbane og treningsfasiliteter.

Et luksuriøst og populært alternativ med havutsikt fra bassengene.
Et luksuriøst og populært alternativ med havutsikt fra bassengene.

Faliraki Beach

Amada Colossos Resort

Dette moderne og nyoppussede all inclusive-hotellet har en fantastisk beliggenhet ved en av de vakreste strendene på Rhodos østkyst. Det finnes en familiesone med badeland og også voksensoner, noe som gjør at hotellet passer både familier og par. Faliraki Beach like ved er umåtelig populær, ikke minst for sin finkornede sand og sitt turkise vann.

Vakker solnedgang over havet og stranden fremfor Amada Colossos Resort.
Vakker solnedgang over havet og stranden fremfor Amada Colossos Resort. Her finnes egne områder for bade voksne og barn.

Kolymbia Beach

TUI Family Life Atlantica Aegean Park

Dette populære familiehotellet har mange tilbakevendende gjester for sin høye standard og nærhet til Kolymbiastranden. Det krystallklare vannet er optimalt for å avkjøle seg i etter en stund i solen. Hotellet tilbyr luksuriøse swim out-rom, badeland og basseng for store som små. Her bor du med tilgang til svømmeskole, sport og treningstimer fra Les Mills. Det finnes både lekeplass og utendørs treningsapparater ved stranden. All inclusive med barnebuffé er inkludert!

En del av TUI Family Life Aegean Parks romslige område med havet og stranden i bakgrunnen.
En del av TUI Family Life Aegean Parks romslige område med havet og stranden i bakgrunnen.

Lignende innlegg

På Blue Star Euophoria kombineres luksus med bærekraft

Euphoria Resort er et nytt 5-stjerners hotell i den pittoreske fiskerlandsbyen Kolymvari. Det ligger på et 60 000 kvm stort strandområde, omgitt av ren natur og krystallklart vann. Euphoria Resort ligger ikke bare nær den historiske byen Chania (23 km unna), men det er også et perfekt utgangspunkt for alle stedene som du bare må besøke på vestre Kreta: de berømte eksotiske strendene Phalassarna og Elafonissi og den fantastiske lagunen eller Balos.
2019-06-13

Hotell på Mallorca der all inclusive er inkludert

Å lete etter restaurant på tom mage er aldri morsomt. Å gå fra det ene stedet til det andre og føle at det ikke finnes noe for alle i familien er enda verre. Energien går tom og humøret faller. Velg isteden et hotell der all inclusive er inkludert i prisen og gå til dekket bord til frokost, lunsj og middag.
2019-06-10

Miniguide til Marmariskysten i Tyrkia

Ved den turkise kysten rundt Marmaris i sydvestre Tyrkia finner du herlige feriesteder som Marmaris, Içmeler, Fethiye og Sarigerme. Hva skiller dem fra hverandre og hvilket passer nettopp for deg? Vi hjelper deg å velge.
2019-05-23

Derfor bør du legge familieferien til et cruise

Stadig flere barnefamilier reiser på cruiseferie og det er med god grunn. Du får mye for pengene når du legger familieferien til cruise. Her finner du 3 gode grunner til at neste familieferie bør legges til et cruise.
2019-05-16