Få sommerfølelsen tilbake på Gran Canaria

2017-10-03
Gran Canaria er nordmenns soleklare feriefavoritt i vinter. Den spanske øya kan by på alt fra drømmestrender med krystallklart vann til shopping i hovedstaden Las Palmas. Gjennomsnittstemperaturen ligger på godt over 20 grader, så badetøy og solkrem er et «must» uansett når du reiser hit.

Dra på utflukt

Det er mange ting å se og gjøre på Gran Canaria. Utforsk parkene og de flotte naturattraksjonene, gå en tur i det varierte fjellandskapet eller opplev tropiske fisker under vann. Du kan enkelt bestille en utflukt før ferien, og det er flere aktiviteter å velge mellom både på og utenfor hotellene.

Hvor skal du bo?

Et godt tips er å velge bosted ut ifra hva slags ferie du vil ha. På Gran Canaria finner du ulike reisemål og hoteller som egner seg for en aktiv ferie med barn, så vel som en romantisk tur med kjæresten. Vil du ha muligheten til å lage et eller flere av måltidene selv, kan et leilighetshotell være et bra alternativ. Hvis du derimot vil komme til ferdigdekket bord, er et all inclusive-hotell midt i blinken.

Her er fem anbefalte hotell på Gran Canaria:

1. ClubHotel Riu Vistamar – all inclusive med spektakulær havutsikt

gallery_spain-gran-canaria-puerto-rico-club-hotel-riu-vistamar_pool_TUI_0300048
Utsikten fra de oppvarmede bassengene på ClubHotel RIU Vistamar er en fryd for øyet.

Bor du på all inclusive-hotellet ClubHotel Riu Vistamar, kan du nyte en fantastisk utsikt over Atlanterhavet fra flere av de oppvarmede bassengene. Det er lekeplass og eget basseng for barna, og med utendørs flerbruksbane kan du spille fotball, basket og tennis. Som med alle RIU-hoteller er alltid service, mat og drikke av høyeste kvalitet. Og du som kunde er alltid i fokus.

2. Blue Star Monte Feliz – moderne ferieleiligheter ved vakre Bahía Feliz

gallery_non-indexed_bamse-and-friends_TUI_0277394
Bamse kommer på besøk flere ganger i uken på Blue Star Monte Feliz.

Leilighetene på Blue Star Monte Feliz ligger på en høyde med utsikt over Bahía Feliz, og passer for både familier og par. Du har tilgang til flere oppvarmede basseng, og du tar deg enkelt ned til den fine sandstranden via en trapp. Delta på aktiviteter for store og små og møt Bamse, som kommer på besøk flere ganger i uken. Det er egen vin- og kaffebar på området, og en liten butikk.

3. Revoli Playa – gåavstand til strand og shopping i Puerto Rico

gallery_spain-gran-canaria-puerto-rico-revoli-playa_pool_TIU_0317774
Strand eller shopping? På Revoli Playa bor du i nærheten av begge deler.

Revoli Playa har du kort vei til det meste. Den fine sandstranden ligger kun et par minutters gange unna hotellet, og det er gode muligheter for shopping i Puerto Rico. Du har tilgang til oppvarmet basseng, bar og restaurant på området. God mat og familiær atmosfære er blant tilbakemeldingene fra gjester som kommer tilbake år etter år.

4. Amadores Beach – et steinkast unna en av øyas beste strender

gallery_spain-gran-canaria-amadores-amadores-beach_pool_TUI_0260404
En av Gran Canarias fineste strender ligger bare 100 m fra Amadores Beach.

Hvis nærhet til stranda er et av kriteriene for din drømmeferie på Gran Canaria, er leilighetshotellet Amadores Beach et godt valg. Her bor du praktisk talt på en av øyas beste strender, og du har utsikt mot havet fra balkongen. Spis et godt, spansk måltid på Amadores Beach Club, og få med deg den fantastiske solnedgangen fra piren.

5. Blue Star Cay Beach – familievennlig hotell i Las Meloneras

Bo ved strandpromenaden i Las MelonerasBlue Star Cay Beach. Hotellet kan friste med et stort bassengområde i to etasjer, boblebad med ryggmassasje og en egen TASTE-bar. Meloneras sentrum ligger en kort spasertur unna, og her finner du blant annet kjøpesenteret Varadero og flere restauranter med sjøutsikt.

Se flere av TUIs hotell på solfylte Gran Canaria her.

5. Blue Star Cay Beach – familievennlig hotell i Las Meloneras

gallery_spain-gran-canaria-las-meloneras-cay-beach_pool_TUI_0317632
På Blue Star Cay Beach finner du et herlig basseng i to etasjer.

Lignende innlegg

På Blue Star Euophoria kombineres luksus med bærekraft

Euphoria Resort er et nytt 5-stjerners hotell i den pittoreske fiskerlandsbyen Kolymvari. Det ligger på et 60 000 kvm stort strandområde, omgitt av ren natur og krystallklart vann. Euphoria Resort ligger ikke bare nær den historiske byen Chania (23 km unna), men det er også et perfekt utgangspunkt for alle stedene som du bare må besøke på vestre Kreta: de berømte eksotiske strendene Phalassarna og Elafonissi og den fantastiske lagunen eller Balos.
2019-06-13

Hotell på Mallorca der all inclusive er inkludert

Å lete etter restaurant på tom mage er aldri morsomt. Å gå fra det ene stedet til det andre og føle at det ikke finnes noe for alle i familien er enda verre. Energien går tom og humøret faller. Velg isteden et hotell der all inclusive er inkludert i prisen og gå til dekket bord til frokost, lunsj og middag.
2019-06-10

Miniguide til Marmariskysten i Tyrkia

Ved den turkise kysten rundt Marmaris i sydvestre Tyrkia finner du herlige feriesteder som Marmaris, Içmeler, Fethiye og Sarigerme. Hva skiller dem fra hverandre og hvilket passer nettopp for deg? Vi hjelper deg å velge.
2019-05-23

Hva er inkludert i cruiseferien?

Skal du reise med cruise for første gang eller lurer du på hva som er inkludert når man bestiller cruiseferie? Her finner du oversikt over hva som er inkludert når du reiser med TUI.
2019-05-16