Handlevogn

Velkommen tilbake

Gå til MyTUI-kontoen din
Logg ut
145 Aktiviteter
Sort by:
Nat Geo Day Tour: Avslør Guanchenes mysterier sammen med en arkeolog
Utflukter og dagsturer

Nat Geo Day Tour: Avslør Guanchenes mysterier sammen med en arkeolog

Avslør hemmelighetene til guanchene, Gran Canarias utdødde urbefolkning, sammen med en arkeolog på denne National Geographic-dagsturen. Turen begynner på La Fortaleza-museet, der du kan lære om forfedrenes kosthold og finne ut hva som ga næring til tidligere generasjoner. Du får også tilgang til arkivrommet, som er eksklusivt for National Geographic-reisende. Her finner du et par sjeldne mumier som forteller historier om livet og døden til øyas opprinnelige innbyggere. Deretter kan du nyte lokale delikatesser som olivenolje, brød, Tenefé-salt og bakverk laget av gofio-mel, mandler og fiken.Deretter utforsker du det arkeologiske området La Fortaleza, det mest komplette på hele Gran Canaria. Det er beskyttet ved lov og er viktig både på grunn av sin historiske betydning og beliggenhet. Se boliggrotter med malerier, kornmagasiner, steinhus, gravmonumenter, graveringer og øyas eldste helligdom. Få vite hvorfor guancherne kalte øya for "verdensaksen", stedet der himmel og jord møtes.Bli vitne til den eldgamle levemåten i La Fortaleza mens du oppdager tunnelen som går gjennom fjellet og gir panoramautsikt over La Fortaleza de Abajo. Denne vidstrakte bosetningen med utgravde hus ligger bare et steinkast unna.Tuen avsluttes med en naturskjønn kjøretur langs svingete veier til foten av kalderaen. Bussen kjører til Mirador Santa Lucia, der du kan nyte en typisk kanarisk lunsj med regionale retter og en imponerende utsikt. Mens du nyter de rike smakene, kan du nyte det omkringliggende landskapet og reflektere over historien du har oppdaget på denne reisen.

Gratis kansellering
Språk:

es, en 

Nat Geo Day Tour: Oppdag Gran Canarias sørlige sjarm, en fototur
Utflukter og dagsturer

Nat Geo Day Tour: Oppdag Gran Canarias sørlige sjarm, en fototur

Oppdag Gran Canarias sørlige del gjennom fotografering. Se skjulte hemmeligheter, storslått natur og tradisjonelle landsbyer med en lokal guide og en fotograf, begge utdannet av National Geographic.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Poema del Mar Aquarium og Guayadequedalen
Utflukter og dagsturer

Poema del Mar Aquarium og Guayadequedalen

Denne turen fører deg til det beste av Gran Canaria, og du får oppleve alt fra havet til de sentrale fjellene og til og med grotter. Du kommer tett på over 300 havarter i Poema del Mar-akvariet, kjører gjennom den grønne Guayadequedalen og spiser lunsj i en grotterestauran. Vi avslutter med tid på egen hånd i den pittoreske byen Agüimes. Miguel, en av lokalguidene våre, sier: "Du får oppleve utrolig mye på en dag. Personlig syns jeg Guayadeque, som representerer en veldig viktig del av vår historie, er det mest interessante".Først får vi se en av Las Palmas' mest populære attraksjoner. Med panoramiske og buede vinduer og utallige utstillinger er Poema del Mar et sted der du kan fortape deg i en hypnotisk undervannsverden. Som hjem for hundrevis av havdyr kan du blant annet nyte synet av elektrisk ål, oksehaier og fisker som ligner Nemo på en prikk. "Barna er alltid glade i Poema del Mar", sier Miguel. Deretter kjører vi gjennom øyas frodigste hjørne til Gauadequedalen. Den er kjent for sine grottehus, som aboriginene bygde i lavabobler, og for sine svingete turstier. Her kan du gå unn i en av grottene som er gjort om til restaurant og nyte en tapaslunsj laget av lokale råvarer. Deretter går turen videre til Agüimes. Vi avslutter rundturen med tid på egen hånd i denne eventyrlige pastellfargede byen som ligger høyt over den frodige Guayadequedalen. Se den elegante kirken, stopp for å få en kaffe på en lokal kafé eller ta selfier ved byens mange statuer.

Gratis kansellering
Språk:

de, en 

Dagstur til Puerto de Mogan med båt
Utflukter og dagsturer

Dagstur til Puerto de Mogan med båt

Mange mener at Puerto de Mogan er den vakreste byen på Gran Canaria, og når du har sett de små koselige husene er det vanskelig å argumentere imot. Med denne turen ankommer du Mogan med båt og etter en naturskjønn innseiling legger båten til kai midt i hjertet av havnen, slik at du slipper å gå så langt for å komme til sentrum. Maria, en av lokalguidene våre, sier: "Markedet i Mogan er en klassiker på Gran Canaria og kjent over hele øya. Å ankomme byen med båt gir deg sommerfugler i magen, slike som du får rett før en spesiell opplevelse".Båten seiler ut fra havnen i Puerto Rico og passer den steinete, vulkanske kystlinjen i sør før den ankommer Mogan. Byen er omkranset av dramatiske klipper ved munningen av en bratt dal på øyas sydvestkyst og kalles også "Lille Venezia" på grunn av sine vakre kanaler med broer, hvite hus med detaljer i blått og gult, smijernbalkonger og de mange blomsterbedene. Egenskaper som har gjort den veldig populær.Når du ankommer med båt, er du midt i sentrum med en gang. Det er kun med oss du kan ta båt til og fra Puerto Mogan. Antonio, en annen av lokalguidene våre, sier: "Hvis du kommer med buss, er ikke reisen bare mindre naturskjønn, du må også gå et lite stykke for å komme til havnen". Du får tid på egen hånd til å rusle rundt blant bodene som selger lokale produkter fra Kanariøyene, eller kanskje du bare vil sette deg på en av de mange kaféene og nyte synet av alle yachtene i havna. Foretrekker du stranda finnes det også en vakker sandstrand du kan slappe av på.

Gratis kansellering
Språk:

en 

En smak av Gran Canaria – destilleribesøk og lunsj
Utflukter og dagsturer

En smak av Gran Canaria – destilleribesøk og lunsj

Hvis Kanariøyene hadde vært et måltid, ville Gran Canaria vært både hovedrett og dessert. Denne eksklusive turen gir deg en smak av øya og dens mat mens du nyter øyas naturlige skjønnhet. Bandamakrateret, Arucas og en tradisjonell gård står alle på menyen. Mari, en av lokalguidene våre, sier: "Dette er favorittutflukten min – det er pauser mellom kjøringen og hvert stopp er fantastisk. I tillegg får du smake på noen typiske kanariske spesialiteter i fantastiske omgivelser".Første stopp er ved det enorme vulkankrateret Bandama. Det er mer enn 200 meter dypt, eller tilsvarende en 60-etasjes bygning. Ta noen bilder her før vi drar videre til Arucas. Byens fargerike hjem og blomsterfylte parker overskygges av den vulkanske kirken St. John the Baptist. Vi tar turen innom byens historiske Arehucas-destilleri for en smaksprøve på den berømte eikefatlagrede romen, før vi setter kursen mot en familieeid restaurant og en tradisjonell kanarisk tapaslunsj laget av lokale råvarer. Dagens høydepunkt er den prisbelønte Finca La Laja, en tradisjonell kanarisk gård som ligger i en dyp, vegetasjonsrik kløft nær Agaete. I disse ville og robuste omgivelsene får du smake på lokale viner, ost, chorizo fra Teror, kanariske "rynkete" poteter, kake og gårdens varemerke – selvdyrket kaffe. Du får også lære hvordan du tilbereder "mojo"-saus.

Gratis kansellering
Språk:

de, en, fr, nl 

Gran Canarias høydepunkter inkludert en lokal lunsj
Utflukter og dagsturer

Gran Canarias høydepunkter inkludert en lokal lunsj

Denne rundturen på Gran Canaria tar deg med til alle godbitene på en dag. Du får oppleve landsbyene Tejeda og Teror, nyte en typisk kanarisk lunsj og besøk en aloe vera-plantasje. Det blir også mange fotostopp underveis. Pepe, en av lokalguidene våre, sier: "Vi kanariere har brukt aloe vera for helbredelse av brannskader siden uminnelige tider. Plantens blader produserer en kjølig gele som er full av vitaminer, aminosyrer, mineraler og enzymer. Det er fascinerende å finne ut om plantens fordeler på gården".Vi starter dagen med et stopp ved utsiktspunktet Degollada de la Yegua, der du kan nyte utsikten over det ville vesten-lignende dalen på dagtid og stjernen om kvelden. Deretter går turen til en økologisk aloe vera-plantasje. Her får du lære mer om planten og dens helbredende egenskaper. Deretter venter et besøk i Teror, ansett som en av Spanias vakreste byer. Med sine hvitkalkede hus og palmetrær i skyggen av Roque Nublo og Roqeue Bentayga, er den et populært Instagram-motiv.Neste stopp er i Valleseco der vi får servert en tre-retters lunsj i en familieeid restaurant. Nyt tradisjonelle retter laget av lokale råvarer, som skylles ned med lokal vin mens vi nyter utsikten over ravinen nedenfor. Når magen er full, dedikerer vi ettermiddagen til den postkortvakre byen Teror. Den er kjent for sine pastellfargede kolonihus med trebalkonger. Byens midtpunkt er den vakre basilikaen Our Lady of the Pine.

Gratis kansellering
Språk:

de, en 

Guidet rundtur i Las Palmas med Vegueta og tid for shopping
Aktiviteter

Guidet rundtur i Las Palmas med Vegueta og tid for shopping

Kryss av to av de beste aktiviteten på Gran Canarias hovedstad, Las Palmas på denne heldagsturen. Med denne enkle transporten til hjertet av hovedstaden tar du en sightseeingtur gjennom gamlebyen Vegueta, før du får muligheten til å unne deg litt shopping på et kjøpesenter. Maria, en av våre dyktige lokalguider, sier: "Veguetas gater er oppkalt etter figurer fra øyas historie, som Christopher Columbus, som stoppet her på vei til Amerika. Casa de Colón, Columbus' hus, i Vegueta er et museum dedikert til Christopher Columbus. Det er en utbredt oppfatning at han bodde i det samme huset."Las Palmas historiske gamleby er fylt med tradisjonelle pastellfargede bygninger og utsmykkede kirker, den kan oppleves som en spansk koloniby i Amerika og gatene er de eldste i byen. Vegueta er hjemsted for noen av de beste tradisjonelle kanariske retter, inkludert retter som papas arrugadas, rynkete poteter, og mojosaus. Maria sier: "Papas Arrugadas med mojo er essensen av Gran Canaria. Den krydrede mojo-sausen liver opp enhver rett og med kanariske poteter er det en perfekt match."Guiden gir deg oversikt over høydepunktene underveis og du vil få nok av tid til å utforske på egen hånd. Etter Vegueta besøker vi det populære shoppingsenteret 7 Palmas. Besøk dine merkefavoritter, lokale butikker og suvenirboder. Hvis du blir sulten, finnes det også et stort utvalg av steder der du kan nyte en matbit. Unn deg noe godt og velg blant internasjonale retter fra en rekke restauranter, barer og hurtigmatkjeder.

Gratis kansellering
Språk:

de, en 

Rundtur på Gran Canaria med Teror, Tejeda og lunsj i Fataga
Severdigheter og guidede turer

Rundtur på Gran Canaria med Teror, Tejeda og lunsj i Fataga

Landsbyer, utsiktspunkter og vulkanske steiner preger Gran Canarias taggete ryggrad. Denne turen snor seg gjennom noen av øyas mest dramatiske landskap, og vi stopper underveis for å besøke perler som Teror, Tejeda og Fataga. David, en av lokalguidene våre, sier: "Legenden om Jomfru Marias tilsynekomst i Teror fascinerer meg fortsatt. Det var i 1481, midt i den kastiljanske erobringen av Gran Canaria, og det bidro til å endre øyas skjebne."Eventyret begynner i Teror. Å spasere forbi byhusene med balkonger på Calle Real de la Plaza mot den fjellrammede basilikaen Our Lady of the Pine er en av de flotteste opplevelsene på Gran Canaria. En naturskjønn fjelltur unna ligger Tejeda, som er litt av en severdighet i seg selv – hvitkalkede hus med røde tak ligger strødd utover i en dalside. David legger til: "Hver gang det er en liste over Spanias vakreste landsbyer, er Tejeda nær toppen. Omgivelsene er uslåelig." Det er også et pitstop ved utsiktspunktet Las Tirajanas for å beundre en enorm vulkansk kaldera, mens vi tar turen til Fataga for å spise. En lunsj laget av lokale råvarer vil bli servert i en familieeid restaurant. Etter en liten tur gjennom byen, besøker vi en nærliggende aloe vera-plantasje for å finne ut av dens medisinske egenskaper. Generasjoner av øyboere har brukt ekstrakter fra planten mot hudforbrenninger.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Nordlige Gran Canaria med besøk i botanisk hage
Utflukter og dagsturer

Nordlige Gran Canaria med besøk i botanisk hage

Nordlige Gran Canaria er et naturskjønt området. Denne turen tar deg med til steder som ofte blir oversett. Vi besøker Spanias største botaniske hage, en bananplantasje og en av de beste strendene på Kanariøyene. David, en av lokalguidene våre, sier: "Bananer er vår nasjonale frukt – de er et symbol på Kanariøyene. Utforskere som seilte til Amerika, ville ta med seg de grønne som kunne modne underveis. Og vi eksporterte så mange til Storbritannia at Canary Wharf i London fikk navnet sitt etter oss". Først ut er et dypdykk inn i denne kontinentlignende Kanariøyas rikdom av biologisk mangfold. Jardin Canario er den største botaniske hagen i Spania, og et besøk vil introdusere deg til over 2000 arter av planteliv, hvorav 500 er endemiske på øya. Det blir en omvisning på den store eiendommen og du får lære alt om initiativets bevaringsarbeid og miljøutdanningsprogram.Neste stopp er en bananplantasje der du får se 13 ulike bananplanter fra hele verden. Smak på økologisk frukt som avocado, appelsin eller mango som er nyplukket fra et av de 7000 trærne her.Det blir et kort stopp ved Mercado de Puerto før dagen avsluttes ved Canteras-stranden, der du kan nyte solens stråler. Den er kåret til en av verdens beste urbane strender, og er den beste stranden for innbyggerne i øyas hovedstad, Las Palmas. Ta en spasertur langs strandpromenaden og se det iøynefallende Alfredo Kraus Auditorium, som ser ut som en krysning mellom en moské og et fyrtårn.

Gratis kansellering
Språk:

de, en 

Omvisning på Finca Los Olivos og romdestilleri med lunsj i Guayadeque-grotten
Aktiviteter

Omvisning på Finca Los Olivos og romdestilleri med lunsj i Guayadeque-grotten

Gran Canarias sømløse blanding av spanske, afrikanske og latinamerikanske smaker gir en kulinarisk opplevelse uten like. Med en skandinavisktalende guide til stede for å vise deg rundt, byr denne turen på et utvalg av lokale delikatesser, med en god porsjon naturskjønn og imponerende utsikt. Lukas, en av våre dyktige lokale guider, sier: "Denne turen byr på en herlig blanding av øylandskap og autentiske smaker, og du får vite hvordan den fantastiske lokale rommen vår produseres av sukkerrør."Vi starter med en lett tapas på Finca Los Olivos, der du får smake på klassiske kanariske spesialiteter i flotte omgivelser. Deretter går turen til Arehucas-destilleriet for å smake på den berømte rommen. Omvisningen på destilleriet inkluderer en innføring i rommens historie på Gran Canaria, og hvordan det som opprinnelig var et biprodukt fra sukkerproduksjonen ble til et av øyas mest populære produkter. Avslutningsvis får du smake på noen av de forskjellige rommene som produseres på destilleriet.Det blir tid til en rask spasertur rundt i byen Arucas med den fargerike gamle bydelen og den imponerende nygotiske kirken, som er kjent for sin imponerende arkitektur og sine glassmalerier. Når det er tid for lunsj, avrunder vi turen med en velsmakende kanarisk lunsj tilberedt av lokale råvarer på en familiedrevet grotterestaurant i Guayadeque.