Handlevogn
Gran Canaria
Gran Canaria

Spania

Ting å gjøre i Gran Canaria

Opplevelser i Gran Canaria

Filter by:

Pris (voksen)

NOK
NOK

Upphämtning på hotellet

Kategorier

Alternativer

Gran Canaria VIP-rundtur med landsbyer og bryggeri
Utflukter og dagsturer

Gran Canaria VIP-rundtur med landsbyer og bryggeri

I løpet av denne fullspekkede rundturen for voksne får du se de fleste av Gran Canarias beste severdigheter – vulkanske landskap, fjellandsbyer og mye mer. Vi besøker Pico de las Nieves, Cruz de Tejeda, byen Teror og et lite bryggeri for ølsmaking med en 8-seters komfortabel minibuss. Vi starter dagen med å kjøre inn i dalene og fjellene til utsiktspunktet Las Mocas, deretter fortsetter vi til den lille landsbyen Fataga. Etter det fortsetter vi til en av de mest kjente severdighetene og det høyeste punktet på Gran Canarias, Pico de las Nieves.Etter en tradisjonell lunsj i den koselige landsbyen Las Lagunetas, besøker vi den sjarmerende og høyt beliggende byen Teror. Byen er kjent for sin fjelldyrkede basilikum og kolonibygninger med balkonger. Dagen avrundes med et besøk i et lite bryggeri der ølsmaking og en omvisning står på programmet.

Gratis kansellering
Språk:

fi, sv 

Høydepunkt på Gran Canaria
Utflukter og dagsturer

Høydepunkt på Gran Canaria

Her får du alle Gran Canarias høydepunkt på en dag – vulkanske landskap, frodige daler og fjellandsbyer. Du kan krysse av Roque Nublo, Tejeda, Bandama, Teror og en aloe vera-plantasje fra to do-listen, samtidig som du får mulighet til å smake lokalprodusert mat. Først kjører vi mot innland og daler til utsiktspunktet La Vegua. Deretter drar vi til en aloe vera-plantasje for å få vite alt om denne planten. Så kjører vi opp til øyas høyeste landemerke, Roque Nublo, før vi fortsetter til en av Spanias vakreste landsbyer på Tejada.Deretter venter lunsj i den idylliske landsbyen Las Lagunetas, og til slutt landsbyen Teror i høylandet. Den er best kjent for sine kolonihus med balkonger og basilika som ligger vakkert til med fjellene i bakgrunnen. Dagen avsluttes med et besøk ved det vulkanske krateret Tirajanas.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Mogan med båt
Utflukter og dagsturer

Mogan med båt

Mange mener at Puerto de Mogan er den vakreste byen på Gran Canaria, og når du har sett de små koselige husene er det vanskelig å argumentere i mot. Med denne turen ankommer du Mogan med båt og etter en naturskjønn innseiling legger båten til kai midt i hjertet av havnen, slik at du slipper å gå så langt for å komme til sentrum. Byen er omkranset av dramatiske klipper ved munningen av en bratt dal på øyas sydvestkyst og kalles også "Lille Venezia" på grunn av sine vakre kanaler med broer over, de blågule og hvite husene, smijernbalkongene og de mange blomsterbedene. Egenskaper som har gjort den veldig populær – men den beste måten å komme seg dit på er med båt. Da ankommer du midt i byen og slipper å gå så langt. Du får tid på egen hånd til å rusle rundt blant gavebutikkene, eller kanskje du bare vil sette deg på en av de mange kaféene og nyte synet av alle yachtene i havna. Foretrekker du stranda finnes det også en vakker sandstrand du kan slappe av på.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Gran Canarias smaker – utflukt i liten gruppe
Utflukter og dagsturer

Gran Canarias smaker – utflukt i liten gruppe

Hvis Kanariøyene hadde vært et måltid, ville Gran Canaria vært hovedretten – og desserten. Denne utflukten i liten gruppe gir deg en smak av øya og dens kjøkken samtidig som du nyter dens naturlige skjønnhet. Bandama-krateret, Arucas og en kanarisk gård står på menyen. Første stopp er det store vulkankrateret Bandama. Deretter kjører vi til Arucas. Dens fargerike hjem og blomsterfylte parker overskygges av den vulkaninnrammede St John the Baptist-kirken. Vi tar en tur inn i byens berømte romdestilleri for å en prøvesmaking før vi fortsetter videre for å nyte en tradisjonell kanarisk lunsj. Dagens høydepunkt er den prisbelønte Finca La Laje, en tradisjonell kanarisk gård, i Agaete. Her får du smake på vin, ost, Teror chorizo, kanariske poteter, kaka og deres varemerke kaffe – dyrket her. Du får også lære å lage mojo-saus. Du kommer til å bli fulgt av en informativ lokalguide både i og utenfor bussen.

Gratis kansellering
Språk:

en, fi 

Kveldstur i Las Palmas
Utflukter og dagsturer

Kveldstur i Las Palmas

Gran Canarias hovedstad, som er full av liv om dagen, blir helt magisk når solen går ned. Denne kveldsturen til Las Palmas tar deg med til to av byens mest populære steder – strandområdet Las Canteras og den historiske gamle bydelen Vegueta i byens sentrum. Her er det gode muligheter for å mingle med lokalbefolkningen. Kvelden begynner med et par timer der du kan gå rundt i Las Canteras-området. Når de lokale har fri fra jobb drar de ofte til Mercado del Puerto, et marked der du finner alle mulige lokale spesialiteter, fra fersk frukt og grønnsaker til lekre tapas. Det ligger kun et steinkast fra stranden. Las Canteras-stranden er et fantastisk sted å oppleve solnedgangen fra, avhengig av årstiden. Etter transport til byens sentrum drar vi på en guidet rundtur i Vegueta, den eldste delen av Las Palmas. Her kan du se landemerker som huset til Christopher Columbus og Santa Ana-katedralen som er bygget av vulkanstein. Du får også tid på egen hånd til å utforske området og ta en tur innom butikkene i Triana.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Gran Canaria øyrundtur i liten gruppe inkludert lunsj
Utflukter og dagsturer

Gran Canaria øyrundtur i liten gruppe inkludert lunsj

Gran Canaria er kjent som et miniatyrkontinent, og så fort vi reiser innover på øya på denne utflukten i liten gruppe, vil du oppdage hvorfor. Vi passerer fjellandskap som stadig endrer seg og vi spiser lunsj laget med lokale råvarer i en av Spanias 10 vakreste byer, Tejeda. Det blir også stopp i Artenara, Bandama og en tradisjonell vinkjeller.Første stopp er Valley of the Presas for noen Instagram-vennlige bilder. Deretter bærer det av sted til Tejeda for å ta en pause for en kanarisk lunsj, laget av lokale råvarer. Det vil også bli mulighet til å prøvesmake øl fra et av Spanias beste mikrobryggerier. Etterpå kjører vi videre til øyas høyest beliggende by, Artenara. Om ettermiddagen fortsetter vi til Pinos de Gáldar hvorfra vi kan nyte fantastisk utsikt over den nordlige kystlinjen. Vi avrunder utflukten med et besøk ved det berømte vulkanske Bandama-krateret, og stopper ved en lokal vinkjeller for en smaksprøve og mulighet til å kjøpe noen lokale spesialiteter.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Poema del Mar Aquarium, Guayadeque & Agüimes
Utflukter og dagsturer

Poema del Mar Aquarium, Guayadeque & Agüimes

Denne turen fører deg til det beste av Gran Canaria, og du får oppleve alt fra havet til de sentrale fjellene og til og med grotter. Du kommer tett på over 300 havarter i Poema del Mar-akvariet, kjører gjennom den grønne Guayadequedalen og spiser lunsj på en restaurant som er hugget ut av en grotte. Vi avslutter med tid på egen hånd i den pittoreske byen Agüimes. Først får vi se en av Las Palmas' mest populære attraksjoner. Med panoramiske og buede vinduer og utallige utstillinger er Poema del Mar et sted der du kan fortape deg i en hypnotisk undervannsverden. Som hjem for hundrevis av havdyr kan du blant annet nyte synet av elektrisk ål, oksehaier og fisker som ligner Nemo på en prikk. Deretter kjører vi gjennom øyas frodigste hjørne til Gauadequedalen. Etter en lett lunsj i en av byens berømte grotter går turen videre til Agüimes. Vi avslutter rundturen med tid på egen hånd i denne eventyrlige pastellfargede by. Se den elegante kirken eller stopp for å få en fersk kopp kaffe på en lokal kafé.

Gratis kansellering
Språk:

de, en 

Privat utflukt på Gran Canaria
Utflukter og dagsturer

Privat utflukt på Gran Canaria

En privat utflukt er en fantastisk måte å utforske Gran Canaria på. Denne eksklusive utflukten tar deg med til øyas bortgjemte steder med en komfortabel 8-seters minibuss. Vi kjører gjennom Hondo-ravinen, besøker byen Moya, en eldgammel laurbærskog og nyter en tradisjonell kanarisk lunsj. Dette er en TUI Collection-utflukt som gir deg en smakebit av reisemålet, samtidig som den tar vare på unike, autentiske og ansvarlige verdier.I følge med en kunnskapsrik guide som forteller om øyas kultur og historie, innleder vi eventyret i den tørre villmarken i sørvest før vi fortsetter mot reservoaret Las Niñas. Herfra kjører vi gjennom det episke landskapet mot byen Tejeda. Det vil bli servert lunsj inne i en grotterestaurant med utrolig utsikt – på en klar dag kan du se over til Spanias høyeste punkt, Mount Teide. På restauranten nyter vi lokale retter der kanariske tomater er en viktig ingrediens. Om ettermiddagen kjører vi inn i den frodige laurbærskogen og avslutter turen i den nordlige byen Moya.

Gratis kansellering
Språk:

de, es, en, fr, nl 

Maspalomas – privat sykkeltur
Aktiviteter

Maspalomas – privat sykkeltur

Vil du se de beste severdighetene i Maspalomas i din egen private gruppe? Da er denne sykkelturen perfekt! Vi sykler forbi Gran Canarias postkortvakre steder og besøker Faro de Maspalomas – det sydligste punktet.Det er maks 16 personer per gruppe, og lokalguiden din gir deg informasjon om øya underveis. Vi sykler gjennom Maspalomas og Meloneras og stopper ved severdighetene langs veien. Sykkelturen avsluttes der den startet, på Holiday World Maspalomas. Og som en perfekt avslutning på denne aktiviteten blir det servert en tapas og noe å drikke.

Gratis kansellering
Språk:

es, en 

Las Palmas – privat sykkeltur
Aktiviteter

Las Palmas – privat sykkeltur

Las Plamas er Gran Canarias hovedstad og byr på massevis av historie og flott arkitektur. Besøk to av byens mest betydningsfulle bygninger på denne lille private grupperundturen. Du får se Christopher Columbus-museet i Casa de Colon fra 1400-tallet og utforske Alfredeo Kraus Auditorium, et storslått teater med utsikt over Atlanterhavet. Det hele starter med en spasertur gjennom Las Palmas' vakre gamle bydel, Vegueta, for å komme til Casa de Colon. Denne tidligere guvernørboligen, som er utstyrt med overhengende trebalkonger og utsmykkede bueganger, er et sted der det sies at den store oppdagelsesreisende Christopher Columbus bodde i 1492. Utstillingene i museet er fascinerende. Deretter er det på tide å strekke bena med en sykkeltur fra den ene siden av Las Palmas til den andre. I den sørlige enden av promenaden kan du besøke det iøynefallende Alfredo Kraus Auditorium, som ligner en krysning av moské og et fyrtårn. Det er oppkalt etter en berømt spansk tenor og sønn av byen, og det er et akustisk og arkitektonisk vidunder. Pass på å ta mange bilder, både ute og inne.

Gratis kansellering
Språk:

es, en 

Maspalomas – sykkeltur i liten gruppe
Aktiviteter

Maspalomas – sykkeltur i liten gruppe

Har du lyst til å se høydepunktene i Maspalomas? Da er denne sykkelturen i liten gruppe perfekt. Du blir vist rundt av en lokalguide og sykler forbi sørlige Gran Canarias vakreste steder, se La Charca, sanddynene og fyrtårnet i Maspalomas – øyas sydligste punkt. Gruppen har maks 16 personer og du får informasjon om øya av lokalguiden underveis. Vi sykler gjennom Maspalomas og stopper ved severdigheter underveis. La Cahrca-lagunen og de berømte Maspalomasdynene bak den er som en oase i ørkenen. Det blir også et stopp ved det arkeologiske stedet med ruinene av Guanche-landsby, aborginerne som bebodde øya for flere hundre år siden, i Meloneras. Utflukten avsluttes der den startet, ved Holiday World Maspalomas, der du kan nyte en velfortjent tapas og noe å drikke.

Gratis kansellering
Språk:

es, en 

Las Palmas – sykkeltur i liten gruppe
Aktiviteter

Las Palmas – sykkeltur i liten gruppe

Som Gran Canarias hovedstad har Las Palmas massevis av historie og flott arkitektur. Besøk to av byens mest betydningsfulle bygninger på denne rundturen i liten gruppe. Ta den perfekte selfien ved Christopher Columbus-museet inne i Casa de Colon fra 1400-tallet og se Alfredo Kraus Auditorium, et storslått teater med utsikt over Atlanterhavet. Turen starter med en spasertur gjennom Las Palmas vakre gamle byder, Vegueta, for å komme til Casa de Colon. Denne tidligere guvernørboligen, som er utstyrt med overhengende trebalkonger og utsmykkede bueganger, er stedet der den store oppdagelsesreisende Christopher Columbus sies å ha bodd i 1492. Utstillingene i muséet er fascinerende. Det er på tide å strekke på bena med en sykkeltur fra den ene enden av Las Palmas til den andre. I den sørlige enden av strandpromenaden venter det iøynefallende Alfredo Kraus Auditorium som ser ut som en krysning mellom en moské og et fyrtårn. Det er oppkalt etter en berømt spansk tenor og sønn av byen, og det er et akustisk og arkitektonisk underverk. Husk å ta masse bilder både inne og ute.

Gratis kansellering
Språk:

es, en 

Introduksjon til Gran Canaria

Gran Canaria har vakre strender, vulkanske daler og rolige, fredelige kolonibyer. Og med sitt velsmakende kjøkken og utvalg av severdigheter og aktiviteter som lokker mange besøkende, kan man trygt si at det ikke finnes noen mangel på morsomme ting å gjøre på Gran Canaria. Fra vannsporter og turstier til den historiske hovedstaden Las Palmas, her finnes det noe for både eventyrere, naturelskere og familier.

De seks beste aktivitetene på Gran Canaria

1. Utforsk sanddynene i Maspalomas

De vidstrakte sanddynene i Maspalomas er et must på Gran Canaria. De har et svært skjørt økosystem, derfor er sanddynene et beskyttet naturreservat og må utforskes med forsiktighet. Bli med på en guidet soloppgang- eller solnedgangstur til sanddynene i Maspalomas for en ekstra spesiell opplevelse.

2. Prøv ulike vannsporter

Gran Canarias milde klima gjør øya til det perfekte stedet for vannsporter. Du kan velge mellom seiling, windsurfing, bodyboarding, surfing og dykking. Hvis du foretrekker å gjøre noe roligere, finnes det mange avslappende vannaktiviteter å velge mellom, som båtturer med glassbunn og båtturer i solnedgangen.

3. Bli med på hval- og delfinsafari

Bestill en båttur for å se etter ville hvaler og delfiner på Gran Canaria, for en mulighet til å se et stort utvalg av marint liv. Øyas vann er hjem for hvalarter som finnes der hele året, og de som bare passerer når de migrerer, så du er nesten garantert å se dem uansett hvilken tid på året du blir med på båtturen. Du har mulighet til å se delfiner leke, hoppe og plaske rundt båten. Det går flere båtturer daglig fra Puerto Rico.

4. Bli kjent med hovedstaden Las Palmas

Øyas hovedstad er et fint sted å bo, eller bare besøke på en dagstur, takket være sitt livlige restaurant- og natteliv, fantastiske strender og historiske sentrum. Besøk den fargerike gamlebyen Vegueta, og opplev vakre brosteinsgater, monumenter og palasser. Hvis du besøker Las Palmas i februar, kan du være heldig å få oppleve karnevalsfeiringen som ligger på samme nivå som de i Rio og New Orleans.

5. Nyt utsikten fra Roque Nublo

Hvis du er ute etter en utmerket tursti trenger du ikke lete lenger enn Nublo Rural Park. Her finner du Roque Nublo – en gammel vulkansk stein – som er en av de største klippene i verden. Ta bilder fra 360-gradersutsikten fra toppen. Det tar cirka 10 minutter å nå Roque Nublo via en tursti som begynner ved La Goleta-parkeringen.

6. Prøv tradisjonell mat og drikke

Fordyp deg i Gran Canarias kulinariske scene og smak deg gjennom øyas mest populære retter med en matutflukt. Prøv lokale delikatesser som papas arrugadas con mojo, disse såkalte "rynkede" potetene blir kokt i ekstra salt vann og serveres med kryddersaus. Du kan også prøve Flor de Guía-ost – tistelblomster gir den dens unike smak – og nyfanget fisk. Vinelskere kan ta turen til de lokale vingårdene og bodegaene i nordøst for å lære seg om vinmarkenes urgamle prosesser og smake på noen av vinene deres.