Hotell Gran Canaria

Her finner du vårt utvalg av hotell på Gran Canaria, og mange av dem kan du reise til året rundt. Vi har valgt de beste hotellene, slik at din ferie skal bli så bra som mulig! Uansett om du planlegger en reise til Gran Canaria alene, med partneren, vennegjengen eller hele familien er vi sikre på at du finner et hotell som passer for akkurat deg!

Hotelltips

De beste hotellene på Gran Canaria

Enten du drømmer om å bo ved den lange, gylne sandstranden i Playa del Inglés, i en koselig ferieleilighet i Puerto Rico eller ønsker å forbedre golfspillet ditt, finnes det noe for alle blant våre hotell på Gran Canaria. Du kan enkelt sortere gjennom listen og finne det beste hotellet på Gran Canaria for deg! Vi har noe for enhver smak, enten du leter etter det perfekte hotellet for hele familien, et avslappende voksenhotell eller et komfortabelt all inclusive-hotell på Gran Canaria.

Familiehotell på Gran Canaria

Hvis du reiser med barn, har vi flere TUI Blue for Families-hotell i vår 'egen' by Bahia Feliz som er laget for å gi familien et uforglemmelig opphold. Våre beste familiehotell på Gran Canaria er TUI Blue Village Orquidea, TUI Blue Village Las Pitas, TUI Blue Village Playa Feliz og TUI Blue Village Tres Vidas. Det er noe for hele familien med både babyklubben, Kids Club, The Hangout og besøk fra TUIs maskoter T-Bots.

De beste hotellene for voksne på Gran Canaria

Er du ute etter et hotell som passer godt for voksne på Gran Canaria? Da kan vi anbefale våre TUI Blue for Two-hotell, som for eksempel TUI Blue Suite Princess i Playa Taurito. Hotellet ønsker gjester fra 16 år velkommen, og det passer spesielt godt for par.

Hotell med badeland på Gran Canaria

Hotell trenger ikke bare bety overnatting! Badeland er moro for alle aldre, og et tips til et hotell med badeland på Gran Canaria er Hotel LIVVO Lago Taurito. Her finner du Gran Canarias største badeland med mange forskjellige basseng og vannsklier for alle aldre!

Billige hotell på Gran Canaria

Hvis du er ute etter et billigere opphold på Gran Canaria, kan du sortere listen fra laveste til høyeste pris på datoene du er interessert i.

Vil du se hotell på flere reisemål? Du finner alle våre hotell her.