Våre kunders favoritthotell på Samos

2019-05-07
Våre kunder elsker Samos, og det synes på de høye kundevurderingene! Her har vi samlet fem hotell der kundene våre trives og er fornøyde, alle har fått over 8 av 10 i kundevurdering.

Det som regel et sikkert kort å velge et hotell med høy kundevurdering. Bestiller du et av hotellene i listen nedenfor vil du derfor mest sannsynlig bli veldig fornøyd med ferien, akkurat slik som våre tidligere gjester har vært.

1. Blue Star Doryssa Seaside Resort

Barnefamilienes paradis, rett ved stranden utenfor Pythagorion. Blue Star Doryssa Seaside Resort er bygget som en liten gresk landsby med gater, butikker og små torg. Ettersom hotellet tilhører Blue Star-konseptet kommer Bamse på besøk flere ganger i uken, og det arrangeres aktiviteter for både store og små.

Blue Star Doryssa Seaside Resort i Pythagorion.
Blue Star Doryssa Seaside Resort i Pythagorion.

Sirena Residence & Spa

Et koselig hotell med familiær atmosfære. Sirena Residence & Spa ligger i gåavstand til stranden og Votsalakias lille sentrum. Rundt bassengområdet ligger de pastellfargede husene og i hagen bor det tamme skilpadder. Et perfekt hotell for deg som ønsker avkobling i en avslappet atmosfære.

Sirena Residence & Spa i Votsalakia.
Sirena Residence & Spa i Votsalakia.

3. Kalidon Panorama

Hotellet som akkurat nå har høyest kundevurdering av alle hotellene våre på Samos! Kalidon Panorama har en atskilt beliggenhet oppe på en høyde ovenfor Kokkaribukten. Her råder fred og ro og hotellet passer derfor deg som er ute etter en rolig ferie.

Kalidon Panorama i Kokkari.
Kalidon Panorama i Kokkari.

4. Doryssa Boutique

Et moderne og bohem-chickt hotell for voksne med bare 25 rom. Doryssa Boutique ligger ca. 2 km utenfor Pythagorion og har et stort herlig basseng omgitt av solsenger. Hvorfor ikke leie en sykkel og utforske omgivelsene?

Doryssa Boutique i Pythagorion.
Doryssa Boutique i Pythagorion.

5. Fito Aqua Bleu Resort

Et familieeid hotell med personlig service. Fito Aqua Bleu Resort ligger rett ved stranden et stykke fra Pythagorions havn og er ett av Samos eldste og mest kjente hotell. Fra bassengområdet har du fin utsikt over fjellandskapet.

Fito Aqua Bleu Resort i Pythagorion.
Fito Aqua Bleu Resort i Pythagorion.

Vi håper at du nå har fått litt inspirasjon til planleggingen av en reise til Samos! Her finner du alle hotellene våre på Samos.

Lignende innlegg

En guide over Santa Maria

Santa Maria er en fargerik badeby på øya Sal på Kapp Verde. Her finner du flotte hotell, gode restauranter, en lang strand og små butikker. Hva er det du ikke må gå glipp av i denne fine byen? Her er vår guide til Santa Maria.
2019-07-21

På Blue Star Euophoria kombineres luksus med bærekraft

Euphoria Resort er et nytt 5-stjerners hotell i den pittoreske fiskerlandsbyen Kolymvari. Det ligger på et 60 000 kvm stort strandområde, omgitt av ren natur og krystallklart vann. Euphoria Resort ligger ikke bare nær den historiske byen Chania (23 km unna), men det er også et perfekt utgangspunkt for alle stedene som du bare må besøke på vestre Kreta: de berømte eksotiske strendene Phalassarna og Elafonissi og den fantastiske lagunen eller Balos.
2019-06-13

Hotell på Mallorca der all inclusive er inkludert

Å lete etter restaurant på tom mage er aldri morsomt. Å gå fra det ene stedet til det andre og føle at det ikke finnes noe for alle i familien er enda verre. Energien går tom og humøret faller. Velg isteden et hotell der all inclusive er inkludert i prisen og gå til dekket bord til frokost, lunsj og middag.
2019-06-10

7 Instagram-vennlige hotell du kan bestille i sommer

For mange folk i bildet, bassenger som ligger i skyggen og trær som står i veien for havutsikten? Disse familiehotellene har flere perfekte steder for Instagram. Fortsett å les for å ta sommerens flotteste bilder.
2019-05-06