Våre kunders favoritthotell på Samos

Våre kunder elsker Samos, og det synes på de høye kundevurderingene! Her har vi samlet fem hotell der kundene våre trives og er fornøyde, alle har fått over 8 av 10 i kundevurdering.

Det som regel et sikkert kort å velge et hotell med høy kundevurdering. Bestiller du et av hotellene i listen nedenfor vil du derfor mest sannsynlig bli veldig fornøyd med ferien, akkurat slik som våre tidligere gjester har vært.

1. Blue Star Doryssa Seaside Resort

Barnefamilienes paradis, rett ved stranden utenfor Pythagorion. Blue Star Doryssa Seaside Resort er bygget som en liten gresk landsby med gater, butikker og små torg. Ettersom hotellet tilhører Blue Star-konseptet kommer Bamse på besøk flere ganger i uken, og det arrangeres aktiviteter for både store og små.

Blue Star Doryssa Seaside Resort i Pythagorion.
Blue Star Doryssa Seaside Resort i Pythagorion.

Sirena Residence & Spa

Et koselig hotell med familiær atmosfære. Sirena Residence & Spa ligger i gåavstand til stranden og Votsalakias lille sentrum. Rundt bassengområdet ligger de pastellfargede husene og i hagen bor det tamme skilpadder. Et perfekt hotell for deg som ønsker avkobling i en avslappet atmosfære.

Sirena Residence & Spa i Votsalakia.
Sirena Residence & Spa i Votsalakia.

3. Kalidon Panorama

Hotellet som akkurat nå har høyest kundevurdering av alle hotellene våre på Samos! Kalidon Panorama har en atskilt beliggenhet oppe på en høyde ovenfor Kokkaribukten. Her råder fred og ro og hotellet passer derfor deg som er ute etter en rolig ferie.

Kalidon Panorama i Kokkari.
Kalidon Panorama i Kokkari.

4. Doryssa Boutique

Et moderne og bohem-chickt hotell for voksne med bare 25 rom. Doryssa Boutique ligger ca. 2 km utenfor Pythagorion og har et stort herlig basseng omgitt av solsenger. Hvorfor ikke leie en sykkel og utforske omgivelsene?

Doryssa Boutique i Pythagorion.
Doryssa Boutique i Pythagorion.

5. Fito Aqua Bleu Resort

Et familieeid hotell med personlig service. Fito Aqua Bleu Resort ligger rett ved stranden et stykke fra Pythagorions havn og er ett av Samos eldste og mest kjente hotell. Fra bassengområdet har du fin utsikt over fjellandskapet.

Fito Aqua Bleu Resort i Pythagorion.
Fito Aqua Bleu Resort i Pythagorion.

Vi håper at du nå har fått litt inspirasjon til planleggingen av en reise til Samos! Her finner du alle hotellene våre på Samos.