Phu Quocs beste strender

Drøm deg bort til sol og bad i tropiske omgivelser. Vi gir deg de beste strandtipsene til ferien på Phu Quoc.

Hva er vel en ferie hit uten å kjenne sand mellom tærne? Til tross for at det finnes en rekke ting å gjøre på Phu Quoc, vil nok mange hevde at det er strendene som lokker aller mest. Her ligger de nemlig på rekke og rad. Velg mellom familievennlige strender til bortgjemte perler.

Les mer om våre favorittstrender på Phu Quoc her!

Artikkelen tipser om følgende strender:

  1. Cay Sao Beach
  2. Khem Beach
  3. Long Beach
  4. Sao Beach
  5. Vung Bau Beach

1. Cay Sao Beach

Drømmen du om en autentisk strand med krystallklart vann? Da er en dagsutflukt til idylliske Cay Sao Beach obligatorisk. Her møter strand jungel og kombinert med sin unike nærhet til Ham Ninh mountain ligger dagen godt til rette for mange fine opplevelser. Hit kommer det heller ikke så mange turister, noe som gjør at dagen på stranden kan nytes til det fulle.

Slapp av i skyggen under en av strandens palmer eller jobb med brunfargen i den glitrende Vietnam-sola. Dersom du synes er glad i fart og spennening kan du leie en motorsykkel. På denne måten kan du utforske nærmiljøet og få et innblikk i alt denne perlen kan by på.

Cay Sao Beach
Cay Sao Beach er det perfekte stedet å tilbringe late dager.

2. Khem Beach

På Khem Beach kan du nyte en rolig atmosfære i tropiske omgivelser. Her kan du snorkle i det krystallklare vannet eller slappe av med en bok i skyggen. Dersom du er drømmer om harmoni og velvære bør du pakke strandbagen og vende nesa mot denne idylliske stranden.

De aller fleste vil nok finne arkitekturen på Khem Beach fascinerende. Her finner du kolinihus med 50-tallspreg blandet med moderne luksushoteller. Med andre ord vil du få innblikk i det vietnamesiske hverdagslivet dersom du velger å tilbringe dagen på den mer autentiske delen av stranden.

Drømmer du om å tilbringe mer enn bare noen få timer her? Bo på majestetiske JW Marriott Emerald Bay og ha tilgang til Khem Beach hver dag.

Khem Beach, Phu Quoc
Strendene på Phu Quoc blir ikke flottere enn dette!

3. Long Beach

En tur til Phu Quoc er ikke komplett før du har tilbragt en dag på Long Beach- en gylden perle som også går for å være øyas hovedstrand. Stranden er 20 km lang, noe som også gjør den til den lengste på Phu Quoc. Long Beach er like populær blant turister som hos lokalbefolkningen.

På Long Beach finner du luksuriøse Salina Resort Phu Quoc Island. Dersom du drømmer om en ferie til Vietnam der du kan nyte kulinariske opplevelser, samt bo på hoteller der kun det beste er godt nok bør et opphold på et av disse prioriteres.

Long Beach, Phu Quoc
På Long Beach finner du flere autentiske strandbarer.

4. Sao Beach

Reiser du på en romantisk voksenferie uten barn? En ferie av denne typen krever en flott strand for å bli komplett, og nettopp derfor bør du utforske Sao Beach. Med naturskjønne omgivelse og krystallklart vann fremstår denne stranden som den flotteste på Phu Quoc. Her er sanden både hvit og silkemyk, noe som gjør at tiden du tilbringer her går skremmende fort.

Sao Beach, Phu Quoc
Sao Beach er den hviteste sandtranden på Phu Quoc.

5. Vung Bau Beach

Dersom du liker å være på en strand helt for deg selv kan det godt tenkes at Vung Bau Beach er det rette valget for deg. Dette er en vill og vakker sandstrand lokalisert mellom Bai Dai Beach i nord og Cua Can Beacg i sør. Her kan du snorkle i det blå havet eller slappe av i en hengekøye. Deler av stranden ligger også nær populære Fingernail Island, noe som gjør at du både kan padle og svømme til lya som befinner seg på den andre siden av vannet.

Livet her går sakte og du vil raskt glemme vinter og regn i det kalde nord.

Vung Bau Beach, Phu Quoc
På Vung Bau Beach finner du flere hengekøyer.