Hit reiser kjendisene på ferie!

Når kjendiser, filmstjerner, rike og berømte besøket et reisemål, gir det ferien din det lille ekstra. Tanken på at du går i Alicia Wikanders fotspor eller kanskje sitter på samme taverna som Leonardo DiCaprio har gjort er spennende, men gir også et kvalitetsstempel. Så hvor reiser du for størst mulighet til kjendisspotting, og hvordan ferierer du som en filmstjerne? Her finner du svarene.

Los Angeles & Miami

I Los Angeles er sjansene store for å møte en eller annen kjendis, men ikke ta de guidede turene til stjernenes hjem – hold deg heller på de «rette» stedene. På Little Doms i Los Feliz kan du spise frokost og middag sammen med for eksempel Ryan Gosling og Alexander Skarsgård. Eller du kan besøke Studio City Farmers-markedet der det ofte dukker opp kjendiser.

På den andre siden av landet, på østkysten, er Miami et populært reisemål for både nordboere og internasjonale kjendiser. På Miami Beach kan du sole deg og bade på den glamorøse stranden, mens du holder utkikk etter Matthew McConaughey, Eva Longoria, Shakira, Matt Damon og mange andre.

tui-inspiration-miami-florida-0170273-1
Se etter kjendiser på stranden i Miami .

Ibiza

I 2017 giftet skuespilleren Alicia Wikander seg med Michael Fassbender på Ibiza. De lykkes i å holde det nogenlunde hemmelig, men seremonien skal ha blitt holdt på Agrpturismo Can Marti på nordsiden av øya.

Mange kjendiser ferierer på Ibiza.

Ibiza har mange hemmelige bukter. Perfekt for de som ønsker å ha en liten badevik nesten helt for seg selv. Lei en yacht, sett på store solbriller, obligatorisk hatt og lat som om paparazziene lurer i buskene.

London

Hvis du vil forsikre deg om å se en kjendis i ferien, og garantert få en selfie med din favoritt, kan du besøke Madam Tussauds i London. Det er ikke juks, vi lover ;) Venner og bekjente kommer ikke til å se forskjell, med mindre du sier det til dem.

Hellas

Kjendiser er tross alt akkurat som deg og meg, vanlige dødelige og soltørste. Derfor er det ikke rart at de også gjerne reiser til de greske øyene. Leonardo DiCaprio har feriert på Kreta, og det sies at Richard Gere reiser til Patmos hvert år. Rhodos har blitt besøkt av både Naomi Campbell og Madonna.

Øyene Santorini og Mykonos er likevel de som oftest blir besøkt av kjendiser. Når Angelina Jolie og Brad Pitt fortsatt var gift reiste de på familieferie til Santorini. Der har også Katy Perry, Jennifer Aniston, Maria Carey og Tom Cruise feriert. På Mykonos har både Sofia Veragara, Kendall Jenner, Bella Hadid og andre kjendiser vært på ferie.

Klarer du ikke å bestemme deg for om du skal feriere som Leonardo, Madonna eller Kendall? Les vår guide til greske øyer!