Reiser
til
Los Angeles

Pris fra

...

Våre hotell

8 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Gjennomsnittspris
  • 1,5 liter vannca. 15,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaDollar (USD)
  • Tidsforskjell-5/-9 timer
  • HovedstadWashington D.C
  • SpråkEngelsk
  • Befolkningca. 3 976 000

Reiser til Los Angeles

Los Angeles

Englenes by, La La-land, Tinseltown eller bare kort og godt L.A. Kallenavnene for Los Angeles spiller ofte på byens tilknytning til filmindustrien og kjendiser. Og naturligvis mangler det ikke på Hollywoodopplevelser og mye glitter og glamour i Los Angeles.

Byen er den største i California og etter New York nest størst i hele USA når man ser på antall innbyggere. L.A. er stor i areal og det enkleste er å leie en bil for å komme seg mellom alle bydelene. Takket være det gunstige været kan du reise til Los Angeles hele året, selv om det naturligvis er varmest om sommeren.

Hollywood og Beverly Hills

Verdens mest kjente skilt står i utkanten av Griffith Park men du ser det best fra krysset Hollywood Boulevard/Hifhland Avenue eller på Mulholland Drive. The Griffith Observatory er verdt et besøk i seg selv for en annen type stjernetitting. Rodeo Drive er kjent for shopping og Sunset Strip for sitt kveldsliv. Mens Beverly Hills har vært og er hjemmet til blant annet George Clooney, Ingrid Bargman, Madonna og mengder av Kardashians.

Universa Studios, Warner Brothers og Walt Disnwys hovedkvarter har blitt severdigheter i seg selv, og tilbyr guidede turer i studio og innspillingsstedene.

Santa Monica og Venice Beach

L.A. er tross alt en kystby ved Stillehavet og her finnes det mange, lange og brede strender. Venice er kjent for strandpromenaden med mer eller mindre ekshibisjonistiske aktører. Santa Monica har et unikt tilbud av shopping, restauranter og en avslappet småbyfølelse.

Avhengig av hvor lenge du blir i Los Angeles finnes det mer å oppleve, blant annet Paseena med sine historiske innslag, surfelivet i Malibu og alle ravinene og fjellene som omringer byen.

Ferietilbud i/på Los Angeles