De greske øyer

Årets sommerhit - bestill nå!

Den lille landsbyen der hanen galer ved daggry eller moderne badebyer med badeland, uteliv og all inclusive-hotell. Uansett hvilken Hellas-ferie du drømmer om finner du den her.

Det er lett å finne noe som frister på en av TUIs 9 greske øyer, enten du drømmer om strandliv, shopping, uteliv, ekte greske landsbyer, antikke ruiner eller turstier mellom fjell og beitende sauer. Familien får sin beste Hellasferie på et av våre TUI Family Life-hotell, med store basseng, barneklubber, treningstimer, show og all inclusive. Du finner dem på Rhodos, Kos, Kreta, Samos og Korfu.

Hemmeligheten med Hellas er den spesielle atmosfæren. Tenk på timianduftende grillspyd, vemodig bouzoukimusikk, antikke templer, knallblått hav, knudrete oliventrær og enkle tavernaer der eieren raskt får deg til å føle deg velkommen.

Kombiner to øyer på samme reise
Hvorfor ikke få det beste fra to verdener og kombinere to forskjellige øyer. Du kan f.eks. kombinere ferien på Kos med den fredelige naboøya Kalymnos der det fremdeles fiskes svamp som for 100 år siden. Eller hva med en uke på den grønne øya Samos i kombinasjon med klostre og badeviker på den idylliske øya Patmos.

1440x695-zakynthos-hellas-tui.jpg

Zakynthos

Elsket for sin skjønnhet

• Langgrunne strender og turkisblått vann
• Grønne fjell og små landsbyer
• Alt fra vannsport til fine restauranter
Les mer om Zakynthos

Inspiration fra TUI

Les gjerne våre inspirerende artikler tilknyttet de greske øyer.
1440x695-greske-matretter-tui.jpg

Greske matretter

Vil du føle deg som lokalbefolkningen når du besøker den lille tavernaen i Hellas i sommer? Her får du en oversikt over de vanligste greske matrettene.
Les mer