Reiser
til
Miami

Pris fra

...

Våre hotell

33 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Gjennomsnittspris
  • 1,5 liter vannca. 15,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaDollar (USD)
  • Tidsforskjell-5/-9 timer
  • HovedstadWashington D.C
  • SpråkEngelsk
  • Befolkningca. 454 000

Reiser til Miami

Miami

Miami Beach er en fargerik kombinasjon av karibiske strender, amerikansk sportslighet, shopping og uteliv. Bygningene kan minne om jukebokser og er malt i pasteller fra rosa til pistasjegrønt.

Det berømte Art Deco omrtådet ved Ocean Drive på South Beach har en chic og bohemsk atmosfære. På den andre siden av veien ligger den palmekledde stranden med alle vannsportene.

After beach er en fornøyelse som blir flittig praktisert i South Beach. Og det er en spesiell stemning når man sitter på en uteservering og betrakter folkelivet med gateartister, folk på rollerblades og alle andre som liker å vise seg fram.

Shopping og kjendiser

Du trenger ikke uroe deg for at du ikke rekker å shoppe, de fleste butikkene holder åpent til sent på kvelden. Det er ingen overdrivelse å kalle Miami Beach for et shoppingparadis. Her er så og si et uendelig utvalg av designklær, sko, accesorier og innredningsartikler. De beste shoppingområdene ligger i gåavstand fra stranden og hotellene.

Når byen om kvelden ligger badet i neon kan du ta pulsen på nattelivet. Her er alt fra trendy barer til eksklusive nattklubber der du kan se etter kjendiser.

Bestill et cruise fra Miami

Fra Miami kan du velge mellom et stort utvalg av cruise i Karibien. Å dra på cruise er en komfortabel måte å reise på, og du får se flere reisemål på en reise. Her kan du se alle TUIs cruise i Karibien.

Ferietilbud i/på Miami