Flytider til utvalgte varme reisemål i vinter

2018-01-17
Vi bor nå en gang nær Nordpolen og det får visse konsekvenser. Blant annet at vi må reise et stykke for å komme til tropisk regnskog og temperaturer rundt 30 grader. Men det er heldigvis mulig å finne varmen og den gode sommerfølelse på nærmere hold også. Her får du en oversikt over flytidene til noen av vinterens fantastiske reisemål.

På reisemål nær Ekvator ligger temperaturen ofte rundt 28–32 grader selv når det er på sitt mørkeste her hjemme og snøskuffing er det eneste som gjør deg varm - men da må du også regne med flyreiser som tar over 10 timer. Nøyer du deg med temperaturer rundt 20 grader finner du betydelig mer å velge mellom, og du trenger ikke sitte på flyet mer enn 5 eller 6 timer.
Nedenfor kommer en oversikt over hvor lang flyreisen er til noen av vinterens flotteste reisemålsortert fra kortest til lengst reisetid!

Hvor lang tid tar det å fly til Gran Canaria?

Det tar omtrent 6 timer å fly til Gran Canaria og resten av Kanariøyene. Her kan du nyte gode temperaturer gjennom hele vinteren og utforske populære reisemål som Las Palmas, Arguineguin, Puerto Rico, Amadores, og mange, mange flere.

Hvor lang tar det å fly til Lanzarote?

Det tar omtrent 6 timer å fly til Lanzarote. Den flotte ferieøya holder gode temperaturer gjennom hele året og du kan utforske spennende severdigheter, lange strender og gode shoppingmuligheter uansett når du velger å dra.

Hvor lang tid tar det å fly til Tenerife?

Det tar omtrent 5 til 6 timer å fly til Tenerife. Den vakre øya byr på vakker natur og mange spennende utfluktsmuligheter – alt fra en tur opp på vulkanen Teide til en tur til naboøya La Gomera. På Tenerife finner du mange flotte reisemål som alle har gode temperaturer gjennom hele vinterhalvåret.

i_0180327weboriginalcompresse
Flyr du til Tenerife kan du kombinere med La Gomera eller La Palma.

Hvor lang tid tar det å fly til Kypros?

Det tar omtrent 5 til 6,5 timer å fly til Kypros. Den vakre middelhavsøyen tilbyr myke sandstrender, krystall klart vann og gode temperaturer gjennom hele året. På Kypros kan du blant annet velge mellom populære reisemål som Nissi Beach, Ayia Napa, Limassol og mange andre flotte destinasjoner.

Hvor lang tid tar det å fly til Dubai?

Det tar omtrent 7 timer å fly til Dubai med direktefly. Her kan du oppleve alt fra fantastiske strender og imponerende hotell, til uslåelig shoppingmuligheter og spektakulær arkitektur.

i_0249663weboriginalcompressed
Du flyr til eksotiske Kapp Verde på under 10 timer.

Hvor lang tid tar det å fly til Vietnam?

Det tar omtrent 10 til 12 timer å fly til Vietnam med direktefly og hos oss kan du reise direkte til Phu Quoc, Vietnams største øy. Her møtes du av tropisk regnskog, kritthvite strender, sjarmerende fiskerlandsbyer og fantastiske hotell gjennom hele året.

Hvor lang tid tar det å fly til Thailand?

Det tar omtrent 10 til 12 timer å fly til Thailand med direktefly, mens det med mellomlanding kan ta mellom 15 og 18 timer alt avhengig av destinasjon. I Thailand kan du oppleve en rekke fantastiske reisemål med hvite strender, elegante hotell og et enestående tropisk klima gjennom hele vinterhalvåret.

Hvor lang tid tar det å fly til Mexico?

Det tar omtrent 10 timer å fly til Mexico med direktefly, mens det med mellomlandinger kan ta omtrent 15 timer. Gjennom hele vinterhalvåret kan du oppleve kritthvite strender, svaiende kokospalmer, et krystallklart hav og varme tropiske temperaturer.

Hvor lang tid tar det å fly til Sri Lanka?

Det tar omtrent 13,5 timer å fly til Sri Lanka. Det tropiske øyriket har stabile temperaturer og er en perfekt reisedestinasjon gjennom hele året. Her kan du oppleve alt fra fantastisk natur og utflukter til palmekledde strender og imponerende hotell.

Hvor lang tid tar det å fly til Maldivene?

Det tar omtrent 13 timer å fly til Maldivene, fra hovedøyen tar du båt eller sjøfly ut til koralløyen der du skal tilbringe ferien. Her blir du møtt av vaiende kokospalmer, nesten uvirkelige hvite strender og et fantastisk tropisk klima.

Khao Lak-thailand-tui
Khao Lak i Thailand. Dagtemperatur i desember: 31 °C.

Bonustips

I tillegg til flytidene nedenfor kan du også sjekke TUIs varmeguide. Der ser du gjennomsnittstemperaturer for ulike reisemål i den måneden du vil reise.

Klarte vi å vekke reiselysten din?

Frister det med en eksotisk reise i vinter? Da kan du lese mer om vinterens flotteste reisemål her.
Kos deg med nye feriedrømmer!

Lignende innlegg

Miniguide til Marmariskysten i Tyrkia

Ved den turkise kysten rundt Marmaris i sydvestre Tyrkia finner du herlige feriesteder som Marmaris, Içmeler, Fethiye og Sarigerme. Hva skiller dem fra hverandre og hvilket passer nettopp for deg? Vi hjelper deg å velge.
2019-05-23

Hva er inkludert i cruiseferien?

Skal du reise med cruise for første gang eller lurer du på hva som er inkludert når man bestiller cruiseferie? Her finner du oversikt over hva som er inkludert når du reiser med TUI.
2019-05-16

De beste utfluktene på Korfu – Hellas' smaragdøy

Fargesprakende Korfu er et av de vakreste stedene i den greske øyverdenen. Med sine grønne fjell, 200 km lange kyst, strender, ouzo og souvlaki lokker den både matelskere og eventyrlystne. Øya kalles til og med for Smaragdøya for sin frodige vegetasjon. Fakta er at den har over to millioner (!) oliventrær, noe som gjennomsyrer øyas fantastiske matkultur. Her tipses vi om det hotteste utfluktene og aktivitetene du kan gjøre på øya!
2019-05-09

Hva er et boutiquehotell?

Boutiquehotell blir vanligvis beskrevet som litt mindre, moderne hotell med personlig preg og unik stil og atmosfære. Denne typen hotell har fokus på å tilby gjestene sine en helt spesiell opplevelse ettersom interiør, design, service og mat har det lille ekstra. Hotellet i seg selv kan ofte være grunnen til hele reisen, eller i hvert fall en stor grunn. Her guider vi deg til noen av våre beste boutiquehotell.
2019-04-03