Reiser
til
Maldivene

Pris fra

...

Våre hotell

28 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksemplet er hentet fra Ari Atoll
 • Pizzaca. 115,-
 • 1,5 liter vannca. 35,-

Fakta

Vis alle fakta
 • ValutaMaldivisk rufiyah (MVR)
 • Tidsforskjell+4 timer
 • HovedstadMalé
 • SpråkDivehi
 • Befolkning420 000

Reiser til Maldivene

Baa Atoll.

Velkommen til Maldivene – en øygruppe med vaiende kokospalmer og nesten uvirkelig hvite strender. Du bor på en av våre koralløyer i en tropisk drømmeverden. Her tar du ettermiddagsluren på stranden under palmene, nyter luksuriøse spabehandlinger og snorkler ved korallrev i turkise laguner. Det er ikke rart mange velger Maldivene som mål for sin bryllupsreise.

Et land av koraller

På kartet ser Maldivene ut som bittesmå kakesmuler på en blå duk. Alt land er skapt av koralldannelser på en vulkansk havrygg og landets høyeste punkt ligger bare drøye to meter over havet. Barriererev beskytter øyene fra bølger og danner laguner med verdens kanskje beste forutsetninger for snorkling.

Reisen til Maldivene

Du flyr med rutefly til den egne flyplassøya ved landets hovedstad Male'. Derfra tas du til din paradisøy med sjøfly, innenriksfly eller båt, avhengig av avstand. Transport til og fra øya er alltid inkludert. Vi har valgt ut resorthoteller i ulike størrelser og prisklasser så du enkelt kan finne noe som passer for deg.

Velg mellom flere øygrupper

 • Ari Atoll – velg mellom tre ulike hotelløyer med alt fra prisgunstige bungalower til 5-stjerners hotell
 • Lhaviyani Atoll – bo på Kuredu Island Resort & Spa med tre kilometer med hvite strender og en liten golfbane
 • North Male Atoll – vårt hotell ligger på en paradisøy, nær nok for dagsturer til hovedstaden Male'
 • Gaafu Alifu Atoll – trening, helse, god mat og avslapping er i fokus på vårt nye konsepthotell Robinson Club Maldives
 • Raa Atoll – med dusinvis av urørte snorklerev og et ayurveda-spa
 • Noonu Atoll – her får du en paradisferie med trening, delikat mat og hvite strender på vårt konsepthotell Robinson Club Noonu.
 • Haa Dhaalu Atoll – for deg som vil bo på et øko-hotell som bryr seg ekstra mye om miljøet og den lokale kulturen.
 • South Male Atoll – sentralt beliggende atoll. Her kan du velge det prisgunstige og harmoniske all inclusive-hotellet Adaaran Club Rannalhi.
 • Dhaalu Atoll - her bor du på et av RIUs nybygde og luksuriøse ferieparadis. De to hotelløyene bindes sammen av en gangbro som kantes av vannvillaer.
 • Meemu Atoll - Vårt hotell på Meemu Atoll, Cinnamon Hakuraa Maldives ligger på to øyer, har spa og et eget rev. Et godt valg dersom du vil koble av, snorkle eller dykke.

Våre reisemål i Maldivene

Gaafu Alifu Atoll

Gaafu Alifu Atoll

1 hotell
Fra
En paradisøy med kritthvite strener, turkist hav og vårt livsstilhotell Robinson Club Maldives der du har alt du kan ønske deg av sport, yoga, spa og god mat.
Meemu Atoll

Meemu Atoll

1 hotell
Fra
Meemu Atoll er en av Maldivenes hemmeligste atoller med fantastisk dykking og snorkling. Kombinert med herlig avkobling på hotellresorten.
Ari Atoll

Ari Atoll

10 hotell
Fra
Ari Atoll er en av Maldivenes største øygrupper og den ligger rett vest for flyplassøya. Her kan du velge mellom fire ulike hotelløyer på en skal fra mellomklasse til luksus.
Lhaviyani Atoll

Lhaviyani Atoll

2 hotell
Fra
Kuredu Island Resort & Spa er et av våre mest populære hotell på Maldivene. Et ferieparadis med tre kilometer hvite strender og en 6-hulls golfbane.
North Male Atoll

North Male Atoll

6 hotell
Fra
Maldivenes sentrale atoll der hovedstaden Male ligger. Her kan du velge mellom flere fine hotell på små paradisøyer, men samtidig nært nok for dagsutflukter til hovedstaden.
Raa Atoll

Raa Atoll

1 hotell
Fra
Hotelløya Meedhupparu omgis av hvite strender, turkisblå laguner og et sirkelformet snorklerev. Her kan du slappe av med ayurveda og balinesisk aromaterapi.
Haa Dhaalu atoll

Haa Dhaalu atoll

1 hotell
Fra
Noe av det mest genuine du kan oppleve på Maldivene. Her bor du på The Barefoot Eco Hotel der snorkling og strandliv kan kombineres med sykkelturer til en liten fiskerlandsby.
Noonu Atoll

Noonu Atoll

1 hotell
Fra
Noonu Atoll er en atoll i nordlige Maldivene der du får transport med sjøfly til den paradisiske lille hotelløya Orivaru og vårt eksklusive livsstilhotell Robinson Club Noonu.
Nyhet
Soth Male Atoll

Soth Male Atoll

2 hotell
Fra
South Male Atoll er en sentral atoll bare 45 minutters båtreise fra flyplassen og hovedstaden Male'. Her venter et prisgunstig all inclusive-hotell på en liten paradisøy.
Nyhet
Dhaalu Atoll

Dhaalu Atoll

2 hotell
Fra
Midt i Maldivenes øyverden ligger Dhaalu Atoll. Her bor du på en av RIUs nybygde og luksuriøse ferieparadis. De to hotelløyene bindes sammen med en gangbro som kantes av vannbillaer.
Vis alle (10)

Ferietilbud i/på Maldivene