Reiser
til
Bali

Pris fra

...

Våre hotell

43 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel fra Denpasar
  • 1,5 liter vannca. 4,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaIndonesisk rupiah (IDR)
  • Tidsforskjell+7 timer
  • HovedstadJakarta
  • SpråkIndonesisk
  • Befolkning261 100 000

Reiser til Bali

Bali

Den tropiske frodige naturen, strendene, den fargerike kulturen og de religiøse seremoniene gjør Bali til et eksotisk drømmereisemål. Her finner du reisemål som passer både for romantiske par, familier og partyløver.

Smaragdgrønt landskap
Den tropiske vegetasjonen brer seg ut over landskapet som et smaragdgrønt teppe. Bølgene skvulper rolig inn over stranden. Det suser i palmene og duften av pannekaker med fersk ananas og banan spres med vinden fra et lite spisested ved stranden. Bali er et lite paradis og byr på en rekke opplevelser.

Moderne strandliv
Nær strendene, i områdene der hotellene våre ligger, er det et moderne ferieliv med stort utvalg av vannsporter, restauranter, butikker med lokalt håndverk og barer som konkurrerer om å servere de mest fargerike drinkene.

Et stykke inn på øya byttes paradisfølelsen fra ferieparadiset til Edens hage. Her, noen grader sør for Ekvator, er den tropiske vegetasjonen fascinerende. Du skuer ut over risterrasser og dalganger med et uendelig spekter av grønne nyanser.

Fargerike markeder
På øyas fargerike markeder kan du kjøpe treskjæringer, krydder, te og tekstiler. Det er god butikk å la en skredder sy klær for deg i Sørøst-Asia, og i Sanur kan du til og med bestille sko etter egne mål.

Ferietilbud i/på Bali