Reiser
til
Sri Lanka

Pris fra

...

Våre hotell

17 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel fra Ahungalla
 • Middag på restaurantca. 150,-
 • 1 liter vannca. 5,-

Fakta

Vis alle fakta
 • ValutaLankesisk rupee (LKR)
 • Tidsforskjell+4,5 timer
 • HovedstadColombo
 • SpråkSingalesisk, tamil og engelsk
 • Befolkning21 200 000

Reiser til Sri Lanka

Sri Lanka

Du kan reise til det tropiske øyriket Sri Lanka hele året. Glitrende grønne fjell og utflukter til templer og nasjonalparker er en side av den eksotiske opplevelsen. Fine hotell ved palmekantede strender er en annen.

Kombinasjonen av strandliv og opplevelser er uslåelige i dette smaragdgrønne landet sørøst for India. Den ene dagen bader du i en turkis lagune, den neste rusler du rundt på et gatemarked med et mylder av sykler, eksotisk frukt og matdufter. Landets historie som britisk koloni gjør at alle snakker bra engelsk, og det er lett og billig å komme seg frem med tuk-tuk-taxi. Det finnes mange grunner til at Sri lanka havner på førsteplass i Lonely Planets liste over land å besøke i 2019.

Utflukter til templer og krydderhager

Bortenfor strendene lokker grønne fjell med terrasseplantasjer, buddhistiske klostre og teplantasjer. Et spesielt nasjonalklenodium er Den hellige tannens tempel i Kandy. Utenfor kysten kan du dra på hvalsafari og snorkle ved korallrev. Innen rekkevidde for en dagsutflukt finnes også nasjonalparker med elefanter og leoparder.

Flere fordeler med Sri Lanka

Mindre jetlag enn på andre langdistansereisemål, tidsforskjellen er 4,5 timer
Delikat mat, relatert til indisk, men her også med biff i tillegg til skalldyr, vegetariske karriretter, nøtter og hele duftpaletten fra Sri Lankas berømte krydderplantasjer.

Reisen

Vi selger pakkereiser med fly og hotell hele året. Du flyr du med rutefly fra Oslo.

Velg et reisemål

Under lenkene kan du lese mer om reisemålet og hotellene våre:**

 • Ahungalla – en av vestkystens fineste strender. Vår nybygde RIU-hotell med store bassenger passer både par og barnefamilier
 • Bentota – vidstrakt urørt strand med vannsporter i en lagune. Bo nær stranden med en blanding av kolonistil og ny design
 • Hikkaduwa – et populært badested med dykking, snorkling, strandparty og surfekultur
 • Negombo – en by der hotellene ligger langs en sandstrand ved lagunen
 • Mount Lavinia – utenfor hovedstaden Colombo med klassisk hotell i kolonistil rett ved stranden
 • Galle – sjarmerende by hvis hollandske festning står på verdensarvlisten, samtidig som det finnes fine strender utenfor
 • Waikal – rolig strandreisemål utenfor Negombo med prisgunstige all inclusive-hotell
 • Wadduwa – eksklusivt hide-away med 5-stjerners hotell ved stranden
 • Kalutara – liten by med strand nær hverdagslivet
 • Marawila – genuin fiskerlandsby med all inclusive-hotell ved en vakker lagune

Været på Sri Lanka

På Sir Lanka er klimaet tropisk med ganske jevne temperaturer rundt 30 grader i luften på dagtid året rundt og 27–28 grader i vannet. Kraftige men korte tropiske regnskurer kan forekomme hele året, men er vanligst i sommermånedene. Her ser du klimatabellen for alle reisemålene våre på Sri Lanka.

Våre reisemål i Sri Lanka

Ahungalla

Ahungalla

2 hotell
Fra
Vårt populære Riu-hotell med store bassenger, spa og restauranter ligger ved en av vestkystens fineste sandstrender i Ahungalla.
Bentota

Bentota

3 hotell
Fra
Vakker urørt strand med vannsporter i en lagune. Bo nær stranden med en blanding av kolonistil og ny design.
Hikkaduwa

Hikkaduwa

1 hotell
Fra
Hikkaduwa er et av landets mest populære badesteder, der du kan se frem til alt fra snorkling ved korallrev til gatemarkeder, livlige strandparty og vågale surfere.
Kalutara

Kalutara

1 hotell
Fra
Kalutara er en myldrende by med fin sandstrand, shopping og restauranter. Men du finner også lankesisk hverdagsliv med templer, fiske fra tradisjonelle båter, frukt- og grønnsaksmarkeder.
Mount Lavinia

Mount Lavinia

1 hotell
Fra
Fargerik by og badested sør for Colombo. Du kan bo i romantiske omgivelser på et ærverdig kolonihotell ved stranden, bare et steinkast fra fornøyelser og shoppingstrøk.
Negombo

Negombo

3 hotell
Fra
Negombo er en livlig by på vestkysten med fiskehavn, shoppinggater, vakre kolonihus og fiskerestauranter. Den har også en lang, fin sandstrand og prisgunstige hotell med fin beliggenhet.
Wadduwa

Wadduwa

3 hotell
Fra
Wadduwa er et rolig badested ved en av vestkystens fineste strender. Rett ved den kan du bo på et elegant designet hotell med ayurveda-spa, vinkjeller og havutsikt fra bassenget.
Waikal

Waikal

3 hotell
Fra
Waikal er et rolig strandreisemål med prisgunstige alt-i-ett-hotell for både par og familier. Du bor ved den lille landsbyen Waikal og bare syv kilometer fra den fargerike byen Negombo.
Nyhet
Galle

Galle

0 hotell
Fra
Galle er en sjarmerende småby hvis eldste deler med den nederlandske borgen står på UNESCOs verdensarvliste. Samtidig kan du bo på moderne hotell ved fine strender like utenfor.
Vis alle (9)

Ferietilbud i/på Sri Lanka