Reiser
til
Zanzibar

Pris fra

...

Våre hotell

28 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel fra Tanzania
  • Enkel middagca. 80–150,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaTanzaniansk shilling (TZS)
  • Tidsforskjell+2 timer
  • HovedstadDodoma
  • SpråkSwahili, engelsk
  • Befolkningca. 1 300 000

Reiser til Zanzibar

Zanzibar

Zanzibar. Bare navnet fremkaller herlige vibber av lange hvite sandstrender og turkist vann – og en real dose magi. Kombiner sol og bad med snorkling eller utflukter til markeder, krydderhager og Stone Towns labyrintgater.

Krydderøya Zanzibar utenfor Tanzanias sydøstkyst har et tempo som er behagelig rolig og avslappet. Her bor du rett ved de hvite strendene på hotell i moderne afrikansk stil. Et par skritt fra hotellet går du rett inn i det afrikanske hverdagslivet med øyboere som fisker, lager nett og plukker skjell mens barna leker på stranden.

Magiske Stone Town

Øya er liten i areal, men tilbyr likevel mange spennende opplevelser. Du kan dykke og snorkle, se etter delfiner og yoga på stranden. Velger du en krydderutflukt får du ikke bare duftminner av vanilje, kanel og muskat, men også en fin leksjon i øyas historie. Å rusle rundt blant sultanpalass og vakre tredører med utskjæringer i den magiske gamle byen Stone Town er som å komme til en annen verden. Se frem til Instamoments og eventyrlige solnedganger.

Zanzibar fra nord til sør

Zanzibars historie er lang og brokete. Hit kom handelsmenn fra hele verden for å bytte varer som gull og elfenben, et mørkere kapittel er tiden da den var sentum for slavehandelen. De største turiststedene ligger nord på øya med en blanding av resorthoteller med bassenger og aktiviteter og enkle bungalower på stranden. Sydøstkysten er villere og har urørte langstrakte strender med litt mer spredte landsbyer og hotell. Her merkes tidevannet mer enn på nordkysten, men hotellene har fine bassengområder og og mange av dem har trebrygger slik at du kan bade i havet ved lavvann.

Flere grunner til å reise til Zanzibar

  • Nesten alle TUIs hotell ligger ved stranden
  • Liten tidsforskjell på bare to timer, så minimal risiko for jetlag
  • Eksotisk reisemål med kort flytid slik at det også fungerer å være en uke
  • Matkultur med fokus på fisk, skalldyr og krydrede retter

Våre reisemål på Zanzibar

Nyhet
Matemwe

Matemwe

1 hotell
Fra
Matemwe på østre Zanzibar er en urørt oase med hvit, puddermyk sand og turkist vann. Vårt strandhotell har fokus på avslapping og harmoni.
Nyhet
Uroa

Uroa

4 hotell
Fra
Uroa er en fredelig liten fiskerlandsby på Zanzibars østkyst som du reiser til for sol, bad og avslapping. Her bor du prisgunstig rett ved den hvite sandstranden.
Nyhet
Nungwi

Nungwi

5 hotell
Fra
Et populært turiststed med noen av de beste strendene på Zanzibar. Den pudderhvite kysten kantes av vaiende kokospalmer, fiskerbåter, strandbarer og hotell.
Nyhet
Pingwe

Pingwe

3 hotell
Fra
Pingwe er et lite søvnig paradis med vakre strender og turkist hav der total avkobling står i fokus. For deg som vil ha litt mer action er det mulig å kite.
Nyhet
Jambiani

Jambiani

1 hotell
Fra
Jambiani på sydøstre Zanzibar er en rolig og sjarmerende liten landsby der du får oppleve hverdagslivet på nært hold. Herfra kan du enkelt dra på utflukter til nasjonalparken, snorklerev og Stone Town.
Nyhet
Paje

Paje

3 hotell
Fra
Paje er en liten fiskerlandsby på den sørøstlige delen av Zanzibat med avslappet atmosfære. Stranden her er en av de vakreste på hele Zanzibar. I tillegg er Paje populært blant kitere.
Nyhet
Kiwengwa

Kiwengwa

6 hotell
Fra
Kiwengwa ligger på Zanzibars østkyst og har en lang hvit sandstrand. Her bor du komfortabelt på noen av kystens førsteklasses all inclusive-hotell, som TUI Blue.
Nyhet
Kendwa

Kendwa

1 hotell
Fra
Kendwa på nordvest-Zanzibar er et turiststed med en lang og bred strand med kritthvit sand, vannsport, underholdning og fine solnedganger.
Nyhet
Stone Town

Stone Town

4 hotell
Fra
Verdensarven Stone Town er et magisk sted, med labyrintformede smug og vakkert utskårne porter.
Vis alle (9)

Ferietilbud i/på Zanzibar