Reiser
til
Dubai/De forente arabiske emirater

Pris fra

...

Våre hotell

34 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel fra Dubai
 • Pizzaca. 40,-
 • 1 liter vannca. 3,-

Fakta

Vis alle fakta
 • ValutaDirham (AED)
 • Tidsforskjell+3 timer
 • HovedstadAbu Dhabi
 • SpråkArabisk
 • Befolkning9 270 000

Reiser til Dubai/De forente arabiske emirater

Dubai/De forente arabiske emirater

Dubai har alt du trenger for en innholdsrik ferie. Fine strender, imponerende hotell og uslåelig shopping. Ultramoderne skyskrapere kombineres med et snev av Orienten. Det solsikre klimaet og flytiden på drøye 7 timer er andre detaljer som gjør at så mange velger å reise til Dubai.

Dubai og naboemiratene ligner ingen andre reisemål. Selve Dubai er en storby der ulike nasjonaliteter og kulturer møtes. Spektakulære bygninger side om side med moskéer og orientalske palasser. Her finnes restauranter med all verdens kjøkken og shoppingsentre med flere tusen butikker. Samtidig kan du koble av og ta det rolig på fine hoteller ved de lyse sandstrendene.

Hotell for alle smaker

 • Hotell i Dubai: Velg mellom tre ulike bydeler. Den rolige hotellbyen Bur Dubai, badestedet Dubai Jumeirah Beach eller Downtown Dubai nær de store severdighetene.
 • Ajman er mindre og roligere enn sine naboemirat Dubai og Sharjah. Du kan blant annet velge å bo 5-stjerners ved stranden og kan ta utflukter inn til Dubai
 • I rolige Ras al Khaimah, 8 mil fra Dubai, har vi De Luxe-hoteller
 • Abu Dhabi er en glitrende storby med mye shopping, uteliv og førsteklasses hotell.

Severdigheter og shopping

Det er mye å gjøre i Dubai for deg som vil oppleve mer enn strendene. Verdens største shoppingsenter Dubai Mall har blant annet 1200 butikker, skøytebane og haiakvarium. Du kan dra på jeepsafari i ørkene og vandre i gullsouken. Kanskje du vil besøke den kunstige øya The Palm Jumeirah i virkeligheten. Eller gå på Afternoon Tea i luksuhotellet Burj al Arab.

Våre reisemål i Dubai/De forente arabiske emirater

Abu Dhabi

Abu Dhabi

2 hotell
Fra
Abu Dhabi er en like glitrende storby som Dubai, med lange drømmestrender, luksushotell, shoppinggallerier, markeder, Formel 1-bane og det modernistiske kunstmuseet Louvre Abu Dhabi.
Bur Dubai

Bur Dubai

7 hotell
Fra
Bur Dubai er en rolig, men likevel sentral hotellbydel, der du finner mange av våre mest prisgunstige hoteller i Dubai. Det er 15–30 min til strand, shopping og severdigheter.
Downtown Dubai

Downtown Dubai

4 hotell
Fra
Bo i de hotteste og mest futuristiske kvartalene i Downtown Dubai, kjente for shoppingsenteret Dubai Mall med innendørs skibakke og verdens høyeste bygning Burj Khalifa.
Ajman

Ajman

3 hotell
Fra
Ajman er det minste emiratet og her bor du på et 5-stjerners spahotell midt på stranden. Kombiner avkobling med utflukter til glitrende Dubai.
Dubai Jumeirah Beach

Dubai Jumeirah Beach

14 hotell
Fra
Dubai Jumeirah Beach er Dubais eget badested med lange lyse strender, shopping, spennende restauranter og verdensberømte landemerker som Palmeøya og det seilformede luksushotellet Burj al Arab.
Ras al Khaimah

Ras al Khaimah

2 hotell
Fra
Ras al Khaimah er en rolig emirat en times kjøring fra Dubai. Du kan bo komfortabelt ved strendene. Blant annet på Hilton Al Hamra Beach & Gold Resort med spa, all inclusive og egen golfbane.
Nyhet
Saadiyat Island

Saadiyat Island

1 hotell
Fra
Denne øya har en ni km lang sandstrand, en golfbane rett ved havet og flere kunstmuseer. I tillegg ligger den glitrende byen Abu Dhabi omtrent en kilometer unna.
Nyhet
Yas Island

Yas Island

1 hotell
Fra
Reisemålet for deg som har en forkjærlighet for sport, eventyr og underholdning. Det er også en fin sandstrand, en spektakulær golfbane og Abu Dhabis største kjøpesenter.
Vis alle (8)

Ferietilbud i/på Dubai/De forente arabiske emirater

Hotell - Dubai/De forente arabiske emirater