Reiser
til
Vietnam

Pris fra

...

Våre hotell

52 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel
  • Middag på restaurantca. 80,-
  • 1 liter vannca. 5,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaDong (VDN)
  • Tidsforskjell+6 timer
  • HovedstadHanoi
  • SpråkVietnamesisk
  • Befolkning92 700 000

Reiser til Vietnam

Vietnam

Flere og flere vil oppleve Vietnams tropiske strender. Med TUI kan du nå reise til den lille ferieøya Phu Quoc og velge mellom sjarmerende hotell direkte ved stranden, vandre i regnskogen og dra på båtturer. Har du lyst på en bade- og byferie er vår nyhet Da Nang perfekt for deg.

Voksende turisme

Dagens Vietnam er et land i rask utvikling. Økonomien har gått bra de siste årene og det invisteres mye i turismen og dermed også i infrastrukturen. I dag er landet en blanding av moderne og kolonialt og man kan fortsatt se spor etter franskmenn og amerikanere, men også påvirkning fra deres asiatiske naboer. I storbyene kan du finne det aller seneste, men det finnes også små landsbyer der tiden har stått mer stille og møtepunktene er de lokale markedene på elvene.

Phu Quoc, et navn å merke seg

Vietnams største og mest populære sol- og badereisemål er Phu Quoc. Takket være øyas nye internasjonale flyplass kan du fly dit enkelt og bekvemt. Phu Quoc er stedet man regner med at turismen vil vokse mest i Vietnam. Det bygges nye hotell og reisemålet utvikles hele tiden. Samtidig kan du se frem til et rolig strandliv og spennede møter med Vietnams natur og kultur. Les mer om øya og våre hotell på Phu Quoc her.

Da Nang, både bypuls og strender

Da Nang er Vietnams tredje største by og ligger midt mellom hovedstaden Hanoi og Ho Chi Minh City. Her finner du alt fra vakre strender til markeder og buddhisttempler. I Da Nang finnes et utall av restauranter, barer og streetfood-serveringer der du kan får ekte vietnamesisk mat. Langs Han River finnes det mange spisesteder som byr på fin utsikt over elven og Vietnams lengste bro, Dragon Bridge. Les mer om Da Nang her.

Ferietilbud i/på Vietnam