Reiser
til
Vietnam

Pris fra

...

Våre hotell

25 stk.

Prisnivå

Priseksempel fra Phu Quoc
  • Middag på restaurantca. 80,-
  • 1 liter vannca. 5,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaDong (VDN)
  • Tidsforskjell+6 timer
  • HovedstadHanoi
  • SpråkVietnamesisk
  • Befolkning92 700 000

Reiser til Vietnam

Vietnam

Flere og flere vil oppleve Vietnams tropiske strender. Med TUI kan du nå reise med charterfly direkte fra Oslo på ca. 11 timer. Vi tilbyr også reiser med rutefly. På ferieøya Phu Quoc møtes du av regnskog, barfotstrender, fiskerlandsbyer og sjarmerende hotell.

Voksende turisme

Dagens Vietnam er et land som er i rask utvikling. Økonomien har gått bra de siste årene og det invisteres mye i turismen og dermed også i infrastrukturenges. I dag er landet en blanding av moderne og kolonialt der man fortsatt kan se sport etter franskmenn og amerikanere, men også innflytelse fra deres asiatiske naboer. I storbyene kan du finne det aller siste, men det finnes også små genuine landsbyer der møtepunktene er de lokale markedene på elvene.

Phu Quoc, et navn å merke seg

Vietnams største og mest populære sol- og badereisemål er Phu Qouc. Takket være øyas nye internasjonale flyplass kan du fly dit med verdens mest moderne passasjerfly Boeing 787 Dreamliner.

Nonstopflyvning på ca. 11 timer

Dremlinerflyene er ikke bare freshe, romslige og mindre klimapåvirkende enn andre. De gjør det også mulig å reise nonstop fra Oslo på ca. 11 timer, mens hjemreisen grunnet luftstrømmer tar ca. 11 t 50 min. Reiselengden er to uker.

Harmoni og nye inntrykk

Phu Quoc er stedet der Vietnams turisme antas å vokse mest. Det bygges nye hotell og reisemålet utvikles hele tiden. Samtidig kan du kan se frem til rolige dager på stranden og spennende møter med Vietnams natur og kultur. Les mer om øya og hotellene våre i presentasjonen av Phu Quoc lenger ned på siden.

Ferietilbud i/på Vietnam