Reiser
til
Vietnam

Pris fra

...

Våre hotell

52 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel
  • Middag på restaurantca. 80,-
  • 1 liter vannca. 5,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaDong (VDN)
  • Tidsforskjell+6 timer
  • HovedstadHanoi
  • SpråkVietnamesisk
  • Befolkning92 700 000

Reiser til Vietnam

Vietnam

Flere og flere vil oppleve Vietnams tropiske strender. Med TUI kan du nå reise til den lille ferieøye Phu Quoc med charterfly direkte fra Oslo på ca. 11 timer. Her møtes du av regnskog, barfotstrender, fiskerlandsbyer og sjarmerende hotell. Hvis du har lyst på en kombinert bade- og byferie er vår nyhet Da Nang perfekt for deg.

Voksende turisme

Dagens Vietnam er et land som er i rask utvikling. Økonomien har gått bra de siste årene og det invisteres mye i turismen og dermed også i infrastrukturenges. I dag er landet en blanding av moderne og kolonialt der man fortsatt kan se sport etter franskmenn og amerikanere, men også innflytelse fra deres asiatiske naboer. I storbyene kan du finne det aller siste, men det finnes også små genuine landsbyer der møtepunktene er de lokale markedene på elvene.

Phu Quoc, et navn å merke seg

Vietnams største og mest populære sol- og badereisemål er Phu Quoc. Takket være øyas nye internasjonale flyplass kan du fly dit med verdens mest moderne passasjerfly Boeing 787 Dreamliner. Phu Quoc er det stedet i Vietnam man regner med at turismen vil vokse mest. Det bygges nye hotell og reisemålet utvikles hele tiden. Samtidig kan du se frem til et rolig strandliv og spennede møter med Vietnams natur og kultur.

Nonstopflyvning på ca. 11 timer til Phu Quoc

Dreamlinerflyene er ikke bare freshe, romslige og mindre klimapåvirkende enn andre. De gjør det også mulig å reise nonstop fra Oslo på ca. 11 timer, mens hjemreisen grunnet luftstrømmer tar ca. 11 t 50 min. Reiselengden er to uker.

Da Nang, både bypuls og strender

Da Nang er Vietnams største by og den ligger mellom hovedstaden Hanoi og Ho Chi Minh City. Her finner du alt fra vakre strender til markeder og buddhisttempler. I Da Nang finnes det mengder av resauranter, barer og streetfood-steder der du kan smake på ekte vietnamesisk mat. Langs Han River finnes det mange spisesteder som byr på fin utsikt over elven og Vietnams lengste bro, Dragon Bridge. Les mer om Da Nang her.

Ferietilbud i/på Vietnam