2019-02-04
Jeg har knapt rukket å tørke etter badet, den ene foten ligger i solen mens resten av kroppen ligger i herlig halvskygge. Jeg skumleser Beach Clubens meny med alt fra pizza til grønnkålsalater. Og i øyekroken ser jeg at en servitør er på vei. I sommer oppdaget jeg sjarmen med Beach Clubs, og jeg lengter tilbake hver morgen det er overskyet og null grader.

En Beach Club kan være så mangt. Det kan være DJs og fest fra morgen til neste morgen, men det kan også være elegant og sofistikert. En Beach Club trenger egentlig knapt å ligge ved en strand – som de mange populære strandklubbene i Kroatia.

Beach Clubs finnes over hele verden – fra de klassiske badebyene Juan les Pins og Cannes på Den franske rivieraen og spanske Ibiza med strandklubber som El Chiringuito til Karibias hvite strender. Nedenfor lister jeg opp noen favoritter og et par hotell med egne Beach Clubs.

Beach Clubs Palma

Mallorcas kanskje mest kjente Beach Clubs er Puro Beach i Palma og i nærliggende Illietas. Her ved klippene ut mot havet tilbyr Puro i tillegg til en avslappet atmosfære også barservering, restaurant og yoga.

Assaona Gastrobeach Palma Club ligger ved Passeig Portitxol – dvs. mer sentralt i Palma. Lyse farger, sandstrand, fotovennelig og med stort fokus på mat.

Beach Clubs Hellas

Cameo Island er en av Zakynthos mest ikoniske steder. Langt mindre kjent enn Shipwreck beach såklart. Øya ligger utenfor Laganas og du når Beach Cluben enkelt via en trebro.

Attica-halvøya, der Athen ligger, er full av små områder som både er badebyer og forsteder til den greske hovedstaden. I Vouliagmeni, sør for Athen, ligger Beach Cluben Astir Beach. Her møtes du av togakledd personale som, etter å funnet ut hvor nær baren, havet og skifterommet du vil være, følger deg til solsengen din. Beach Cluben har i tillegg til en vakker beliggenhet og en velholdt strand også et arkeologisk funnsted innenfor entréen.

Hotell med egen Beach Club

Gran Canaria – Taurito
All inclusive-hotellet Mogan Princess & Beach Club ligger høyst oppe på den sørlige siden av Tuaritodalen sør på Gran Canaria. Hotellet har flere basseng og busservice til den private Beach Cluben.

Mexico – Playa del Carmen
Aspira Hotel by Tukan er et sentralt hotell, midt i Playa del Carmen, med den private strandklubben Kool Beach Club.

Den dominikanske republikk – Punta Cana
Canabay Coral House er et moderne hotell med to basseng, hvorav det ene ligger ved hotellets egen Beach Club.

Kreta – Agia Marina
Populære Blue Star Atlantica Caldera Village har milevid utsikt og egen strandklubb innen gåavstand.

Sicilia – Taormina
På Sicilia i byene Taormina og Taormina Mare finnes det flere Beach Clubs som tilhører hotellene. Som regel tilbys det busservice til og fra stranden. To eksempler er Ipanema og Villa Bianca i Taormina Mare.

Lignende innlegg

Voksenhotell i Thailand – 12 tips

Strender, byer og fantastiske smaksopplevelser har lokket voksne og par til Thailand i flere tiår. Landet er kjent som et prisgunstig reisemål med eksotisk miljø, spesielt populært for romantiske ferier, bryllupsreiser og bryllup. Bare se på hotellet Let’s Sea Hua på bildet over! Er du ute etter kvalitetstid med dine nærmeste, slippe kranglete barn, folkemasser eller bare skape felles minner for livet skal du se hit – her er en guide til de beste voksenhotellene i Thailand!
2019-06-16

Hva er inkludert i cruiseferien?

Skal du reise med cruise for første gang eller lurer du på hva som er inkludert når man bestiller cruiseferie? Her finner du oversikt over hva som er inkludert når du reiser med TUI.
2019-05-16

Fem favorittutflukter i den greske øyverden

Den greske øyverdenen har utrolig mye å tilby. Som om klimaet, maten og atmosfæren ikke er nok, finnes det utflukter og aktiviteter som passer for både historienerder, strandfotografer og eventyrere. Her kan du lese mer om fem av våre gjesters favorittutflukter i den greske øyverden.
2019-05-10

Hva er et boutiquehotell?

Boutiquehotell blir vanligvis beskrevet som litt mindre, moderne hotell med personlig preg og unik stil og atmosfære. Denne typen hotell har fokus på å tilby gjestene sine en helt spesiell opplevelse ettersom interiør, design, service og mat har det lille ekstra. Hotellet i seg selv kan ofte være grunnen til hele reisen, eller i hvert fall en stor grunn. Her guider vi deg til noen av våre beste boutiquehotell.
2019-04-03