5 boutique-hotell i Hellas

2019-05-07
La din neste Hellasreise gå til et boutiquehotell. Fine hotell med personlig service og en unik atmosfære. Her finner du en oversikt over våre favoritter når det gjelder boutiquehotell i Hellas i sommer.

Doryssa Boutique

På Samos ligger Doryssa Boutique, ett bohem-chict hotell med bare 25 rom. Hotellet er barnefritt, bassenget er stort og hotellet er helt nyoppusset. Nespressomaskin på rommet, delikat interiør og store, gode senger. Du kan få litt ekstra luksus ved å bestille rom med eget basseng.

Dette er et hotell for deg som ikke vil kaste bort tiden på transfer, hotellet ligger bare 5 minutter fra flyplassen og det er mindre enn 2 km inn til den koselige landsbyen Pythagorion.

Doryssa Boutique er et hotell utenom det vanlige.
Doryssa Boutique er et hotell utenom det vanlige.

Boutique 5 Hotel, Rhodos

Boutique 5 Hotel ligger i Kiotari på Rhodos. Et barnefritt og luksuriøst hotell med spa, champagnebar og en fantastisk havutsikt. Det finnes ca. 40 moderne rom og noen har privat basseng.

Hotellet har et lite treningsrom, yoga, tennis, innendørsbasseng og sykkelutleie. Det er bare 500 meter til den fine sandstranden og fra bassenget har du panoramautsikt over havet.

Boutique 5 Hotel tilbyr rom med privat basseng.
Boutique 5 Hotel tilbyr rom med privat basseng.

Lango Design Hotel & Spa

Med privat strand på Kos ligger dette designhotellet for voksne. Bassengområdet er delikat med gode solsenger for to. Vil du ha det litt mer privat, kan du bestille et rom med privat basseng.

Lango Design Hotel & Spa har dessuten spa, treningsrom og egen vinkjeller. Maten lages i et åpent kjøkken og de har spesialisert seg på Middelhavsmat. Ekstra bonus er at transfertiden bare er 30 minutter. Hotellet selges fra Sverige.

Designhotell med privat strand - kan det bli bedre?
Designhotell med privat strand - kan det bli bedre?

Dette hotellet er helt nybygget og ligger i Almyrida på Kreta. Aloe Boutique Suites er designet for voksne som vil ha en avslappet ferie. For den aktive finnes treningsrom, personlig trener, sykkelutleie og windsurfing tilgjengelig.

Her kan du bestille et trendy dobbeltrom eller en leilighet over to etasjer. Hotellet ligger mer eller mindre på stranden og rundt hotellet finnes det koselige greske tavernaer.

 Aloe Boutique Suites ligger nesten på stranden.
Aloe Boutique Suites ligger nesten på stranden.

Airis Boutique & Suites

En kort reise fra Chania på Kreta finner du Airis Boutique & Suites. Et voksenhotell der bassengområdet, rommene og suitene er designet med moderne følelse.

Hotellet har 55 rom og du kan velge om du vil ha balkong eller markterrasse. Du kommer deg enkelt inn til Chania (4 km unna) med taxi. Airis Boutique & Suites ligger i koselige Agii Apostoli der du finner små badebukter, tavernaer og kaféer.

Airis Boutique & Suites ligger på vakre Kreta.
Airis Boutique & Suites ligger på vakre Kreta.

Har du lyst til å vite mer om boutiquehotell? Her kan du lese mer om hva et boutiquehotell er

Lignende innlegg

En guide over Santa Maria

Santa Maria er en fargerik badeby på øya Sal på Kapp Verde. Her finner du flotte hotell, gode restauranter, en lang strand og små butikker. Hva er det du ikke må gå glipp av i denne fine byen? Her er vår guide til Santa Maria.
2019-07-21

På Blue Star Euophoria kombineres luksus med bærekraft

Euphoria Resort er et nytt 5-stjerners hotell i den pittoreske fiskerlandsbyen Kolymvari. Det ligger på et 60 000 kvm stort strandområde, omgitt av ren natur og krystallklart vann. Euphoria Resort ligger ikke bare nær den historiske byen Chania (23 km unna), men det er også et perfekt utgangspunkt for alle stedene som du bare må besøke på vestre Kreta: de berømte eksotiske strendene Phalassarna og Elafonissi og den fantastiske lagunen eller Balos.
2019-06-13

Hotell på Mallorca der all inclusive er inkludert

Å lete etter restaurant på tom mage er aldri morsomt. Å gå fra det ene stedet til det andre og føle at det ikke finnes noe for alle i familien er enda verre. Energien går tom og humøret faller. Velg isteden et hotell der all inclusive er inkludert i prisen og gå til dekket bord til frokost, lunsj og middag.
2019-06-10

7 Instagram-vennlige hotell du kan bestille i sommer

For mange folk i bildet, bassenger som ligger i skyggen og trær som står i veien for havutsikten? Disse familiehotellene har flere perfekte steder for Instagram. Fortsett å les for å ta sommerens flotteste bilder.
2019-05-06