Reiser
til
Khanom

Pris fra

...

Våre hotell

0 stk.

Prisnivå

Priseksempel
  • Enkel middagca. 60–80,-
  • 1 liter vannca. 6,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaThailandsk baht (THB)
  • Tidsforskjell+6 timer
  • HovedstadBangkok
  • SpråkThai
  • Befolkning68 860 000

Reiser til Khanom

Khanom

Khanom er et fredelig sted med lange, urørte strender som er som skapt for avkobling. Turismen er enda ikke så synlig i Khanom, og det er lett å finne en egen plass på stranden.

Khanom ligger på Thailands østkyst og har kilometer etter kilometer av urørte strender. I bakgrunnen av Khanom troner jungelkledde grønne fjell. Området passer utmerket for deg som vil oppleve naturen, dra på båtutflukter, snorkle og vandre rundt i den tropiske vegetasjonen eller langs de vakre strendene.

Lavt prisnivå i Khanom

Hvis du er ute etter et glamorøst natteliv og stort shoppingutvalg er Khanom feil reisemål. Det finnes kun et lite utvalg av restauranter og butikker, men det ligger noen få restauranter ved Nai Plao-stranden. Prisnivået, og stemningen, skiller seg på mange måter ut fra de store reisemålene i Thailand, ettersom det enda ikke er så mange turister her.

Jungel, grotter og rosa delfiner

Vil du oppleve naturen på nært hold, kan du begi deg ut i jungelen og rusle rundt blant orkidéer og tropisk vegetasjon. Gå ikke glipp av dryppsteinsgrottene Khao Wang Thong eller den imponerende fossen Kring Ching. En annen attraksjon er de rosa delfinene som ofte holder til ved den lille odden Pratub utenfor Khanom. Hit går det regelmessige båtturer som gir deg mulighet til å se disse sjeldne dyrene.

Lokalt marked og shopping

For den som vil handle er det marked en gang i uken i Khanom. Her selger blant annet lokale jordbrukere sin egendyrkede frukt, grønnsaker og bær. Større shoppingmuligheter finner du i håndverksbyen Ban Khri Wong, og vil du forene en lengre utflukt med shopping kan du ta båten over til Koh Samui.

Snorkling og båtutflukter

Du kan også dra på båt- og snorkleutflukter for å utforske strender, øyer og den spennende undervannsverdenen.

Ferietilbud i/på Khanom

Hotell - Khanom

Hotellene har visst tatt ferie

Akkurat nå har vi ingen hotell i Khanom Vise alle hotell på Thailand