Reiser
til
Koh Hai

Pris fra

...

Våre hotell

1 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel
  • Enkel middagca. 70,-
  • 1 liter vannca. 7,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaThailandsk baht (THB)
  • Tidsforskjell+6 timer
  • HovedstadBangkok
  • SpråkThai
  • Befolkningca. 1000

Reiser til Koh Hai

Koh Hai

Den lille paradisøya Koh Hai har høy barbentfaktor og lav feriepuls. Ta av deg klokken og ta dagene som de kommer med sol, bad og avkobling. Her er det enkelt å roe ned – på Koh Hai finnes det nemlig hverken butikker, bråkete barer eller motortrafikk. Du flyr til Krabi og bor i bungalow ved stranden.

Koh Hai er et pustehull for deg som ønsker en ferie som er så langt unna hverdagsmas som det er mulig å komme. Rundt ligger Krabis spektakulære skjærgård med loddrette, grønnkledde klipper som rager opp av havet.

Bilfritt strandparadis

Koh Hai (også kalt Koh Ngai er en av øyene i Trangprovinsens skjørgård sør for Koh Lanta, og den dekkes av jungel, kokospalmer og hvite strender. Øya er nærmest ubebodd og har bare en håndfull bungalowhotell. Et av dem er Fantasy Resort som ligger ved Koh Hai Beach, en tre kilometer langs strekning med lys, finkornet sand. Et område med koraller ligger litt ut i vannet, så det lett å snorkle rett fra stranden.

Total avkobling

På Fantasy Resort er alt lagt til rette for en rolig ferie. Dagene vies sol, bad, god mat og herlige stunder i skyggen under en parasoll. Ta med en bunke bøker og spill, her kan du gjøre det du aldri får tid til hjemme. Restaurantene på øya ligger på hotellene, og Fantasy Resorts restaurant er en av de mest populære.

Dykk blant klovnefisker

På hotellet finner du også dykkersenteret Rainbow Diving som arrangerer både dykke- og snorkleutflukter. Du kommer deg enkelt til flere av Thailands mest berømte dykkesteder med båt.

Øyloffing

Vil du se deg rundt er det enkelt å ta en longtailbåt til en av øyene i nærheten. Det tar f.eks. bare 45 minutter til Koh Kradans hvite strender. Har du lyst på mer shopping og restauranter kan du dra på en utflukt til Koh Lanta. Reisen tar en time med hurtigbåt og to timer med ferge.

Ferietilbud i/på Koh Hai