Reiser
til
Koh Kradan

Pris fra

...

Våre hotell

1 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel
  • Enkel middagca. 25,-
  • 1 liter vannca. 8,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaThailandsk baht (THB)
  • Tidsforskjell+6 timer
  • HovedstadBangkok
  • SpråkThai
  • Befolkningca. 100

Reiser til Koh Kradan

Koh Kradan

Hvis du reiser til den bittelille øya Koh Kradan tar du automatisk time-out fra sivilisasjonen og erstatter den med kritthvite strender, svale vinder og krystallklart, turkist hav. Du bor rett ved stranden og opplever den sjeldne luksusen av total avkobling.

Paradisiske Koh Kradan tilhører de små øyene i Trangprovinsen og er bare fire kilometer lang og en kilometer på det bredeste. Her ligger det bare en håndfull små, trivelige bungalowhotell og det finnes ingen biler og butikker. Du flyr til Krabi og fortsetter med buss og båt.

Del av nasjonalpark

En stor del av Koh Kradan tilhører nasjonalparken Hat Chao Mai, mens det dyrkes gummi og kokos på øvrige deler av øya. De store turiststrømmene har ikke funnet veien hit, øya er først og fremst populær hos ryggsekkturister og turister som drar på dagsturer fra andre øyer.

Langgrunne paradisstrender

Å finne en urørt strand er enkelt og avstandene er små. Øya har noen av de hviteste strendene i området, så solbriller er lurt å ta med. De langgrunne strendene gjør det barnevennlig og gir havet en intens turkis farge.

Snorkling og trekking

Øya er omgitt av et korallrev så det finnes mye å oppleve for den som liker å snorkle og dykke. Du kan også leie kajakk, eller begi deg ut på vandring langs stier i den tropiske vegetasjonen.

Bryllup under vannflaten

En gang i året arrangerer de thailandske turistmyndighetene bryllup under vann ved Koh Kradan. Par med dykkersertifikat vies da i en seremoni under vannflaten. Så hvis du leter etter en annerledes måte å knytte båndene på kan et undervannsbryllup her være et alternativ.

Hotell på stranden

Vårt hotell The Seven Seas ligger rett ved stranden og har strandbar, restaurant og et lite spa der du kan bestille tid for massasje. I nærheten ligger et par enkle strandrestauranter i tilknytning til de andre små hotellene. Større enn det er ikke utvalget. Det finnes ingen butikker, det du trenger kan du kjøpe på hotellet.

Utflukter med longtailbåt

Ettersom du befinner deg i Trangprovinsens øyverden kan du enkelt leie longtailbårt med fører for å dra på utflukter til andre øyer i nærheten. På nærliggende Koh Mook ligger Emerald Cave, Smaragdgrotten, som er et kjent utfluktsmål blant øyloffere. Ved lavvann kan du svømme gjennom en 80 meter lang tunnel som åpner seg i en drømmelignende lagune.

Ferietilbud i/på Koh Kradan