Thailand med barn

Fakta

  • Land

    Thailand

  • Valuta

    Thailandsk bath (THB)

  • Tidssone

    + 5 timer

Reis til Thailand med barn, og nyt en herlig familieferie. Thailand er et fantastisk sted å reise til med barn, da landet er kjent for å være spesielt barnevennlig. Her finner du flere familiehotell hvor både store og små kan ha det gøy, og det er også nok av familievennlige aktiviteter å utforske! Under finner du flere grunner til å planlegge en reise til Thailand med barn.

Hotelltips

Familieferie i Thailand

Skal du på ferie til Thailand med barn, er det lurt å finne et familievennlig hotell. Noen av de mest populære hotellene er TUI Blue Village Mai Khao Lak, Blue Star The Sands by Kata Thani og Blue Star Chada Beach Resort & Spa. På Blue Star The Sands av Kata Thani bor du rett ved stranden, men du har også et badeland med vannsklier, lazy river, foss og lekeplass. På TUI Blue Mai Khao Lak er det aktiviteter for barn i alle aldre. For de minste er det blant annet babyklubb. For de litt større barna, 7-12 år, er det barneklubb med eksperimenter, utelek og sportsaktiviteter. I The Hangout har tenåringene sitt eget friområde, der verken små barn eller foreldre får være. Du kan se alle våre hotell i Thailand her.

Thailand for barn

En av grunnene til at dette er et godt reisemål for en familieferie, er gjestfriheten du møter når du reiser til Thailand med barn. En annen grunn er det varme klimaet. Her er det alltid varmt, så du slipper å tenke på å pakke barna inn i jakke, luer og hansker når de skal ut. I Khao Lak er strendene ofte langgrunne, og dette er dermed et spesielt barnevennlig reisemål.

Leter du etter utflukter du kan ta med barna på? Thailand har opplevelser for både voksne og barn. En opplevelse som er verdt å få med seg er en familievennlig båttur, hvor du seiler langs vestkysten av Phuket. En annen utflukt som er fin når du er i Thailand med barn, er Khao Sok nasjonalpark. Her seiler dere i en longtailbåt fra Rajjaprabha Dam og seiler rundt innsjøen Cheow Lan, hvor du er omgitt av høye kalksteinsklipper. Har du større barn kan vi også anbefale en kajakktur i Phang Nga Bay med havgrotter, hvor du besøker James Bond-øyen og blir guidet gjennom havgrottene i Ko Panak.

Her kan du se alle våre opplevelser i Thailand.