Hotell Thailand

Her finner du vårt utvalg av hotell i Thailand, fra feriefavoritten Phuket til storbyen Bangkok. Vi har valgt de beste hotellene, slik at din reise til Thailand skal bli så bra som mulig! Her finner du hotell på fantastiske destinasjoner som Koh Lanta, Koh Samui og Khao Lak.

Hotelltips

De beste hotellene i Thailand

Leter du etter det beste hotellet i Thailand for deg? Her har vi samlet hele vårt utvalg, og du kan enkelt sortere i listen slik at du finner ditt drømmehotell! Vi har noe for enhver smak, enten du leter etter det perfekte hotellet for hele familien, et avslappende voksenhotell eller et komfortabelt all inclusive-hotell i Thailand.

Familiehotell i Thailand

Thailand er et populært reisemål for en ferie med hele familien – og med god grunn! Her venter fint vær, god mat og mye tid til sol og bading. Derfor har vi selvfølgelig familiehotell i Thailand for at oppholdet skal bli så bra som mulig. TUI Blue Mai Khao Lak, Blue Star The Sands by Kata Thani og Blue Star Chada Beach Resort & Spa er tre hotell vi spesielt anbefaler for familier.

De beste hotellene for voksne i Thailand

Et av våre beste hotell for voksne i Thailand er Blue Star BlueSotel SMART – Adults Only. Dette er et moderne voksenhotell i gangavstand til stranden i Ao Nang. Hotellet ønsker gjester fra 16 år velkommen.

Hotell med badeland i Thailand

Hotell trenger ikke bare bety overnatting! Badeland er moro for alle aldre, og Blue Star The Sands by Kata Thani har et morsomt badeland med vannsklier, lazy river, fossefall og lekeplass. Hotellet ligger også like ved Nang Thong-stranden.

Billige hotell i Thailand

Hvis du er ute etter et billigere opphold i Thailand, kan du sortere listen fra laveste til høyeste pris på datoene du er interessert i.

Vil du se hotell på flere reisemål? Du finner alle våre hotell her.