Reiser
til
Tri Trang Beach

pricetag

Pris fra

...
hotel

Våre hotell

1 stk.

Kart

Vis stort kart

Prisnivå

Priseksempel fra Kata Beach
  • Enkel middagca. 80-100,-
  • Øl (50 cl)ca. 15,-
  • 1 liter vannca. 6,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaThailandsk baht (THB)
  • Tidsforskjell+6 timer
  • building HovedstadBangkok
  • message-love SpråkThai
  • user-family Befolkning386 600

Reiser til Tri Trang Beach

Tri Trang Beach er ikke et reisemål i vanlig forstand, men en samling fine hotell på en skjermet odde innenfor Phukets vestligste odde, rett sør for Patongbukta. Nå kan du bo på et av Phukets beste boalternativer – Merlin Beach Resort. Du flyr med Thai via Bangkok og kan avslutte reisen med to netter i Bangkok hvis du ønsker det.
Ved Tri Trang Beach bor du på Merlin Beach Resort som er blitt en stor suksess blant både barnefamilier og andre. De tre store bassengene er forbundet av kanaler. Du kan velge mellom flere bra restauranter og barer. På området finnes også tennisbane, treningsrom, boblebasseng, butikker og et av Phukets beste spa.

To strender Rett ved hotellet ligger det en korallstrand omgitt av palmekledde skråninger. Tidevannet er merkbart her og det er vanskelig å bade når det er lavvann. Ved høyvann er stranden et perfekt utgangspunkt hvis du vil ta en snorkeltur i det krystallklare vannet. Det går en 300 m lang sti til Tri Trang Beach, der sanden er silkemyk og strandrestaurantene ligger omgitt av palmer.

Bølger og strømmer Om sommeren kan bølger og undervannsstrømmer gi badeforbud ved flere av strendene på øya. Du må derfor regne med at strendene er fine til spaserturer men at hotellbassengene er best til bading.

Gratis buss til Patong Når du lengter etter shopping, fornøyelser og folkeliv er det bare å ta hotellets gratisbuss til fargerike Patong Beach som ligger fire kilometer fra hotellet. Der finnes det et nærmest ubegrenset utvalg av mote- og suvenirbutikker, restauranter, barer og kveldsliv.

Paradisstrender, golf og regnskog Det er enkelt å finne på noe å fylle ferien med. Du kan blant annet leie en longtailbåt og reise ut til andre strender og øyer, vandre i regnskogen, dykke i turkist vann, spille golf, gå på spa eller gå på et matlagingskurs.

Utfluktstips

  • Båtutflukt til Phi Phi-øyene
  • Kanopadling blant grotter og laguner

To netter i Bangkok Du flyr med Thai Airways komfortable rutefly til Bangkok og fortsetter til Phuket med Thais innenriksfly (ca. 1 time). Du kan uten ekstra kostand bytte ut de to siste overnattingene i Ao Nang mot to netter i Bangkok og få oppleve byens mylder og severdigheter.

Regnskurer, solskinn og lavere priser Flere og flere velger å reise til Thailand om sommeren. For selv om risikoen for korte, tropiske regnskurer er noe større om sommeren så skinner solen stort sett hele tiden og det er like varmt og deilig hele året. Dessuten er tempoet litt roligere og prisene lavere enn i høysesongen.

Ferietilbud i/på Tri Trang Beach

Hotell - Tri Trang Beach

1 hotell