Reiser
til
Plimmiri

Pris fra

...

Våre hotell

2 stk.

Kart

Vis stort kart

Prisnivå

Priseksempel fra Rhodos by
  • Pizzaca. 80,-
  • Øl (50 cl)ca. 30,-
  • I liter vannca. 9,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskjell+1 time
  • HovedstadAthen
  • SpråkGresk
  • Befolkning10 750 000

Reiser til Plimmiri

Lenger bort fr stress og mas er det vanskelig å komme. Vårt moderne TUI Magic Life-hotell ligger rett ved en av Rhodos fineste strender, omgitt av idyllisk jordbruklandskap og glitrende hav. Du bor komfortabelt med all inclusive og har tilgang til mange kostnadsfrie aktiviteter.

Plimmiri ligger langt sør på Rhodos, i naturskjønne trakter der turismen enda ikke er merkbar. Det er så lite at det knapt kan kalles by. En fisketaverna, en liten havn med blåhvite fiskebåter og noen sommerhus er hotellets eneste naboer. Til gjengjeld er TUI Magic Life Plimmiri en hel ferieverden i seg selv.

Et av Rhodos mest velutstyrte hotell Stranden, tre bassenger og tre barnebassenger gir mulighet for variasjon. I tilegg finnes det tennisbaner, strandvolleyball, mountainbike, minigolf, treningsrom og et spa der du kan bestille helse- og skjønnhetsbehandlinger. Hotellet arrangerer kveldsunderholdning under åpen himmel i amfiteateret.

Alltid noe å gjøre
Hotellområdet strekker seg fra stranden opp mot en frodig hage og et platå. Et basseng, strandbar og en av restaurantene ligger i nærheten av stranden. Oppe på platået finner du to bassenger til, hovedrestauranter og andre fasiliteter. TUI Magic Life-konseptet betyr at du kostnadsfritt kan være med på aerobictimer, dansekurs og vannsporter som brettseiling og kajakkpadling.

Sandstrand og rolig landsbygd
Plimmiristranden er flere kilometer lang og består av en blanding av sand og rullestein. Bak den rager sanddyner med gress og busker. Deretter tar jordbrukslandskapet over med olivenlunder og åkere der det dyrkes poteter, salat og andre grønnsaker.

Opplev Rhodos med leiebil
Allerede hjemmefra kan du bestille en prisgunstig leiebil for å kjøre rundt på øya. Til "den hvite byen" Lindos er det 34 kilometer og det er drøye 7 mil til Rhodos by med sitt store utvalg av shopping og severdigheter.

Ferietilbud i/på Plimmiri

Hotell - Plimmiri