Reiser
til
Kefalos

Pris fra

...

Våre hotell

2 stk.

Kart

Vis stort kart

Prisnivå

Priseksempel
 • Enkel middagca. 120–150,-
 • 1 liter vannca. 10,-

Fakta

Vis alle fakta
 • ValutaEuro (EUR)
 • Tidsforskjell+1 time
 • HovedstadAthen
 • SpråkGresk
 • Befolkningca. 2160

Reiser til Kefalos

I Kefalos er det strender med krystallklart vann, i nærheten ligger den kjente Paradise Beach. Her får du en familieferie med luksusfølelse. Hotellet har barneaktiviteter, trening, spa og bassenger med havutsikt. Og åtte restauranter med alt fra sushi til italiens.

Her på sydvestsiden av Kos finner du flere fine strender med krystallklart vann. Vårt hotell Blue Lagoon Village Deluxe ligger litt atskilt ved et egen del av stranden som kalles Xirokambos. Herfra er det bare 3 kilometer til øyas mest kjente strand, Paradise Beach. Den lille byen Kefalos ligger en mil fra hotellet.

All inclusive og trening

Du bor midt på den fine stranden og har tilgang til flere store bassengområder og spa. For barn og ungdommer finnes det vannsklier, klatrebane og aktiviteter der de kan møte venner. Du kan spise asiatisk barbeque og småretter som crepes og vafler. Vil du balansere det litt kan du ta en time i treningsrommet.

Fine strender

Du kommer deg enkelt til øyas mest kjente strand, Paradise Beach, med leiebil eller buss. Hver dag kommer det badeglade fra andre deler av øya med lokalbussen for å bade og prøve ulike vannsporter. Det ligger noen spisesteder langs stranden, men ingen hotell. Rullesteinstranden Kamaari Bay når du enkelt fra hotellet, og ved sandstranden i byen Kefalos (10 km fra hotellet) ligger fisketavernaene på rekke og rad.

Byfølelse i Kefalos

Landsbyen Kefalos ligger på en høyde omgitt av grønn pinjeskog og mange kirker, klostre og tempelruiner. Her finnes det både moderne kvartaler og en gammel del der husene lener seg mot hverandre i de smale gatene, og du kan velge mellom et dusin restauranter.

Lei sykkel eller bil

Kos er bare fem mil lang og dermed lett tilgjengelig både med sykkel og leiebil. På hele øya går det små veier gjennom olivenlunder og små byer med hvitkalkede hus og enkle kaféer. Bor du i Kefalos anbefaler vi at du har leiebil et par dager. Det enkleste og mest prisgunstige er å forhåndbestille leiebil hjemmefra.

Kos by

Fra Kefalos er det drøye 40 kilometer til Kos by med sine trange smug, shoppinggater, fisketavernaer og romerske ruiner. Partystempelet er vasket bort og fornøyelsene er nå roligere med kule barer side om side med greske tavernaer.

To ferier i en

Ønsker du å få mest mulig ut av ferien kan du kombinere to reisemål ved å bo en uke på hvert sted. Velg mellom 7 reisemål med en blanding av store hotell med mange aktiviteter og små familiære hotell.

Utfluktstips

 • Familietur til øyene Kalymnos, Pserimos og Plati
 • Dykkerutflukt
 • Sjørøvereventyr til havs med strandhugg og skattejakt
 • Øyrundtur blant fjellandsbyer med sukkerbithus

Ferietilbud i/på Kefalos

Hotell - Kefalos