Reiser
til
Agios Nikolaos

Pris fra

...

Våre hotell

0 stk.

Prisnivå

Priseksempel
  • Enkel middagca. 90–150,-
  • 1,5 liter vannca. 6,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskjell+1 time
  • HovedstadAthen
  • SpråkGresk
  • Befolkningca. 20 000

Reiser til Agios Nikolaos

Agios Nikolaos er en by med stor trivselsfaktor. Havnekvartalets fiskebåter, palmer og pastellfargede hus er som kulissene til en romantisk film. Restauranter og shopping holder høy standard, det gjør også hotellene. Barnefrie TUI Sensimar ligger rett utenfor byen og har tre store bassenger, treningsmuligheter og gode restauranter. Flyet lander i Heraklion.

Agios Nikolaos ligger ved den vakre Mirabellobukten nær Heraklion på østre Kreta. De eldste kvartalene er vokst frem rundt en sirkelrund sjø som henger sammen med havet via en kanal. Utfluktsbåter og fiskebåtene putrer ut og inn. Langs kaiene ligger kaféer, motebutikker og førsteklasses restauranter. Et steinkast derfra ligger luksuriøse seilbåter i en marina.

Badestrand og vakre utsikter

Det finnes to små strender midt i byen og et par kilometer sørover ligger Almiros-stranden. Flere av hotellene våre har privat strandlinje. Byen er bygget på åser og fasadene er i farger fra lyseblått til purpur, som gir en lite italiensk følelse. Man sitter gjerne lenge ved kafébordene om kveldene.

Shopping og hverdagsliv

Stemningen i Agios Nikolaos er eksklusiv med flere merkebutikker, trendy kafébarer og luksusyachter enn andre steder på Kreta. Samtidig finnes det greske hverdagslivet nærme, med kaféer der man spiller backgammon eller tar en ouzo før maten. Utelivet er bra, med mange musikkbarer og klubber.

Spennende kulturhistorie

Ved den runde innsjøen i sentrum ligger det et lite folkemuseum med fargerikt håndverk. Det finnes også et arkeologisk museum med figurer og smykker fra den minoiske kulturen som blomstret på Kreta samtidig som pyramidene i Egypt ble bygget.

Opplev Kreta med leiebil

Her på Hellas største øy er det mye å oppleve blant trivelige landsbyer, fargerike byer, grønn natur og antikk kultur. Du kan leie bil til gunstige priser hjemmefra.

Golf og vandringer

Ønsker du en aktiv ferie er Kreta helt rett. Det finnes mange strender der du kan prøve vannsporter som windsurfing og kitesurfing. Hvis du vil spille golf finnes det en 18-hulls bane utenfor Hersonissos (ca. 2,5 mil fra Heraklion). Det er også mye å oppleve i naturen hvis man tar på seg joggeskoene eller leier en mountainbike.

Utfluktstips

  • Knossos med kong Minos 3500 år gamle palass som er gravd frem og delvis gjenoppbygd
  • Badelandet Aquaplus
  • Båttur til Spinalonga eller Santorini

Ferietilbud i/på Agios Nikolaos

Hotell - Agios Nikolaos

0 hotell