Reiser
til
Nissaki

pricetag

Pris fra

...
hotel

Våre hotell

1 stk.

Kart

Vis stort kart

Prisnivå

Priseksemepl fra Korfu by
  • Enkel middagca. 200,-
  • Øl (50 cl)ca. 27,-
  • 1 liter vannca. 5,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskjell+1 time
  • building HovedstadAthen
  • message-love SpråkGresk
  • user-family Befolkning10 750 000

Reiser til Nissaki

Nissaki er et strandområde med rullesteiner og krystallklart vann. Her kan du gå tur i fjellene eller dra på båttur langs kysten. Like utenfor ligger hotellet vårt som er designet for par.

Langs Korfus nordøstre kyst ligger det badebukter med rullesteiner og grotter side om side. I den ene retningen ser du de pinjekledde åssidene mot Patnokrator, Korfus høyeste fjell. Vender du deg mot havet har du utsikt over den albanske kysten.

Atskilt strand
Ved den hesteskoformede badebukten i Nissaki er atmosfæren rolig og avslappet, det finnes solsenger og parasoller du kan leie, og det blir sjelden trangt om plassen. Hvite rullestein kanter det krystallklare vannet og du kan svømme inn i grottene og snorkle. Du kan også leie en båt med fører og dra på dagsutflukt til den fine Agni Bay som har en liten strand og noen familieeide tavernaer.

Turstier
Det finnes turstier i nærheten, så et tips er å pakke en piknikkurv og ta en tur opp mot Pantokrator. En del av øyas 220 kilometer lange tursti, Corfu Trail, går gjennom dalføret bak Nissaki.

Byens lille sentrum
Bebyggelsen i Nissaki ligger litt spredt langs kysten, men inne i selve byen finnes det en kirke, skole og en kafé der lokalbefolkningen samles. Hotellet ligger et par kilometer utenfor.

Hotell bare for voksne
TUI Sensimar Nissaki Beach Resort & Spa ligger nærmere bestemt ved den idylliske rullesteinstranden Krouzari, utenfor Nissaki. Du kommer deg enkelt til Korfu by med hotellets egen gratisbuss som kjører en tur om dagen.

En duft av Italia
Korfu tilhører de joniske øyene vest for det greske fastlandet og innflytelsen fra Italia gjør øya ekstra sjarmerende. Det finnes mange italienske restauranter og husfasadene går i myke pastellfarger.
Oppdag øyas strender
Det ligger fine strender rundt hele øya, vestsiden har flest sandstrender mens strendene på østsiden for det meste består av rullestein. De fineste strendene ligger som regel litt avsides, men du kan ta lokalbuss eller leie bil.

Korfu by
Du må ikke gå glipp av Korfu by. For noen år siden ble den gamle bydelen oppført på UNESCOs verdensarvliste. De smale gatene er omgitt av venetianske adelspalasser, og ute på den store Spianadplassen finner du en gressplen for cricket. Du kan slå deg ned på Listonterrassens kaféer og beundre antikke marmorstatuer på det arkeologiske muséet eller shoppe i en av de mange butikkene.


Utfluktstips

Øyrundtur blant palasser, klostre og vakker natur De sjarmerende øyene Paxos og Antipaxos
* Dagstur til nabolandet Albania

Bestill utflukter og billetter under fliken Min reise eller i TUI-appen.

Ferietilbud i/på Nissaki

Hotell - Nissaki