Tips til bryllupsreisen - luksus, middels og budsjett

Mange nygifte par ønsker å gjøre bryllupsreisen til livets mest luksuriøse opplevelse. Andre har allerede brukt opp alt på selve bryllupet og må tenke økonomisk. Uansett så er det viktigste at reisen blir et vakkert, romantisk minne. For å hjelpe deg på veien har vi funnet frem tips i tre ulike prisklasser.

Kategori luksus – 5-stjerners på Maldivene

Reisemålet: Maldivene er så nær paradis som du kan komme på jorden. Hvert hotell ligger på sin egen lille øy med kritthvite strender, vaiende kokospalmer og turkisblå laguner som beskyttes av et ringformet korallrev. Noe som gir fantastisk snorkling i rolig, varmt vann. Les mer om bryllupsreise på Maldivene »

Mest romantiske sted: Det må være stranden der du kan rusle barbeint på en kveldstur når månen akkurat har gått opp.

Forslag til bosted: Centara Grand Island Resort TTTTT i Ari Atoll. All inclusive er inkludert og gjelder både for bufférestauranten og tre à la carte-restauranter. På øya finnes det infinitybasseng, treningsrom, thai-spa og dykkesenter samt utlån av kajakk og seilbåter.

Priseksempel: To uker på Centara Grand Island Resort med utreise fra Oslo 3. september med innkvartering i toetasjers suite koster når dette skrives 105 396,- for to personer.

Få flere tips til luksøriøse og eksotiske bryllupsreiser »

Kategori middels – Taormina på Sicilia

Reisemålet: Sjarmerende småby på en klippe over havet. Mellom to antikke byporter kan du rusle forbi torg, renessansepalass, eksklusive motebutikker, isbarer, gallerier og romantiske restauranter i trappesmugene. Du kan også ta taubane til badestrendene i Naxosbukten på fem minutter. Les mer om Taormina »

Mest romantiske sted: Torget Piazza IX Aprile med panoramautsikt over havet. Eller det antikke greske teateret der det ofte er konserter i solnedgangen.

Forslag til bosted: Villa Belvedere TTTT, et lite familieeid hotell med frodig hage der sitron- og applesintrær vokser i en skråning mot havet. Ti minutters gange til Taorminas hovedgate. Interiøret er klassisk og hotellets kundescore er 9,6 av 10.

Priseksempel: En uke på Villa Belvedere med utreise fra Oslo 8. august og innkvartering i dobbeltrom med havutsikt, inkludert frukost, koster når dette skrives 18 996,- for to personer.

Kategori budsjett – Tre dager i Krakow

Reisemålet: Kulturby i Europas hjerte med praktfulle slott, kirker, utsiktstårn, brosteinsgater, hestevogner og loppemarkeder. I tillegg til restauranter med sentraleuropeiske spesialiteter fra stekt andebryst til apfelstrudel. I gamlebyen er det mange bygninger fra middelalderen, da Krakow var Polens hovedstad.
Les mer om Krakow »

Det mest romantiske stedet: Broen Kładka Bernatka over elven Wisła, der rekkverket er fullt av hengelåser fra par som vil forankre sin kjærlighet.

Forslag til bosted: Queen Boutique Hotel TTTT, sjarmerende lite hotell med restaurant i et rustikt kjellerhvelv og sentral beliggenhet mellom gamlebyen og de jødiske kvartalene i gåavstand fra slottet Wavel.

Priseksempel: Kortuke søndag–tirsdag med to netter på Queen Boutique Hotel og fly fra Oslo 27. august koster når dette skrives 5388,- for to personer.

Få flere tips til rimelige bryllupsreiser i Europa »

Trenger du flere tips til bryllupsreisen?

Vi har lagd et eget bryllupsunivers der du finner våre beste tips til vakre reisemål og hotell over hele verden. Besøk bryllupsreiseuniverset vårt i dag.