Vi forbinder ofte bryllupsreisen med tropiske destinasjoner langt borte fra Norge, men det er ikke alltid nødvendig å dra så langt for å få fine opplevelser. Ønsker du heller noe litt nærmere Norge og til en litt lavere pris så finnes det utrolig mange romantiske og opplevelsesrike bryllupsreisedestinasjoner i Europa.

Tips til bryllupsreisen i Europa

Velger dere å legge bryllupsreisen til Europa så betyr ikke det at dere gir avkall på late dager på stranden med fantastisk mat og leskende paraplydrinker i solnedgangen. Europa byr nemlig på et stort utvalg av reisemål der sol, strand, mat, vin og kultur står i fokus.

Er sol, avslapping og romantikk hovedmålet finner du alt du trenger på en av Hellas eller Kroatia sine vakre øyer. Her finner du blant annet vakre TUI Sensimar-hotell som passer spesielt godt til par – alltid god beliggenhet, høy standard, og stort spa med en rekke helse- og skjønnhetsbehandlinger. Er du mer eventyrlysten kan øyhopping kanskje være løsningen for dere.

Teksten fortsetter under bildene.

Hvis du ønsker en kulturell og opplevelsesrik bryllupsreise er kanskje en av Europas mest romantiske storbyer noe for deg? Kjør gondolbåt i vakre Venezia, gå gatelangs i Paris, opplev Firenzes fantastiske kulturliv eller la romantikken blomstre i Verona. Europas flotteste storbyer har egentlig alt man kan ønske seg av en bryllupsreise.