Spill golf i Thailand

Å spille golf i Thailand er fantastisk! Den beste tiden for golf der er når vi har vinter her hjemme, men selv i regnperiodene kommer det som regel kun korte regnskurer og solen skinner innimellom. Her tipser vi om de beste banene og fine hotell nær golfbanene.

I samarbeid med Thailands tyristbyrå thaibluecoop2

Black Mountain Golf Club, Hua Hin

Hua Hin ligger ca två timmar söder om Bangkok och hittar vi den golfabana som vunnit priset som Thailands bästa golbana flera år i rad. Black Mountain är svenskägd och här håller många proffs till under vintern för att träna. Här finns, föruotm den härliga banan, en restaurang i toppklass och en takbar.

Golfbanen Black Mountain i Hua Hin.
Golfbanen Black Mountain i Hua Hin.

Blue Canyon Golf Club, Phuket

Nær flyplassen og Nai Yang Beach på Phuket ligger Blue Canyon Golf Club. Her finnes det to golfbaner med 38 hull og den regnes som Phukets beste. Golfbanen har et fint klubbhus med gourmetrestauranter og tilbyr massasje, basseng og spa. Landskapet rundt golfbanen er fantastisk og banene på Phuket holder verdensklasse.

Du kan med fordel bo i vakre Nai Yang, det tar kun 15 minutter med bil til golfbanen. Luksuriøse Phuket Marriott Resort & Spa, ligger rett ved stranden omgitt av frodig jungel.

Kombiner strandliv, luksuriøst hotell og golf i Nai Yang på Phuket.
Kombiner strandliv, luksuriøst hotell og golf i Nai Yang på Phuket.

Phokeethra Golf, Klong Muang, Krabi

Vil du kombinere bad, sol, familieliv og golf så er Sofitel Krabi Phokeethra Golf & Spa Resort perfekt. Dette luksuriøse hotellet har et av Thailands største basseng, stort grøntområde, fine rom og 9-hulls golfbane. Stranden ligger i nærheten, du kan dra på utflukter til Hong-øyene og dessuten bor du nær Tup Kaek Beach som er en av Thailands beste strender.

Fly direkte til Krabi og transfertiden er under en time.

Sofitel Krabi Phokeethra Golf & Spa Resort er perfekt hvis du vil kombinere familieferien med golf.
Sofitel Krabi Phokeethra Golf & Spa Resort er perfekt hvis du vil kombinere familieferien med golf.

Alpine Golf and Sports Club, Bangkok

Dette er en av de vakreste golfbanene i hele Thailand, med åser, trær, vann og sand. Det var også her Tiger Woods vant Johnnie Walker Classics både i 2000 og 2004. Alpine Golf and Sports Club ligger en time nord for Bangkok, har 18 hull og restaurant.

Hvorfor ikke kombinere reisen til herlige Bangkok med golf? Her finner du våre beste hotell i Bangkok med basseng på taket.

Kombiner bypuls i Bangkok med golf.
Kombiner bypuls i Bangkok med golf.

The Royal Chiang Mai Resort

Er du ute etter å spille golf med hele familien i et magisk landskap skal du reise til Chiang Mai nord i Thailand. Her finner du førsteklasses golf, men også et flott hotell med basseng, biljard, gode restauranter og som en bonus, karaokerom som kan leies.

Å spille golf i Chiang Mai skiller seg noe fra resten av Thailand da temperaturen ofte er betydelig lavere. Golfbanen ligger ca. 30 min nord for Chiang Mai, noe som gjør at du kan kombinere golf med severdigheter i vakre Chiang Mai. Gå ikke glipp av gulltempelet på fjellet Doi Suthep, spaser rundt i den gamle delen av byen innenfor ringmuren og besøk markedet Warrot Market.

Det fantastiske landskapet i Chiang Mai gjør golfen enda bedre
Det fantastiske landskapet i Chiang Mai gjør golfen enda bedre