2018-01-02

Jacuzzi på hotellrommet

Det blir stadig mer populært å dra på spa-reiser. Og det er kanskje ikke så rart, for hva er vel mer avslappende enn å sette seg ned i et varmt og behagelig boblebad? Det er ikke bare mørke og kalde dager en Jacuzzi kan muntre opp – boblene kan til og med gjøre det lettere for deg å koble helt av i ferien. Og for deg som er ute etter den ultimate lykkefølelsen, hvorfor ikke booke et rom med privat Jacuzzi?

Spa-følelsen på rommet

Bryllupsreise, kompistur eller familieferie? Her gir vi deg noen favoritthoteller for par, familier og venner. Hotellene ligger i Thailand, Mexico, Den dominikanske republikk, Mauritius og Hellas.
Felles for alle hotellene er at de har egne spa-avdelinger, der du kan nyte ulike behandlinger, ta badstue eller par-massasje nede ved havet (som på TUI Sensatori Resort Azul Mexico). Etterpå kan du ta med deg den herlige følelsen av velvære og avslapning opp på rommet – og hoppe rett i din egen Jacuzzi.

7 hoteller med Jacuzzi-luksus

  1. TUI Sensatori Resort Azul México er et førsteklasses All Inclusive-hotell med Jacuzzi på alle rommene. Hotellet passer for både par og barnefamilier, og det er delt inn i ulike deler for at alle generasjoner skal trives her.

  2. Lindos Blu Hotel Suites ligger vakkert til i en skråning ned mot sandstranden i Lindos på Rhodos. Hotellet er godt likt blant TUIs gjester og får gode kundevurderinger. Her kan du bo i et dobbeltrom superior med stor balkong og Jacuzzi

  3. Blue Star Royalton Riviera Cancun har et titalls bassenger, en liten Splash-park for barn og et luksuriøst spa. Dessuten har alle rommene egen Jacuzzi!

  4. Til og med på Hideaway at Royalton Riviera Cancun er det Jacuzzi på alle rommene, og hvis ikke det skulle være nok kan du faktisk booke en juniorsuite med tilgang til basseng. Hodeaway er en atskilt del av Royalton Riviera Cancun, som ønsker gjester over 18 år velkommen. Her finnes alt du trenger for en avkoplende ferie: treningsstudio, luksuriøst spa og et stort utvalg av restauranter og barer.

  5. Hvis ikke Mauritius i høres luksuriøst nok ut i seg selv, kan kanskje en egen Jacuzzi på et barnefritt hotell rett ved stranden overbevise deg? I Spa-avdelingen til TUI Sensimar Lagoon Mauritius kan du og din utkårede unne dere en velgjørende par-massasje og nyte stillhet og ro.

  6. Memories Splash Punta Cana kan du kombinere avslappende luksus og spa-behandlinger med actionfylt badeland. I tillegg kan du også booke med rom med Jacuzzi.

  7. TUI Sensimar Koh Samui er et moderne designhotell på nordøstre Koh Samui. Her bor du rett ved stranden og kan booke rom med egen Jacuzzi. Hotellets spa tilbyr ulike kropps- og skjønnhetsbehandlinger og massasje.