2019-05-06

De beste hotellene med badeland

Når ble du så seriøs? Det finnes mange grunner for voksne på familieferie til å velge hotell med badeland. Her finner du noen av grunnene.

Husker du sist gang du følte en barnslig lykke? Du knuser nok barna i quiz, men på dette området kommer du nok til kort. Gjør som barna, de vet nemlig hva som er gøy og de er mestre i å oppnå ekte glede. Et badeland på TUI Family Life er et utmerket sted for deg til å lære av de beste. Ta tak i gummiringen og finn den raskeste sklia – nå kjører vi!

En topp familieferie

Finskjorta og ullbuksene er lagt igjen hjemme. Du oppnår maks fart, du hyler og skriker når vannet treffer deg i ansiktet i vannskliens skarpeste sving. Det er her du er deg selv, det kan vi garantere. Det finnes ingen grunn til å ikke kappkjøre med ungene ned de doble vannskliene på TUI Family Life Aegean Park. En favoritt hos barn og voksne.

Psst! Husk – den tyngste vinner! Som regel, i hvertfall…

Unike hotell med badeland

Unikt for noen TUI-hotell er lekeplassene midt i bassenget – Jungle Friends. Et hett tips er å ikke begynne å klatre der. Det er kun for våre yngste gjester fra 6–12 år. Et annet hett tips er å prøve badelandet ved TUI Family Life Aegean Blue, med hele seks(!) store vannsklier og mye for småttisene i tillegg.

TUIs små gjester storkoser seg på all inclusive-hotellet Atlantica Club Portobello Beach. Alle TUI Family Life-hotellene ligger nær stranden og har flere basseng.

Morsom familieaktivitet

Det pøsregner vannrett og du venter på bussen, du vil ikke gå ut av bilen på parkeringsplassen ved kjøpesenteret mens det plasker på taket eller stå slalåm mellom vanndammen i bakken. På hotell med badeland kan du snu det våte element til noe positivt. Bli gjennomvåt, vær på ferie med barna og ha det gøy samtidig.

Nøkkelen til et sunt liv

Hva er nøkkelen til et sunt liv? Noen begrenser det til sunn mat, trening eller måltidserstatning. Vi utvider definisjonen og sier lykke, og badeland gjør deg lykkelig. Ta en titt på listen nedfor over hotell med badeland.

Badelandene på TUIs familiehotell.
Badelandene på TUIs familiehotell er morsomme for både store og små.

Andre populære hotell med badeland