5 instagram-vennlige steder på Kreta

Mange undersøkelser rundt reisende viser at vi finner mer og mer inspirasjon via Instagram. Vi vil dra og ta det bildet vi har sett her, og vi vil gjerne vise vennene våre de fine bildene vi tar. Mange reiser kun for å ta den selfien ved Eiffeltårnet, sitte på en spesiell palme med tærne i et turkist hav og stå på et surfebrett i solnedgangen. Her tipser vi om 5 Instagram-biler du ikke må gå glipp av hvis du besøker Kreta.

1. Rusle rundt i en gate i Chania

Chania er som skapt for Instagram. Fine farger og trange gater der bougainvillaen klatrer opp langs veggene, og det er lett å finne en liten gate for seg selv til en fotosesjon. Pass på å få med vinduslemmene og de pyntede balkongene, og legg på litt ekstra farger når du er hjemme igjen og skal poste bildet!

Trange gater i Chania.
Det finnes mange fine gater å ta bilder å ta bilder i Chania.

2. Se ut over stranden Seitan Limani

Ta bilen tidig om morgenen til Seitan Limani og knips det perfekte bildet over den bortgjemte stranden før alle turistene kommer. Pass på at havet blir knallturkist og få med det karrige landskapet samt et stykke av himmelen. Bildene fra klippen blir mye mer dramatiske enn om du går ned til selve stranden.

Fin utsikt over hav ved Seitan Liamni.
Seitan Liamni har alt et Instagram-bilde trenger.

3. Spis gyros i Chania

Ikke mye er mer Hellas enn nettopp gyros. Gå helt inntil med kamera, bruk portrettmodus slik at bakgrunnen blir uklar og vi garanterer at følgerne dine kommer til å sikle over dette bildet.

Gyros - både gode og fine på bilder.
Gyros - både gode og fine på bilder.

4. Poser på broen ved Calypso Bay

Kanskje den mest instagrammede broen på hele Kreta, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Vannet er krystallklart, klipper stuper ned i vannet og bastparasollene er perfekte ovenfra. Dra hit tidlig, for ellers er risikoen stor for at du får med mange flere på denne broen.

Kansjke den mest instagrammede broen på Kreta.
Kansjke den mest instagrammede broen på Kreta.

5. Bad ved Elafonissi

Ingen Kretareise er komplett uten et bilde ved Elafonissi. Stranden som minner mer om Maldivene enn Middelhavet, vannet som har en fantastisk farge og sanden som glitrer i rosa av skjell. Ha gjerne en matchende badedrakt/badebukse/skjerf til vannet og finn din egen strandlinje. Garantert en likes-vinner!
Pic text Elafonissi, en sikker Instagram-vinner!

Elafonissi, en sikker Instagram-vinner!
Elafonissi, en sikker Instagram-vinner!