The Hangout – foreldrefritt i ferien

2019-05-06
En trebrygge i kveldsbelysning i den varme middelhavsnatten. Men hva er det som skjer der ute? Det er tenåringsklubben The Hangout som har Movie Night. Ett av mange morsomme ting som våre TUI Family Life-hotell arrangerer for ungdom mellom 12 og 15 år

Etter en dag i solen, og en middag med familien, kan ungdommene rusle ut på den store brygga med gode solsenger. En storskjerm er rullet frem, popcornbegrene står klare. Nå venter en stund uten foreldre og småsøsken. De er nemlig ikke invitert når The Hangout møtes.

Kast frisbee eller bare slapp av
Så la oss avlive myten om at TUI Family Life bare er et konsept for familier med små barn. The Hangout har sin egen møteplass som er åpen hver dag for de som vil være sammen med jevnaldrende. Eller bli med i noen av aktivitetene som klubblederne arrangerer. I tillegg til filmvisning kan det være alt fra strandvolleyball til bassengbasket og frisbee.

Her kan du lese mer

Har du lyst til å vite mer om hotellet og konseptet? Det er lett å ordne!

Her kan du lese mer om TUI Family Life Pascha Bay i Tyrkia

Og her kan du lese mer om alt som er inkludert i konseptet TUI Family Life

Lignende innlegg

En guide til Koh Lanta

Med sine herlige strender, avslappede stemning og magiske solnedgang er det ikke rart at Koh Lanta er blitt manges favorittøy i Thailand. I denne guiden får du våre beste tips om Koh Lantas strender, utflukter og hotell.
2019-08-14

På Blue Star Euophoria kombineres luksus med bærekraft

Euphoria Resort er et nytt 5-stjerners hotell i den pittoreske fiskerlandsbyen Kolymvari. Det ligger på et 60 000 kvm stort strandområde, omgitt av ren natur og krystallklart vann. Euphoria Resort ligger ikke bare nær den historiske byen Chania (23 km unna), men det er også et perfekt utgangspunkt for alle stedene som du bare må besøke på vestre Kreta: de berømte eksotiske strendene Phalassarna og Elafonissi og den fantastiske lagunen eller Balos.
2019-06-13

Hotell på Mallorca der all inclusive er inkludert

Å lete etter restaurant på tom mage er aldri morsomt. Å gå fra det ene stedet til det andre og føle at det ikke finnes noe for alle i familien er enda verre. Energien går tom og humøret faller. Velg isteden et hotell der all inclusive er inkludert i prisen og gå til dekket bord til frokost, lunsj og middag.
2019-06-10

Derfor bør du legge familieferien til et cruise

Stadig flere barnefamilier reiser på cruiseferie og det er med god grunn. Du får mye for pengene når du legger familieferien til cruise. Her finner du 3 gode grunner til at neste familieferie bør legges til et cruise.
2019-05-16