Kreta i bilder

Vakre Kreta har lange strender, sjarmerende landsbyer, koselig byer og antikk kultur. Her finnes det noe for absolutt alle. Nedenfor viser vi noen av perlene som du ikke må gå glipp av neste gang du er på denne naturskjønne øya.
Kreta med TUI.
Kreta er den største av de greske øyene. På Kreta er det mange fjell, flere av toppene rager mer enn 2000 meter over havet.
Chanias gamle bydel er genuin og har en av øyas mest sjarmerende bykjerner.
Chanias gamle bydel er genuin og har en av øyas mest sjarmerende bykjerner.
Havnen i Chania by, Kreta
I den middelalderske havnen, som har vært det viktigste stedet på Chania i århundrer, ligger restauranter og kaféer på rekke og rad i vakre bygninger fra middelalderen. Ikke glem kameraet, havnen er en av Kretas vakreste og mest fotograferte steder!
Stranden i Platanias, Kreta.
Platanias er Kretas mest populære sted med herlige sandstrender, mange restauranter og et fartsfylt uteliv.
Ruinene ved Knossos
Knossos er et sagnomsust sted like utenfor hovedstaden Herklion, og det største arkeologiske funnstedet fra bronsealderen i Hellas. Vandre rundt Knossos spennende gamle ruiner i det omkringliggende landskapet som er fylt med vakre olivenlunder og vingårder.
Nyt en lunsj eller middag på en av de sjarmerende restaurantene i Chanias gamle bydel.
Nyt en lunsj eller middag på en av de sjarmerende restaurantene i Chanias gamle bydel. Oliven er klassisk snacks i Hellas.
Rethymnons havn.
Rethymnon er en koselig liten by, der selve torget ligger mot havnen. Langs kaia ligger fiske- og skalldyrrestaurantene tett i tett. Tar du turen inn i smugene i gamlebyen er det ikke vanskelig å finne en restaurant med takterrasse, levende musikk og vinranker som slynger seg over bordene.
Elafonissistranden på Kreta.
Elafonissi er en liten øy som ligger ca. 66 km sydvest for Chania. Sanden ved strandkanten er rosaskimrende og kjent som en av Kretas vakreste strender. Er du på Kreta er det nesten et myst å besøke Elafonissi!
Seitan Limania Beach ligger øst for Chania og er en strand utenom det vanlige.
Seitan Limania Beach ligger øst for Chania og er en strand utenom det vanlige – utsiktene og den vakre stranden er som tatt ut av en film.
Falassarna er en ekte perle i strandsammenheng! Stranden har flere ganger ligget på topplistene over verdens vakreste strender.
Falassarna er en ekte perle i strandsammenheng! Stranden har flere ganger ligget på topplistene over verdens vakreste strender.