2018-06-14

Fleksibel halvpensjon – velg måltider selv

Du har funnet sommerens reise. Du vet hvor du vil reise. Du har til og med funnet et par hotell som du kan velge mellom. Du vil bo nær havet, maks 200 meter unna. Du vil ha et fint bassengområde. Du vil ha balkong. Men hvor mange måltider vil du bestille på forhånd?

Du har testet både frokostbuffé hver dag og all inclusive – når alle måltider, barservering og til og med litt snacks mellom måltidene har vært inkludert. Nå skal du tilbake til reisemålet der du har et par favorittrestauranter, og du vil ikke føle at alle kveldene er forhåndsbestemt. Samtidig føler du at det er komfortabelt å ha bestilt mer enn bare frokost. Kjenner du deg igjen?

Løsningen heter fleksibel halvpensjon – da er frokost inkludert hver dag, og deretter velger du selv om du vil ha middag eller lunsj.

Fleksibel halvpensjon – Slik fungerer det

Av og til innebærer fleksibel halvpensjon at det er fritt valg mellom lunsj og middag. I andre tilfeller er frokost og middag inkludert, men dagen før kan du bytte ut neste dags middag mot en lunsj. Uansett, på denne måten kan du kombinere middager ute med middager på hotellet. Og lunsj, ja det må du vel uansett spise.